Home Greek News AYTO EINAI το άθεο διαδικτυακό κάθαρμα, ο “συγγραφέας” αλήτης που τον ψάχνει η χήρα του καθηγητή Λιαντίνη για κερδοσκοπία. Το παίζει κυνηγός πατριωτικών ιστοσελίδων. Δεν τον γνωρίσατε; Ο βρωμόμπατσος των “ΧΟΑΞ” του ΣΟΡΟΣ

AYTO EINAI το άθεο διαδικτυακό κάθαρμα, ο “συγγραφέας” αλήτης που τον ψάχνει η χήρα του καθηγητή Λιαντίνη για κερδοσκοπία. Το παίζει κυνηγός πατριωτικών ιστοσελίδων. Δεν τον γνωρίσατε; Ο βρωμόμπατσος των “ΧΟΑΞ” του ΣΟΡΟΣ

by _
0 comment 131 views

AYTO EINAI το άθεο διαδικτυακό κάθαρμα, ο “συγγραφέας” αλήτης που τον ψάχνει η χήρα του καθηγητή Λιαντίνη για κερδοσκοπία. Το παίζει κυνηγός πατριωτικών ιστοσελίδων. Δεν τον γνωρίσατε; Ο βρωμόμπατσος των “ΧΟΑΞ” του ΣΟΡΟΣ


Ανέλαβε-μαζί με άλλους δύο επαγγελματίες τυχοδιώκτες- να “καθαρίσει” εργολαβία και με το αζημίωτο, υποτίθεται, το σκουπιδαριό του ελληνικού διαδικτύου και έγινε ο ίδιος, όπως πάντα ήταν, επαγγελματίας εργολάβος σκουπίδι. Ο μεγάλος γκαφατζής, ρεπόρτερ του φαλλού, που τον πέταξαν με τις κλωτσιές από τον ΣΚΑΙ για απανωτές δημοσιογραφικές ηλιθιότητες, γκέλες, ρεπορτάζ μαϊμού και άλλες φριχτές δημοσιογραφικές ιστορίες, το είχε απωθημένο. Πως θα διαλύσει το ελληνικό διαδίκτυο για την επικράτηση των νταβατζήδων, των νεοταξιτών, των υπολοίπων σπιούνων του Σόρος, της αθείας, του παγανισμού και της ειδωλολατρείας.

-Ο λόγος ένας: Τα ψυχικά σχιζοφρενικά απωθημένα του συναφιού του και η κονόμα. Καθόσον επαγγελματίας…ανεπάγγελτος, σκουπίδι και απόβλητο της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ. και φοβερός εχθρός του Χριστιανισμού, του Ελληνικού Έθνους και του ελληνικού πατριωτισμού αλλά και της Ελληνικής σημαίας και των ιδανικών της. Ναι, αυτός είναι, εάν δεν τον γνωρίζετε, ο ρουφιάνος: Ο συγγραφέας κλεπταποδόχος – όπως έχει κατηγορηθεί-των βιβλίων του καθηγητή Λιαντίνη, του μεγάλου φιλοσόφου που ακόμα τον κυνηγάει η χήρα του καθηγητή, Ν.Γεωργοπούλου, για να του πάρει το “σκάλπ” λόγω ολικής κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας. Τόσο καλός και ενάρετος είναι αυτός ο βρωμιάρης πλαστογράφος που πλένεται μία φορά το χρόνο και κομπάζει για τον τόπο απ’ όπου κατάγεται. Τόπο ηρώων που τον μολύνει με την παρουσία του.

—Κομμουνιστής, διεφθαρμένος και άπλυτος. Είναι ο ίδιος που έγραψε με τις πατούσες ότι το Άγιο Φως είναι παραμύθι και το ενέταξε σε ένα βόθρο που το ονομάζει βιβλίο.

Δείτε την τριανδρία της βρωμιάς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιους μας έβαλαν χωροφύλακες, τα αμερικανάκια.

«Συνειδητοποιούμε ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι fake news. Οι δημοσιεύσεις με τις περισσότερες αναφορές από χρήστες είναι συνήθως κάποια… εξαγγελία πολιτικού», λένε τα Ellinika Hoaxes, (από αριστερά) Θάνος Σιτίστας, Θοδωρής Δανιηλίδης και Δημήτρης Αλικάκος (Φωτογραφία: Νίκος Κοκκαλιάς) . «Δεν “κατεβάζουμε” αναρτήσεις, δεν λογοκρίνουμε, δεν ασχολούμαστε με απόψεις, δεν “ρίχνουμε” λογαριασμούς», διευκρινίζει ο κυρ- Θοδωρής. «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τι ανεβάζει ο καθένας. Για την ακρίβεια κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως και πριν». Απλώς, λόγω του Facebook, η επίδραση της δουλειάς τους έγινε απείρως μεγαλύτερη”.

Αυτά λένε τα μουστωμένα δηλητηριώδη κομπεξικά ανδρείκελα και ακόμα περισσότερα εμέσματα, σε κάποια συνέντευξη παρωδία, που αλλού, στην Καθημερινή του Αλαφούζου.

Κι όμως αυτοί οι αλήτες, έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι εκβιαστές του διαδικτύου. Τώρα λοιπόν αρχίζει ο πόλεμος μαζί τους: Δικαστικός και δημοσιογραφικός. Επιχειρούν , λογοκρίνουν, εκβιάζουν, απειλούν, ρίχνουν λογαριασμούς, κάνουν αναφορές, είναι οι βρωμόμπατσοι του ελεύθερου ελληνικού διαδικτύου. Διαπράττουν κακουργήματα που επισείουν πολυτείς καθείρξεις. Θα τους κλείσουμε φυλακή, γιατί είναι χρέος μας.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν έχει προηγούμενα, αλλά θα έχει επόμενα μαζί τους. Μέχρι να τους εκδιώξει από αυτή την δημοσιογραφική ατιμία. Κάναμε πολλούς “πολέμους” και τους περισσότερους τους κερδίσαμε. Έμπλεξαν άσχημα, μαζί μας, και θα φτύσουν το γάλα της μανούλας τους.

Πηγή >> https://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr