Home Greek News Πανελλαδικό & παγκόσμιο συλλαλητήριο, για τους απανταχού Έλληνες, ενάντια στα εμβόλια, 5G, το τσιπάρισμα και όχι μόνο αυτήν την Παρασκευή!!!

Πανελλαδικό & παγκόσμιο συλλαλητήριο, για τους απανταχού Έλληνες, ενάντια στα εμβόλια, 5G, το τσιπάρισμα και όχι μόνο αυτήν την Παρασκευή!!!

by _
0 comment 455 views

Πανελλαδικό και παγκόσμιο συλλαλητήριο, για τους απανταχού Έλληνες, ενάντια στα εμβόλια, 5G, το τσιπάρισμα και όχι μόνο αυτήν την Παρασκευή!!!


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με την ομάδα Facebook Ολοι μαζι Ελληνες ενωμενοι στο συλλαλητηριο, διοργανώνει η ίδια συλλαλητήριο, για τούτη την Παρασκευή που έρχεται, για την κρίσιμη κατάσταση που περνάει τόσο η Ελλάδα όσο και όλος ο κόσμος σχετικά με όλα τα δυσάρεστα που μας έχει επιβάλει τελευταίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τη συναίνεση της δικής μας κυβέρνησης! Και αυτό το μαθαίνετε αποκλειστικά πρώτα από εμάς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!!!

Και διαβάζουμε από τη σελίδα τους…

Καλούμε όλους τους Έλληνες την Παρασκευή 15.5. 5μ.μ. στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Τα θέματα του συλαλλητηρίου είναι τα εξής : (1). Η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη. (2). Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από εμβόλια αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση στην υγεία μας. (3). Η επιβολή τοποθέτησης στο κορμί μας οποιουδήποτε ξένου αντικείμενου μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγηθεί καταναγκαστικά και οι επιπτώσεις στην υγεία μας. (4). Η τοποθέτηση των κεραιών 5G, η μεγάλης συχνότητας και ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία αυτών. (5). Η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων. (6). Οι συνεχείς εισροές παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και η αλλοίωση του πληθυσμού. (7). Λέμε ναι στη Θεία κοινωνία και τις ανοιχτές εκκλησίες. Όχι στην ισλαμοποίηση της χώρας. (8). Όχι στην εξαθλίωση των Ελλήνων. Σας περιμένουμε , Να είστε όλοι εκεί . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!

 

Αρχική ανάρτηση >>

Η ομάδα αυτή ζητάει από τους απανταχού Έλληνες, από την Ομογένεια τόσο των ΗΠΑ όσο και του Καναδά, της Αυστραλίας, κτλ., να δώσουν όλοι το δικό τους «παρών» κατά την ίδια μέρα αυτήν για να ακουστεί η φωνή μας παγκοσμίως και σε όλες τις ζώνες ώρας.
Και γράφει επίσης….

ΚΑΛΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΓΈΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΉΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΉ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΉΘΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΗΜΏΝ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, 15 ΜΑΐΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.

 

Το κάλεσμα γίνεται από την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού την ΕΛΛΆΔΑ ➕??

Στις 7 Μαϊού έγραψαν επίσης το εξής σχετικά με την κατάθεση αίτησης της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στο Δήμο Αθηναίων…

Στις 7/5/2020 κατατέθηκε αίτηση στο Δήμο Αθηναίων, για την διεξαγωγή του συλλαλητηρίου στις 15 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος από τους Έλληνες πατριώτες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, μακριά από κόμματα και χρώματα,πέραν του γαλανόλευκου της σημαίας μας. ??

Ακολουθήστε τη σελίδα τους στον παρακάτω σύνδεμσο για περισσότερες πληροφορίες, κτλ. > >

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr