Home Greek News Ο αστυνομικός από το Σιάτλ που μιλάει εναντίον των περιοριστικών μέτρων είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και προωθεί την απάτη του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!

Ο αστυνομικός από το Σιάτλ που μιλάει εναντίον των περιοριστικών μέτρων είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και προωθεί την απάτη του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!

by _
0 comment 229 views

Ο αστυνομικός από το Σιάτλ που μιλάει εναντίον των περιοριστικών μέτρων είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και προωθεί την απάτη του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!

Αυτός ο αστυνομικός από το Σιάτλ που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδικτυο, κτλ., αποδειχνύεται ότι ο ίδιος είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και κάνει και προπαγάνδα…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ για χάρη της ελίτ!!!
Χαρακτηριστικό αυτού είναι ένα πουλόβερ του που γράφει από μπροστά τη λέξη BUCHECHA που, σύμφωνα με την αριθμολογία, αντιστοιχεί στον αριθμό…33, που είναι και ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ. Από πίσω δε γράφει…Corona (Κορώνα)…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δείτε τώρα το βίντεο του που μέχρι τώρα έχει πάρει πάρα πολλές προβολές, και δείτε μετά το δεύτερο βίντεο που τον εκθέτει…


Seattle “Hero Cop” Greg Anderson Responds To “Conspiracy Theorists” & Gets Exposed By RV Truth

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr