Home Greek News Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

by _
0 comment 130 views

Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Καραγιάννης Ανδρέας
Ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, δικηγόρος και συγγραφέας, γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, Πολιτικών Επιστημών και Νομικής.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συνέντευξη στην εκπομπή 360 μοίρες παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής και μίλησε για το θέμα του Τεμένους στην Αθήνα.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Αναλυτικά οι δηλώσεις.

΄΄Κάθε μέρα που δεν λειτουργεί το Τέμενος δεν είναι μια χαρούμενη μέρα για την Ελληνική Πολιτεία.

Είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Κρατος έφτιαξε μέρος λατρείας για θρησκεία.

Η απόφαση ελήφθη το 2006 όμως έκτοτε, εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων καμία κυβέρνηση δεν προχώρησε το έργο. Ορθώς έγιναν οι προσφυγές στο ΣτΕ. Πολύ σωστά η Ελληνική Πολιτεία ανέμενε την απόφαση του ΣτΕ για να προχωρήσει τις εργασίες.

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το Τέμενος δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά. Πρέπει να εφαρμοστεί ο Νόμος. Οι άνθρωποι σύμφωνα με το Σύνταγμά μας μπορούν να προσεύχονται όπου επιθυμούν ή να είναι άθεοι.

Υπάρχει θρησκευτική ελευθερία. Μέσα στο καλοκαίρι ανοίγει το Τέμενος.΄΄

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή έκανε ένα οδοιπορικά στα ανεπίσημα- μη Θεσμοθετημένα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα.

Ανεπίσημος Ιμάμης τόνισε στην εκπομπή πως όλοι εκείνοι από χώρες όπως το Μπαγκλαντές που εδώ ζουν ελεύθεροι χωρίς γονείς, οδηγούνται στην εγκληματικότητα, ενώ με το τζαμί αυτό μπορεί να αλλάξει.

Πηγή >> https://www.ekklisiaonline.gr/nea/g-g-thriskevmaton-kathe-mera-pou-den-litourgi-to-temenos-den-ine-mia-charoumeni-mera-gia-tin-elliniki-politia/?fbclid=IwAR1UhLdc55XecbwgYBaMZJutZAz9GUawOEuO2n11XVcIi-BY_6G_pHuu2W8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr