Home Greek News Σάλος στη Νιγηρία: «Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού»

Σάλος στη Νιγηρία: «Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού»

by _
0 comment 117 views

Σάλος στη Νιγηρία: «Ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού»

Το νέο μοντέλο με τα αυτόνομα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών που θέλουν να επιβάλλουν 


Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν πως ο Μπιλ Γκέις έχει δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε Νιγηριανούς βουλευτές για να περάσουν τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, με τον οποίο θα δοθούν απεριόριστες εξουσίες στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και την εξουσία να εμβολιάζει όποτε και με ό,τι εμβόλιο επιθυμεί, υποχρεωτικά τους πολίτες. 

Σύμφωνα με την νιγηριανή αντιπολίτευση  και συγκεκριμένα τον Συνασπισμό των Ενωμένων Πολιτικών Κομμάτων (CUPP) , νομοθέτες στη Βουλή των Αντιπροσώπων πήραν 10 εκατομμύρια δολάρια για την ταχεία έγκριση του νομοσχεδίου υποχρεωτικού εμβολιασμού από τον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/879391_salos-stin-nigiria-o-mpil-gkeits-edose-10-ekatommyria-dolaria-gia-na

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr