Home ΗΠΑ ΤΩΡΑ Εξηγούνται ΟΛΑ – Η γυναίκα του Μπιλ Γκεϊτς, Μελίντα, φορά σταυρό…ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

ΤΩΡΑ Εξηγούνται ΟΛΑ – Η γυναίκα του Μπιλ Γκεϊτς, Μελίντα, φορά σταυρό…ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

by _
0 comment 498 views

ΤΩΡΑ Εξηγούνται ΟΛΑ – Η γυναίκα του Μπιλ Γκεϊτς, Μελίντα, φορά σταυρό…ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ…και ΑΥΤΟΥΣ θα τους εμπιστευτούμε να μας…ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ με βάση του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊό;;;  ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;!!!

Η όλη οικογένεια Γκεϊτς συνδέεται με  Μασόνους, Εβραίους και μεγάλους Σατανιστές. Είναι αποκρυφιστές και αποτελούν…ΜΑΣΤΙΓΑ για όλο τον κόσμο!!!

Κι όμως, και παρ᾽ολ᾽αυτά, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΠΛΑΚΑΚΙΑ» ΜΕ Δ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!Διαβάστε επίσης το άρθρο Ο Σ.Τσιόδρας υπερασπίζεται Bill Gates: «Πρωτοποριακό το εμβόλιο που ενσωματώνεται στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων» για περισσότερα.

Αλλά αυτά δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν, διότι ήδη γνωρίζουμε ότι η πατέντα που έχει βγάλει ο Μπιλ Γκεϊτς για το εμβόλια που έχει στα «σκαριά» για τον κόσμο έχει τον αριθμό…666 ΜΕΣΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έβγαλε πατέντα με αριθ. WO2020 060606 για το τσιπάρισμα των ανθρώπων ο Μπιλ Γκέιτς!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και εικόνα και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

Αλλά, τι μας θυμίζει αυτή η εικόνα της Μελίντα Γκεϊτς??…ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ??….

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα…

Μπιλ Γκεϊτς – Εκείνος που πουλάει τώρα εμβόλια κορωνοϊού δεν εμβολίασε καν τα δικά του παιδιά!!!

Μπίλ Γκέιτς: ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: Πλήρη Άρση Καραντίνας, μόνο με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr