Home Greek News Ράγισαν καρδιές για τα θύματα της Marfin: Η συγκίνηση Σακελλαροπούλου και το «ποτέ ξανά» του Μητσοτάκη

Ράγισαν καρδιές για τα θύματα της Marfin: Η συγκίνηση Σακελλαροπούλου και το «ποτέ ξανά» του Μητσοτάκη

by _
0 comment 137 views

Ράγισαν καρδιές για τα θύματα της Marfin: Η συγκίνηση Σακελλαροπούλου και το «ποτέ ξανά» του Μητσοτάκη

 Upd: 


Παρόντες στην τελετή για το μνημείο συγγενείς των θυμάτων και επιζήσαντες της τραγωδίας – «Συγγνώμη» από  Μπακογιάννη γιατί «έπρεπε να το έχουμε κάνει χρόνια»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην οδό Σταδίου στο κτήριο στο οποίο το 2010 έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, εργαζόμενοι στην τράπεζα Marfin, από την πυρκαγιά που προκάλεσαν άγνωστοι πετώντας βόμβες μόλοτοφ.

Παρόντες στην τελετή για την τοποθέτηση επιτοίχιας πλάκας μετά από πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλουη πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, συγγενείς των θυμάτων αλλά και αρκετοί από τους επιζώντες.

Για ξεκάθαρο συμβολισμό της σημερινής τελετής έκανε λόγο από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ποτέ ξανά να μην πέσει η χώρα θύμα του τυφλού μίσους και της βίας που δεν μπορεί να δικαιολογηθέι ιεδολογικά από όπου και αν προέρχεται».

Η κυρία Σακελλαροπούλου η οποία και αποκάλυψε την πλάκα ήταν εμφανώς συγκινημένη στη δήλωσή της:

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr