Home Greek News Ανοίγουν τις παραλίες αλλά με «ανεξήγητες» απαγορεύσεις: Απαγορεύεται το… αλκοόλ – 40 άτομα ανά 1 στρέμμα!

Ανοίγουν τις παραλίες αλλά με «ανεξήγητες» απαγορεύσεις: Απαγορεύεται το… αλκοόλ – 40 άτομα ανά 1 στρέμμα!

by _
0 comment 136 views

Ανοίγουν τις παραλίες αλλά με «ανεξήγητες» απαγορεύσεις: Απαγορεύεται το… αλκοόλ – 40 άτομα ανά 1 στρέμμα!

Θα μετρούν μέχρι και το σκίαστρο της ομπρέλας! 


Ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο. Βέβαια το «άνοιγμα» είναι σχετικό καθώς οι απαγορεύσεις που μπήκαν είναι σε πολλές περιπτώσεις τουλάχιστον υπερβολικές. 

Μάλιστα, φαίνεται πως γυρνάμε σε εποχές… ποτοαπαγόρευσης καθώς για ανεξήγητους λόγους απαγορεύεται από τα Beach Bar να πουλάνε… αλκοόλ (ίσως για να έχουν πάντα στο μυαλό τους οι πολίτες τον κορωνοϊό ή για να μην μεθύσουν και ξεχάσουν τα προστατευτικά μέτρα), αφαιρώντας έτσι για τους επιχειρηματίες, μία από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων μετά τους καφέδες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/877754_nhardalias-me-ayto-ton-tropo-tha-anoixoyn-oi-organomenes-paralies

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr