Home Greek News Έλληνες διαδηλώνουν για τον…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ έξω από την αμερικανική πρεσβεία – Έσπασαν βιτρίνες στο Κολωνάκι.

Έλληνες διαδηλώνουν για τον…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ έξω από την αμερικανική πρεσβεία – Έσπασαν βιτρίνες στο Κολωνάκι.

by _
0 comment 200 views

Επεισόδια και μολότοφ έξω από την αμερικανική πρεσβεία – Έσπασαν βιτρίνες στο Κολωνάκι

 Upd: 


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Όμως…ΕΙΝΑΙ, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με τόσους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ εκεί στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε το ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ…ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ» -ΜΆΛΛΟΝ…ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ– ΤΟΥ Τ. ΦΛΟΪΝΤ!!!…

Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος Τζόρτζ Φλοϊντ!!!

Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ – Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.


Τα επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές που έκαναν πορεία τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ – Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr –  Δύο προσαγωγές – Ομάδα διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια – Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 20.30 έξω από την Αμερικανική πρεσβεία, στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.

Διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν παραταγμένες έξω από την πρεσβεία, οι οποίες απάντησαν με χημικά.

Διαδηλωτές έβαλαν επίσης φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr