Home Κορωνοϊος ΔΕΙΤΕ πως απειλούν όσους εκθέτουν την προπαγάνδα των παιδιών τους για τον ψευτο-κορωνοϊό οι Ρότσιλντ!!!

ΔΕΙΤΕ πως απειλούν όσους εκθέτουν την προπαγάνδα των παιδιών τους για τον ψευτο-κορωνοϊό οι Ρότσιλντ!!!

by _
0 comment 261 views

ΔΕΙΤΕ πως απειλούν όσους εκθέτουν την προπαγάνδα των παιδιών τους για τον ψευτο-κορωνοϊό οι Ρότσιλντ!!!


Σύμφωνα με έναν φίλο μας στο Facebook που προσπάθησε νωρίτερα σήμερα να πει στην ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ψευτο-κορωνοϊό στην σελίδα της κας Τζέσικα Ροτσίλντ (Jessica Rothschild):

“Κοιάξτε αυτό το ψέμα που λέει η κόρη του γνωστού Jacob (Τζέικομπ) Ροτσίλντ!Μετά το μήνυμα που έστειλα με μπλόκαραν και δέχτηκα απειλητικό μνα από κάποιον που δεν μπορώ να βρω. Δεν είναι παράλογο να πρήστηκε τόσο γρήγορα ;;”

Δείτε τώρα το σχετικό ποστ (ανάρτηση)….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr