Το όνομα της Ντόρα Μπακογιάννη ευρέθη στα ημερολόγια του Χριστοφοράκου να “λαδώνεται” με ένα πλυντήριο & ένα στεγνωτήριο Siemens!!!


Το όνομα της Ντόρα Μπακογιάννη ευρέθη στα ημερολόγια του Χριστοφοράκου να “λαδώνεται” με ένα πλυντήριο & ένα στεγνωτήριο… Siemens!!!


Η Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Πολιτισμού, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και  πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Είναι κόρη του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και αδελφή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και μητέρα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Κανένας  απ’ όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας δεν έχει δουλέψει αληθινά ποτέ στην ζωή τους παρότι απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη, σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων. Έχουν δωροδοκηθεί » από την Siemens με εκατομμύρια ευρώ οικογενειακώς, ως πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το όνομα της Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στα ημερολόγια του Χριστοφοράκου να “λαδώνεται” με ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο Siemens.

Δείτε τώρα το έγγραφο απευθίας από την πηγή >> https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greekcorruption

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.greekcorruption.dk/el/%ce%bd%cf%8...