Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίθεση Κ.Βελόπουλου σε Σ.Τσιόδρα-Ν.Σύψα: «Παίρνουν λεφτά από φαρμακευτικές ενώ προωθούν εμβόλια και τρομοκρατούν»

Επίθεση Κ.Βελόπουλου σε Σ.Τσιόδρα-Ν.Σύψα: «Παίρνουν λεφτά από φαρμακευτικές ενώ προωθούν εμβόλια και τρομοκρατούν»

by _
0 comment 131 views

Επίθεση Κ.Βελόπουλου σε Σ.Τσιόδρα-Ν.Σύψα: «Παίρνουν λεφτά από φαρμακευτικές ενώ προωθούν εμβόλια και τρομοκρατούν»


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Σίψα, οι οποίοι είναι τα «πρόσωπα» της κυβερνητικής ομάδας επιστημόνων για τον κορωνοϊό, κατηγορώντας τους ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

Μάλιστα υποστήριξε πως έχει στοιχεία για χρηματοδοτήσεις 150 χιλιάδων ευρώ! 

«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι βέβαια ο άνθρωπος, που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ. ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες.

Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών; Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βελόπουλος επιπλέον εξέφρασε και την αντίθεσή του στις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν. «Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες; Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία , ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Τέλος ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας και υποστήριξε ότι θα είναι ιδιαίτερα ζημιογόνα για την οικονομία.

«Κλείσατε τον κόσμο στα σπίτια του. Φοβούνται να ακουμπήσουν ο ένας τον άλλον. Φοβούνται να μιλήσουν. Τι είναι αυτά που κάνετε; Περάστε την χώρα στην κανονικότητα γιατί τα απόνερα της οικονομίας θα είναι τρομακτικά. Κυριολεκτικά πεθαίνουν οι άνθρωποι, οι επιχειρηματίες που έχουν τα μικρά μαγαζιά. Μην συνεχίζετε το ίδιο λάθος. Ανακοινώσατε ότι θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης μόνο με το 1/4 της δυναμικότητάς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μα πώς θα πληρώσουν οι επιχειρηματίες τις υποχρεώσεις οι οποίες δεν μειώνονται αντίστοιχα αλλά παραμένουν στο 100%; Και αυτό δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σε ένα μήνα. Αλλά εάν υπήρχε σοβαρός υπουργός οικονομικών θα είχε παραιτηθεί. Γιατί βγήκε πριν μερικές ημέρες και μας είπε ότι φέτος η ύφεση θα είναι στο 4% και τελικά αποδεικνύεται από την Κομισιόν ότι θα είναι 9,6%. Και η ανεργία θα φθάσει στο 19%», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr