Home ΗΠΑ O Ερευνητής Του Clinton Foundation Kenneth McCormick Βρέθηκε Νεκρός!

O Ερευνητής Του Clinton Foundation Kenneth McCormick Βρέθηκε Νεκρός!

by _
0 comment 118 views

O Ερευνητής Του Clinton Foundation Kenneth McCormick Βρέθηκε Νεκρός!


Ο ερευνητής και εισαγγελέας του Clinton Foundation, Kenneth McCormick, βρέθηκε νεκρός σήμερα στο δρόμο του σπιτιού του στο South Park του Κολοράντο υπό εξαιρετικά μυστηριώδεις συνθήκες….

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. McCormick βρισκόταν στην τελική φάση της έρευνας για εγκληματική δραστηριότητα τόσο από τον Μπιλ όσο και από τη Χίλαρι Κλίντον και επρόκειτο να κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο και την πρώτη κυρία για ομοσπονδιακά εγκλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του South Park, ο McCormick βρέθηκε από τους διπλανούς γείτονές του, Stan Marsh και Eric Cartman, που αποκεφαλίστηκαν σε μια δεξαμενή αίματος αφού προφανώς αυτοκτόνησε με ένα ζευγάρι ασύρματα κουρευτικά μηχανήματα. Γευματίζοντας σε μια τσάντα Cheesy Poofs, ο Eric Cartman θρήνησε την πρόωρη κατάρρευση του γείτονα και του καλύτερου φίλου του:

«Ω Θεέ μου! Σκότωσαν τον Κένυ! Αυτά τα μπάσταρδα! Όλοι στη γειτονιά ήξεραν ότι κάτι συνέβη όταν αρχίσαμε να βλέπουμε αυτά τα μαύρα SUV με αυτοκόλλητα Clinton Foundation να οδηγούν αργά πάνω και κάτω στο δρόμο μας πριν από μερικές εβδομάδες. Προσπαθήσαμε να τον προειδοποιήσουμε, αλλά ο Κένυ απλά δεν θα άκουγε. Συνέχισε να μουρμουρίζει κάτι για το Ουράνιο Ένα και ότι δεν μπορούσε να μιλήσει γι ‘αυτό. «

Ο εκπρόσωπος του DOJ Joe Barron δεσμεύθηκε ότι θα εξυπηρετηθεί η δικαιοσύνη:

«Σημειώστε τα λόγια μου: θα βρούμε τον δολοφόνο του Kenny McCormick. Ο Γενικός Εισαγγελέας Barr το έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητά μας. Είναι ο Seth Rich και ο Vince Foster ξανά. Αυτό το φρικτό έγκλημα δεν θα αντέξει. Έχουμε ήδη υπόπτους αρκετούς υπόπτους με δεσμούς με το Ίδρυμα Κλίντον. Είναι μόνο θέμα χρόνου προτού φτάσουμε στο τέλος αυτού του θέματος. «

storenewss.com

πηγή 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr