Home ΗΠΑ Χάος στις ΗΠΑ για τη ΨΕΥΤΟ- δολοφονία Φλόιντ: Αυξάνονται οι νεκροί – Πυρά και σε δημοσιογράφους

Χάος στις ΗΠΑ για τη ΨΕΥΤΟ- δολοφονία Φλόιντ: Αυξάνονται οι νεκροί – Πυρά και σε δημοσιογράφους

by _
0 comment 110 views

PROTOTHEMA.gr: Χάος στις ΗΠΑ για τη δολοφονία Φλόιντ: Αυξάνονται οι νεκροί – Πυρά και σε δημοσιογράφους

31/05/2020, 12:52


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ!….

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!!


Άλλη μια δύσκολη νύχτα ήταν αυτή του Σαββάτου σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ από τις συγκρούσεις διαδηλωτών-αστυνομίας –  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε τουλάχιστον 26 πόλεις – Πάνω από 1.700 συλλήψεις – Τραυματίστηκαν δημοσιογράφοι στην κάλυψη των γεγονότων…

Άλλη μια δύσκολη νύχτα αναμένεται να είναι αυτή της Κυριακής στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή τα επεισόδια που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες και συνεχίστηκαν μέχρι και χθες σε πολλές πόλεις και πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι αντιδράσεις διαδηλωτών για τον θάνατο του αφροαμερικανού Τζορτ Φλόιντ από αστυνομική βία, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σε συνδυασμό με τις προσπάθειες των δυνάμεων ασφαλείας να τους αναχαιτίσουν, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Το χειρότερο όλων, είναι πως 3 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τις ζωές τους στη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων, με τον τελευταίο εξ αυτών να πέφτει νεκρός στην Ινδιανάπολη από πυροβολισμούς.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr