Συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου Andry Rajoelina της Μαδαγασκάρης μετά την άρνησή του να δωροδοκηθεί από τον Bill Gates!


Αφρικανοί καταγγέλλουν:  Υπάρχει συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου Andry Rajoelina της Μαδαγασκάρης μετά την άρνησή του να δωροδοκηθεί από τον Bill Gates!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το σάιτ  thenigerianvoice.com (ςδώ παραθέτουμε μερικά αποσπάσματά αυτού) διαβάζουμε τα εξής φρικτά που καταγγέλλουν Αφρικανοί ηγήτες σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Μαδαγασκάρης να δεχτεί να λάβει δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μπιλ Γκέιτς ως αντάλλαγμα για τη δηλητηρίαση μιας φυσικής θεραπείας για τον κοροναϊό.

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα είμαστε το ΠΡΩΤΟ παγκοσμίως ελληνικό σάιτ να σας αποκαλύψουμε την μεγάλη απάτη του ΜΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ «κορωνοϊού» που χρησιμεύσει σαν πρόσχημα με την οποίαν να υποδουλωθεί περαιτέρω όλας ο κόσμος. Αυτό όμως που θέλουμε να σας επισημάνουμε με το παρόν άρθρο είναι πως ακόμη να πιστεύεις ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥ!!!

Τώρα, νομίζω ότι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟΙ που είναι πίσω από αυτό σχέδιο δολοφονίας.

Δείτε πρώτα το παρακάτω βίντεο…


Η προσοχή του Παναφρικανικού Κινήματος Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) έχει εφιστεί σε αξιόπιστη διαρροή πληροφοριών σχετικά με πιθανή απόπεια δολοφονίας κατά του συνταγματικού Προέδρου της Μαδαγασκάρης, Δρ. Andry Rajoelina, επειδή δεν παραίτησε τη φυτική φαρμακευτική θεραπεία της χώρας του για τον ιό κορωνοϊό. Αξιόπιστη συλλογή πληροφοριών λέει ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας κάτα Αφρικανικών ηγετών από εχθρούς του αφρικανικού λαού, υπήρξε επίσης μια εκστρατεία μίσους καταστροφής που πραγματοποιήθηκε για τους Αφρικανούς επιστήμονες, ιδιαίτερα για του; παραδοσιακούς θεραπευτές.

Το Παν-Αφρικανικό Κίνημα Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) θα καταδίκαζε σθεναρά κάθε συνωμοσία αυτή τη στιγμή για τη καταστοφή ενος Αφρικανού ηγέτη. Αυτή η θλιβερή πράξη, που ξεχωρίζει τον ηγέτη της Μαδαγασκάρης (που προσπαθεί να αγωνιστεί για να σωθεί ο αφρικανικός πληθυσμός) για δολοφονία, είναι καταδικαστέα….

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina έχει γίνει στόχος για δολοφονία για να συγκαλυφθεί η εξαπάτηση γύρω από την πανδημία του ιού COVID-19 και η συνωμοσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας να σκοτώσουν εκατομμύρια Αφρικανούς. Αναφορές σε μια εφημερίδα της Τανζανίας ότι ο ΠΟΥ προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Πρόεδρο Andry Rajoelina με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει τη φαρμακευτική θεραπεία της Μαδαγασκάρης για το COVID-19 είναι ατυχείς.

Υπάρχει ήδη μια διαρροή πληροφοριών που έχει προκαλέσει σάλο για ένα μεγάλο σχέδιο δολοφονίας του Προέδρου της Μαδαγασκάρης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταστραφεί η θεραπεία για το COVID-19. Σύμφωνα με τη διαρροή πληροφοριών, ο ΠΟΥ δέχεται πίεση από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις να σταματήσουν τη θεραπεία βοτάνων της Μαδαγασκάρης.

Πρέπει να καταστεί σαφές εδώ ότι ήταν ο ΠΟΥ δημιούργησε που για πρώτη φορά σήμανε τον συναγερμό για την πανδημία COVID-19 χωρίς να διερευνήσει τις βασικές αιτίες της και τρέχει από το ένα μεγάλο ΜΜΕ στο άλλο ισχυριζόμενος ότι εκατομμύρια Αφρικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν από την πανδημία. Αυτό επαναλήφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τον António Guterres και τον δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, κ. Bill Gates–ο τελευταίος είχε ακόμη προβλέψει ότι μπορεί τουλάχιστον 10 εκατομμύρια Αφρικανοί να πεθάνουν από την δήθεν πανδημία COVID-19.

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.thenigerianvoice.com/news/288081/plot-to-assassinate-president-andry-rajoelina-of-madagascar.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/03/31/%ce...