Home Greek News Κι ο….Κυριάκος Μητσοτάκης με offshore εταιρεία στον…Παναμά.

Κι ο….Κυριάκος Μητσοτάκης με offshore εταιρεία στον…Παναμά.

by _
0 comment 85 views

Κι ο…Κυριάκος Μητσοτάκης με offshore εταιρεία (οφσόρ, υπεράκτια εταιρεία) στον…Παναμά, όπως και πάρα πολλοί άλλοι πολιτικοι-ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΚΛΕΦΤΕΣ/ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

Ενώ οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν και διήρκεσαν περισσότερο από μια δεκαετία και μόνο ο Θεός ξέρει αν το δράμα τους μπορεί να τελειώσει ποτέ.

Την ίδια στιγμή ο πλούτος των Ελλήνων κλέβεται από εγκληματίες και κρύβεται στον Παναμά και σε άλλες χώρες που λειτουργούν ως «πλυντήριο».

Οι Εισαγγελείς στην Ελλάδα αντί να εκπληρώνουν το καθήκον τους, όπως ορίζεται από το Ελληνικό Σύνταγμα και νόμους, περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία και να λάβουν μέρος αυτών των βρώμικων χρημάτων από τους ληστές εγκληματιών Ελλήνων, μέσω παραδικαστικών δικτύων για τη διευκόλυνση των εγκληματιών .

Αναρωτιέμαι για τη σύνεση του ανθρώπου, πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεται και να συμβαίνει αυτό, παρά τα αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία – έγγραφα που έχουν τεθεί στην κατοχή του greekcorruption.dk και δημοσιεύθηκαν σήμερα, ότι οι Έλληνες μπορούν να ανεχθούν όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ >> https://www.greekcorruption.dk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr