Home Greek News Ποια είναι η κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι; – Πως συνδέεται με την 34χρονη – Εξετάζονται 5 κινητά (βίντεο)

Ποια είναι η κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι; – Πως συνδέεται με την 34χρονη – Εξετάζονται 5 κινητά (βίντεο)

by _
0 comment 223 views

Ποια είναι η κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι; – Πως συνδέεται με την 34χρονη – Εξετάζονται 5 κινητά (βίντεο)


Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο «μικροσκόπιο» των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται μια γυναίκα που σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος της 34χρονης Ιωάννας. 

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι. Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/883031_kallithea-ayti-einai-i-kyria-ypopti-gia-tin-epithesi-me

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr