Home Greek News Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή: Με γένια, μάσκα και λιγότερα κιλά

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή: Με γένια, μάσκα και λιγότερα κιλά

by _
0 comment 219 views

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή: Με γένια, μάσκα και λιγότερα κιλά

Δείτε τις φωτογραφίες από την ψηφοφορία για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

15:59 • 20/05/2020

Με μία τελείως διαφορετική εμφάνιση από αυτή που τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής έκατσε στα έδρανα του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της ονομαστικής μυστικής ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι αδυνατισμένος, αξύριστος, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει μάσκα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Για να γίνει δεκτή η πρόταση, με την οποία θα επεκταθεί η διεξαγόμενη ήδη προκαταρκτική εξέταση για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών.

Στην ψηφοφορία μετέχουν οι βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής που συμφωνούν με τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25 είχαν προαναγγείλει την αποχή τους από τη διαδικασία.

Η ψηφοφορία γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία των βουλευτών και όχι με επιστολική ψήφο. Η ψηφοφορία άρχισε λίγο πριν τις 12:30 με τη διαδοχική προσέλευση των βουλευτών σε πέντε ομάδες των εξήντα ατόμων, με αλφαβητική σειρά. Κάθε ομάδα προσέρχεται ανά μία ώρα για να ψηφίσει.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr