Home Greek News Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος Τζόρτζ Φλοϊντ!!!

Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος Τζόρτζ Φλοϊντ!!!

by _
0 comment 826 views

Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος…Τζόρτζ Φλοϊντ!!! ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ κι ο δήθεν «μπάτσος» (που τον «σκότωσε») των ταινιών…ΓΚΕΪ…!!! ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ..!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω βίντεο-σοκ μας, που είναι στα Αγγλικά αλλά, δεν πειράζει, διότι ΔΕΝ χρειάζεται κανένα σχολιασμό, ακούμε και βλέπουμε με το στόμα μας…ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ τον κ…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ, τον δήθεν, δηλαδή, «δολοφονημένο» Αφρικανο-αμερικανό, να πρωταγωνιστεί σε…ΤΖΟΝΤΑ, σε πορνογραφική ταινία, που μέχρι τώρα έχει πάρει σχεδόν 2 εκατ. προβολές!!!

Αλλά προτού να συνεχίσουμε, σας έχουμε ήδη γράψει ότι η όλη «δολοφονία» του Φλοϊντ ήταν…ΣΤΗΜΕΝΗ 100 τοις 100, από το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, σαν ακόμη έναν αντιπερισπασμό για το τι πραγματικά συμβαίνει τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο, και τούτο…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Στο πρώτο μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!!, σας γράψαμε πως…ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ…ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ και πως, για μια ακόμη φορά, ο κόσμος πέφτει ΕΡΜΑΙΟ ενος ακόμη ψεύτικου δημόσιου γεγονότος, είτε μιλάμε για «τρομοκρατική επίθεση», «πυροβολισμό», «θάνατο» μεγάλης διασημότητος (π.χ. Κόμπι Μπραϊντ), κ.ο.κ. Και ό, τι το θέμα εδώ δεν πρόκεται για αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις, αλλά να φροντίσουμε να μην ξεγελιόμαστε από αυτά που βλέπουμε, διότι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονος ότι την τηλεόραση τι εφηύρε η…CIA για την…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!

Υπάρχει επίσης…ΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ του George Floyd και του…Kobe Bryant (Κόμπι Μπράιντ), όπως η σύνδεση μεταξύ του ψευτο- θανάτου του Μπράιντ  με τον ΨΕΥΤΟ- …ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ…

Στο δεύτερο άρθρο μας με τίλτο ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!, σας αποκαλύψαμε πως οι «άνθρωποι» πίσω από τις αναταραχές στις ΗΠΑ είναι πρακτοράκια τόσο του Τζόρτζ Σόρος όσο και του…ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Διαβάστε, επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΨΕΥΤΟ- δολοφονία Φλοϊντ Τζόρτζ (Floyd George): Είχε προβλεφθεί στους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ», όπου σας έχουμε παράσχει αποκλειστικές εικόνες/αποσπάσματα προηγούμενων επεισοδείων «Των Σίμπσονς» (The Simpsons) όπου πσραρηρούμε σκηνές που μοιάζουν 100 τοις 100 με όλα όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ στις…ΗΠΑ γύρω από τον δήθεν «θάνατο» του Γ. Φλόιντ!

Επίσης, στο άρθρο μας με τίτλο ΠΛΟΥΣΙΟΣ πλέον ο ΔΗΘΕΝ «νεκρός»/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Τζόρτζ Φλοϊντ. Έχουν μαζέψει $3 εκατ. + για αυτόν!!!  σας γράψαμε ότι η οικογένεια του Τζόρτζ Φλοϊντ πρόκειται πλέον να τα κονονήσει…ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ από αυτήν την…ΑΠΑΤΗ.

Και στο ίδιο άρθρο, παρατηρούμε τον κ. Τζορτζ Φλόιντ έχει το τατουάζ του αετού, ή του Φοίνικα, του Τεκτονισμού, της Μασονίας! Το στέμμα θα ήταν στο κεφάλι του (δείτε επίσης την παρακάτω εικόνα του δικέφαλου αετού). Το Στέμμα = ΚΟΡΩΝΑ (Corona). Η λέξη Κορώνα στα Αγγλικά, Corona, παράγει τον αριθ. 33, που είναι και ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, μια ΣΑΦΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΌΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΆΙΝΤ…!!!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΌΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο κος Τζόρτζ Φλοϊντ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ!!!

Π.χ., πρίν από ένα χρόνο περίπου, είχει πρωταγωνηστήσει σε μια πορνογραφική ταινία με

Τίτλος – “kimberly brinks banged freak fucked bbc texas style”

Όνομα της εκπομπής – “The Habib Show”

Λινκ της πηγής >> https://www.xvideos.com/video25167153/kimberly_brinks_banged_freak_fucked_bbc_texas_style

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ ΑΥΤΟ-ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΌΤΙ, ΣΤΙΣ ΤΖΟΝΤΕΣ, ΤΟΝ ΛΕΝΕ «ΦΛΟΪΝΤ ΤΟΝ…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ». ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ «Floyd the Landlord». ΑΚΟΥ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ»!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΌΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ…«ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ» ΓΙΑ…«ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ» (έχει δηλαδή…ΑΛΛΟΓΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ). ΔΗΛΑΔΗ, ο κος ΦΛΟΙΝΤ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΓΚΑΣ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…ΒΡΩΜΙΑΡΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝ ‘ΑΥΤΟΣ!!!

Όσον αφορά τον Ντέρικ Τσάββιν (Derek Chauvin), σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ των ταινιών των…ΓΚΕΪ. Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! Αλλά δεν χρειάζεται να σας το δείξουμε για ευνόητους λόγους. Απλά αυτό που πρέπει να καταλάβετε εδώ είναι πως το βρωμικό σύστημα, το κατεστημένο των ΗΠΑ, πάντοτε επιλέγει τα πιο ηθικά άθλια άτομα για να κάνουν τις βρωμοδουλιές τους. Άτομα των οποίων η εντιμότης τους αμφισβητείται σοβαρότατα. Θα έκαμναν δηλαδή τα…ΠΑΝΤΑ για να βγάλουν κάνα φράγκο, κτλ.!!!

Ο ΦΛΟΙΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ «ΜΠΑΤΣΟ» ΕΙΝΑΙ…ΗΘΟΠΟΙΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΏ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ…ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ, «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ», κ.ο.κ. ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Crisis Actors. ΨΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, GreekNewsOnDemand.com, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr