Home ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ την προετοιμασία της ψευτο-πανδημίας από το ’18 ο Τράμπ! Θα έχουμε εμβόλια στο τέλος του χρόνου με τη βοήθεια του…ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ την προετοιμασία της ψευτο-πανδημίας από το ’18 ο Τράμπ! Θα έχουμε εμβόλια στο τέλος του χρόνου με τη βοήθεια του…ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

by _
0 comment 196 views

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ την προετοιμασία της ψευτο-πανδημίας από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από το…2018 και μετά ο Τράμπ!!! Θα έχουμε εμβόλια στο τέλος του χρόνου κι θα συμβάλει στην διανομή του ο ίδιος ο…ΣΤΡΑΤΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στην σημερινή και ξεχωριστή του ενημέρωση πάνω στην ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού, ο Τράμπ, μαζί με την εκπρόσωπου τύπου του, είπαν τα εξής απίστευτα, ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, αποκαλύπτοντας έτσι την όλη…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΙΟΝ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!!….

-Είχαν ήδη βγάλει μια έκθεση πανδημικής ετοιτόμητος από το…2018, ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ «ΞΕΣΠΑΣΜΑ» αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας

-Είχαν κάνει μια πλήρη άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση πανδημίας, τον…Αύγουστο του 2019

-Όσον αφορά το εμβόλιο κορωνοϊού που έχουν ήδη στα «σκαριά» εδώ και καιρό, θα είναι ΕΤΟΙΜΟ μέχρι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ Ο…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ» ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΙΝΔΥΝΟ» ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ;;;!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ και ΦΡΙΞΤΕ!!! Μόνο στο πρώτο λεπτό θα τα ακούσετε ΟΛΑ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr