Home Greek News Η ΕΛ.ΑΣ «νίπτει τας χείρας της» για τις εξωπραγματικές απαγορεύσεις: «Δεν έχουμε δουλειά σε πλατείες & παραλίες»

Η ΕΛ.ΑΣ «νίπτει τας χείρας της» για τις εξωπραγματικές απαγορεύσεις: «Δεν έχουμε δουλειά σε πλατείες & παραλίες»

by _
0 comment 269 views

Η ΕΛ.ΑΣ «νίπτει τας χείρας της» για τις εξωπραγματικές απαγορεύσεις: «Δεν έχουμε δουλειά σε πλατείες & παραλίες»


Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της παίρνει αποστάσεις από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δηλώνοντας πως «δεν έχει δουλειά σε πλατείες και παραλίες», αφού ούτε μπορεί, ούτε θέλει να επιβάλλει τις εξωπραγματικές απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό.

Η ελληνική αστυνομία προέβη σε αυτή την ανακοίνωση γιατί έχει γίνει αντιληπτό πως δημιουργείται ένα κλίμα δυσαρέσκειας απέναντι στην αστυνομία από πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να παρανομήσουν. Ήδη από τη μεριά των νέων υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκιά απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ. χωρίς ουσιαστικά αυτή να φταίει, καθώς κλήθηκε να επιβάλλει τα εξωπραγματικά μέτρα των λοιμοξιολόγων και των φαρμακευτικών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/877775_i-elas-pairnei-apostaseis-apo-tin-kyvernisi-den-ehoyme?fbclid=IwAR3c7s44sCC0OhXashrvK4TMnbuSOKl1Xl5v7xzRs_91nSecj1KpVZRLu4o

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr