Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ


Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

– February 14, 2019

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ- ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ“, Ο “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ“ ΚΑΙ Ο “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ“, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ“ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΗΛΑΚΗ.

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ, (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ https://www.youtube.com/watch?v=vflLyNS1ls8), ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΠΟΙΝIΚΟΛΟΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ“ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.

Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3469 ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 32, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 4 ΚΑΙ 5, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΑΞΗ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3469 ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ “ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ“.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ Ή ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΑΡΘΡΟ 32, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 4,5), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ Ή ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑΓΚΟΥΛΗ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ), Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΙΛΟΧΑΡΟΥ ΛΟΥΚΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ!

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΕΚ) ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ “ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ“.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΚ, ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΦΕΚ (!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ (!)

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ.

ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ “ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ“ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ) ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ