Home Greek News Λουτράκι: Αυτοί είναι οι φίλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έψαχναν για λίρες

Λουτράκι: Αυτοί είναι οι φίλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έψαχναν για λίρες

by _
0 comment 111 views

Λουτράκι: Αυτοί είναι οι φίλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έψαχναν για λίρες

Χρήστος Χατζησπύρου

Οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες –  Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θάνατο από ασφυξία

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, τέσσερις άνδρες.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε καταφύγιου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου τέσσερις άντρες νεκροί.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Μάλιστα, οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς είχαν παιδιά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr