Home Greek News ΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

by _
0 comment 114 views

ΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Η πανδημία του φοβερού θανατηφόρου ιού εξακολουθεί να μαίνεται στον πλανήτη, παρ΄ ότι σήμερα βρίσκεται η εξάπλωσή της σε φθίνουσα πορεία. Αυτή η επιδημία έχει σαρώσει κυριολεκτικά πολλές χώρες με χιλιάδες νεκρούς αθώους συνανθρώπους μας. Περισσότερα κατά πολύ τα θύματα στις χώρες εκείνες που δεν έλαβαν άμεσα προληπτικά μέτρα. Σε αυτές τις χώρες συγκαταλέγεται και η Τουρκία. Της οποίας η κυβέρνηση την θεωρούσε “ασφαλισμένη χώρα” από τον κορονοϊό, όταν στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία τα κρούσματα αυξάνονταν με γεωμετρική μέθοδο καθώς και οι νεκροί. Την ίδια χρονική στιγμή ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν, ενώ δεν είχε ανακοινώσει κανένα νεκρό στην χώρα του, εν τούτοις πράκτορες της ΜΙΤ με θερμοκάμερες, θερμομετρούσαν όσους τον περιστοίχιζαν στις δημόσιες εμφανίσεις του. Σήμερα ωστόσο η Τουρκία με χιλιάδες πλέον νεκρούς, ανακοινώνει ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχει θέσει σε ισχύ θα χαλαρώσουν αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου του Ραμαζανιού. Μετά από ένα μήνα, δηλαδή, στο τέλος του Μαΐου και αυτό θα γίνει  σταδιακά.

Καταρρέει η οικονομία στην Τουρκία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> http://egerssi.gr/%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr