Home ΗΠΑ ΣΟΚ! Μπάτσος αρπάζει & πετάει μακρυά το κινητό ενος διαδηλωτή που τον κατέγραφε και τον έβγαλε μετά…ΝΟΚ AΟΥΤ ο διαδηλωτής!

ΣΟΚ! Μπάτσος αρπάζει & πετάει μακρυά το κινητό ενος διαδηλωτή που τον κατέγραφε και τον έβγαλε μετά…ΝΟΚ AΟΥΤ ο διαδηλωτής!

by _
0 comment 123 views

ΣΟΚ! Μπάτσος αρπάζει και πετάει μακρυά το κινητό ενος διαδηλωτή που τον κατέγραφε και τον έβγαλε μετά…ΝΟΚ ΑΟΥΤ ο διαδηλωτής!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την πόλη Σαν Χοσέ της Βόρειας Καλιφόρνιας όπου ένας διαδηλωτής αφήνει…ξερό έναν μπάτσο επειδή δεν του άρεσε του μπάτσου που τον τραβούσε σε βίντεο ο διαδηλωτής, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να αρπάζει και να πετάει μακριά το κινητό τηλέφωνο του διαδηλωτή! ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ, ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!
Το έσκασε μετά ο διαδηλωτής και μέχρι τώρα η τύχη του είναι άγνωστη.
Και να φανταστείτε ότι το όλο χάος αυτό που συμβαίνει τόσο στην Μινεσότα όσο και αλλού είναι αποτέλεσμα ενος εντελώς…ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ενος Μαύρου…ΠΡΑΚΤΟΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΈΣ;;; ΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!! για να καταλάβετε….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

Δείτε επίσης το παρακάτω τουίτ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr