Home Greek News Θα επισκεφτεί ο Πάπας το Άγιο Όρος;

Θα επισκεφτεί ο Πάπας το Άγιο Όρος;

by _
0 comment 219 views

Θα επισκεφτεί ο Πάπας το Άγιο Όρος;


Την επιθυμία του Πάπα να επισκεφτεί το Άγιο Όρος κατά την επίσημη περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο το 2021, διαδίδουν κάποιοι κύκλοι.

Αναρωτιόμαστε πως θα αντιδράσει η Ιερή Επιστασία και οι Πατέρες του Όρους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (την αντίδραση της Εκκλησίας την Ελλάδος την γνωρίζουμε ήδη).

Απορία μας επίσης είναι αν και εφόσον ο Πάπας βρεθεί στο Όρος, ποιοι θα τον συνοδεύσουν. Ο Πατριάρχης, ο Πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος ΚΑΙ Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Να μη ξεχνάμε ότι ο Πάπας είναι αρχηγός του κράτους του Βατικανού και η εθιμοτυπία ορίζει αρχηγό κράτος που επισκέπτεται επίσημα άλλο κράτος, να τον συνοδεύει ο αρχηγός κράτους που επισκέπτεται.

Η επίσημη πρόσκληση πάντως του Πρωθυπουργού στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, που έγινε τηλεφωνικά, ήταν, κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, να επισκεφθεί πόλεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των πρώτων χρόνων του Χριστιανισμού, ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου

Ο Θεός να μας ελεήσει…

-Λαμπαδάριος

https://choratouaxoritou.gr/?p=98905&fbclid=IwAR3lMr9Zw1QE9o8fWGqjp22oppJ9Bw_ewhs2OFSZZLap9OosgiOL8Xbjtsw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr