Home Greek News Χαρδαλιάς: Έτσι θα λειτουργήσουν οι παραλίες και τα beach bar – Τα άτομα ανά ομπρέλα

Χαρδαλιάς: Έτσι θα λειτουργήσουν οι παραλίες και τα beach bar – Τα άτομα ανά ομπρέλα

by _
0 comment 158 views

Χαρδαλιάς: Έτσι θα λειτουργήσουν οι παραλίες και τα beach bar – Τα άτομα ανά ομπρέλα


Στις 18 Μαΐου ελεύθερη η μετακίνηση εκτός νομών και στην Εύβοια.

Τη σταδιακή άρση των μέτρων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιάαπό τις 18 Μαΐου θα επιτρέπεται η ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ των νομών, τονίζοντας ότι σε αυτές περιλαμβάνεται και το νησί της Εύβοιας, όχι όμως η Λευκάδα και η Ελαφόνησος. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η ελεύθερη μετακίνηση από και προς την Κρήτη από την ερχόμενη Δευτέρα (18/05).

Όσον αφορά στο άνοιγμα των παραλιών, ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε ότι το Σάββατο στις 08:00 το πρωί ανοίγουν 515 οργανωμένες παραλίες σε όλη τη χώρα. Όπως τόνισε, θα επιτρέπεται η παρουσία 40 ατόμων ανά στρέμμα, με τις ομπρέλες τοποθετημένες στα 4 μέτρα απόσταση η μία από την άλλη και με 2 ξαπλώστρες ανά ομπρέλα.

Ο κ. Χαρδαλιάς διεμήνυσε ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται αυστηρά με πρόστιμα από 5.000 -20.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες. Σε 2η παράβαση τριπλάσια πρόστιμα και αναστολή για 90 ημέρες.

«Η άρση των μέτρων είναι η πιο δύσκολη φάση της προσπάθειάς μας», τόνισε για μια ακόμη φορά ο υφυπουργός, προσθέτοντας πως και στους χώρους λατρείας, οι οποίοι ανοίγουν την Κυριακή 17/05, θα είναι απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1081874/xardalias-etsi-tha-leitoyrgisoyn-oi-paralies-kai-ta-beach-bar-ta-atoma-ana-omprela

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr