Home Greek News Μαϊμού ? πανδημίες

Μαϊμού ? πανδημίες

by _
0 comment 129 views

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Μαϊμού ? πανδημίες

Μαϊμού ? πανδημίες

H γρίπη των χοίρων, το 1976, δεν ήλθε ποτέ και αποτέλεσε το μεγαλύτερο φιάσκο στην Ιστορία της Ιατρικής! Έναν σκότωσε η επιδημία – 25 το εμβόλιο!

Στις 5 Φεβρουαρίου 1976, ένας φαντάρος του Αμερικανικού Στρατού παραπονέθηκε στον ομαδάρχη του στο Fort Dix ότι ένιωθε κουρασμένος και αδύναμος, αλλά όχι αρκετά άρρωστος για να πάει στον υπίατρο. Είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα ο 19χρονος Ντέιβιντ Λιούις ήταν νεκρός και η αποκάλυψη ότι πέθανε από γρίπη ξύπνησε μνήμες από την πανδημία που έξι δεκαετίες νωρίτερα είχε κοστίσει τη ζωή σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον Κόσμο.

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Λιούις, οι υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν στους πολίτες ότι η «γρίπη των χοίρων» όπως ονομάστηκε, είχε σκοτώσει τον φαντάρο και είχε στείλει στο νοσοκομείο τέσσερις άλλους στρατιώτες από το ίδιο στρατόπεδο, στην Κομητεία Μπέρλινγκτον. Ο ίδιος ιός είχε μολύνει άλλους 500 φαντάρους, οι οποίοι όμως δεν είχαν αρρωστήσει.

Κάθε ιός γρίπης που μολύνει τόσο γρήγορα, τόσο πολλούς ανθρώπους, είναι ικανός να οδηγήσει σε μια νέα πανδημία, προειδοποίησαν οι ειδικοί και έθεσαν το δίλημμα: μήπως έπρεπε να εμβολιαστούν όλοι οι αμερικανοί πριν αρχίσει η επόμενη εποχή της γρίπης ή μήπως ήταν καλύτερα να περιμένει η χώρα για να διαπιστωθεί αν ο νέος ιός θα εμφανιζόταν δυναμικότερα την επόμενη χρονιά; Έτσι γεννήθηκε αυτό που για τους περισσότερους ειδικούς αποτελεί το μεγαλύτερο φ ι ά σ κ ο στην Ιστορία της Ιατρικής. Μόνο ο νεαρός Λιούις πέθανε τελικά από τη γρίπη των χοίρων. Ωστόσο τα θύματα του μαζικού εμβολιασμού που επέλεξε η κυβέρνηση Φορντ για να προστατεύσει τους πολίτες της χώρας ήταν πολλαπλάσια: 25 νεκροί και 500 παράλυτοι από το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre. Το εμβόλιο αποσύρθηκε μόλις 10 εβδομάδες από την κυκλοφορία του όταν έγινε ξεκάθαρη η σύνδεσή του με την πρόκληση του συνδρόμου.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ ο εμβολιασμός ίσως αύξησε κατά οκτώ φορές την εκδήλωση του συνδρόμου Guillain-Barre. Εν τέλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ κλήθηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε όσους προσβλήθηκαν από το εμβόλιο. Επιστρέφοντας από το μακρινό 1976 στο πρόσφατο 2009 όταν ο ΠΟΥ κήρυξε τον Κόσμο σε κατάσταση πανδημίας Η1Ν1, η Βρετανική κυβέρνηση απέστειλε στις 29 Ιουλίου 2009 σε διευθυντές νευρολογικών κλινικών εμπιστευτική επιστολή – προειδοποίηση ότι το εμβόλιο της νέας γρίπης Η1Ν1 συνδέεται με νόσο του νευρικού συστήματος, το αποκαλούμενο σύνδρομο Guillain-Barre που προκαλεί σύνδρομο παράλυσης ή ακόμη και τον θάνατο. Μάλιστα, στην επιστολή υπενθυμίζει ότι από παρόμοια διαδικασία εμβολιασμού κατέληξαν το 1976 στις ΗΠΑ 25 άτομα.

Η επιστολή από την Υπηρεσία Προστασίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας, το επίσημο Σώμα που επιβλέπει τη δημόσια υγεία, που είχε διαρρεύσει μέσω της βρετανικής εφημερίδας «The Mail», αναφέρει ότι οι νευρολόγοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που αναγνωρίσουν αύξηση των κρουσμάτων της εγκεφαλικής διαταραχής που ονομάζεται σύνδρομο «Guillain-Barre» (GBS), να ενημερώσουν αμέσως τις αρμόδιες Αρχές. [Τα Νέα: «Έναν σκότωσε η επιδημία – 25 το εμβόλιο» 22/10/2005 | Τα Νέα: «SOS για τις παρενέργειες του εμβολίου» 16/08/2009] [Το νευρολογικό σύνδρομο Guillain – Barre είναι αυτοάνοσο νόσημα άγνωστης αιτιολογίας. Υπάρχει αδυναμία μετάδοσης νευρικών σημάτων από και προς τον εγκέφαλο, με άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία των μυών και των αντανακλαστικών. Τα συμπτώματα αφορούν αρχικά σε μούδιασμα και αδυναμία των ποδιών, τα οποία συμμετρικά διαχέονται σε όλο το σώμα και τα άνω άκρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις τα άτομα οδηγούνται σε παράλυση και προβλήματα σε αναπνευστικό και καρδιαγγειακό σύστημα, οπότε χρήζουν άμεσης ιατρικής παρακολούθησης συνήθως σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Έχει διαπιστωθεί πως εμφανίζεται συχνά μετά από βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού ή γαστρεντερικού συστήματος ή κατόπιν ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ (MDA Ελλάς: Σύνδρομο Guillain – Barre). ]

Η εμπιστευτική προειδοποίηση από 29 Ιουλίου 2009 που η Βρετανική κυβέρνηση απέστειλε σε διευθυντές νευρολογικών κλινικών, σύμφωνα με την οποία το εμβόλιο της νέας γρίπης Η1Ν1 συνδέεται με τη νόσο του νευρικού συστήματος, το αποκαλούμενο σύνδρομο Guillain-Barre αφορούσε, ως προελέχθη, στο εμβόλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας Η1Ν1 που το έτος 2009 κήρυξε ο ΠΟΥ, πανδημία που, όπως παρακάτω θα δούμε, χαρακτηρίστηκε «ψ ε υ δ ε ή ς πανδημία», «πανδημία μ α ϊ μ ο ύ», «το μεγαλύτερο ιατρικό σ κ ά ν δ α λ ο της εκατονταετίας» για την διάθεση τεράστιων ποσοτήτων εμβολίων που προκάλεσαν έκρηξη του συνδρόμου Guillain-Barre και πενταπλασιασμό της ναρκοληψίας σε παιδιά σε όλο τον Κόσμο! Ειδικότερα. Η γρίπη H1N1, γνωστή και ως γρίπη των χοίρων είναι μια μορφή γρίπης που προσέβαλε αρχικά τους χοίρους. Το 2009 μια μετάλλαξη της γρίπης των χοίρων μεταφέρθηκε στον άνθρωπο και προκάλεσε την πανδημία γρίπης των χοίρων 2009. Τον Ιούνιο του 2009 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε πως η επιδημία είχε μεταβληθεί σε πανδημία. [Wikipedia: Γρίπη H1N1]

Όπως διαβάζουμε στη Wikipedia “Οι φαρμακευτικές εταιρείες κατηγορούνται ότι «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων» για την περίπτωση της αναγγελίας πανδημίας του ιού H1N1. Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζήτησαν τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία από τις ψ ε υ δ ε ί ς π α ν δ η μ ί ε ς», έπειτα από καταγγελίες ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε λάθος να κηρύξει συναγερμό για τη νέα γρίπη Η1Ν1. Το θέμα θα συζητιόταν στα τέλη Ιανουαρίου του 2010 στο Στρασβούργο. Το ζήτημα «ψευδής πανδημία» ξεκίνησε από τον γερμανό επιδημιολόγο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο Βόνταργκ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε ότι ο ΠΟΥ κήρυξε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο γερμανός σοσιαλιστής αιτήθηκε το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της [κατάστασης] πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών, ο Βόνταργκ αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές ? εταιρείες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία, προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων π α ρ ε ν ε ρ γ ε ι ώ ν των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα»” [Wikipedia: Γρίπη H1N1 – κεφάλαιο: Αντίλογος].

Πράγματι! Ανατρέχοντας στις εφημερίδες της εποχής, στο 2009 που η υφήλιος ? κηρύχθηκε σε κατάσταση πανδημίας H1N1, διαπιστώνουμε τα παρακάτω αδιανόητα. Ο γερμανός επιδημιολόγος Βόλφγκανγκ Βόνταργκ και άλλοι βουλευτές από δέκα κράτη-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης σε κοινό τους κείμενο χαρακτήρισαν την πανδημία Η1Ν1 «το μεγαλύτερο ιατρικό σ κ ά ν δ α λ ο της εκατονταετίας» και καταφέρθηκαν εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των φαρμακοβιομηχανιών λέγοντας ότι αυτές επηρέασαν και ουσιαστικά οδήγησαν τον ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία. Ο κ. Βόνταργκ ως επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών ζητεί να ερευνηθούν άμεσα «οι επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο» καθώς, όπως είχε επισημάνει και μήνες πριν, η πανδημία δεν είναι παρά μια «κερδοσκοπική φούσκα». Ο κ. Βόνταργκ και οι συνάδελφοί του στο οξύτατο κείμενό τους προς το Συμβούλιο καταγγέλλουν ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες τοποθέτησαν «δικούς τους ανθρώπους» σε θέσεις-κλειδιά στον ΠΟΥ και σε άλλους οργανισμούς και «επηρέασαν» με χρήματα και άλλα μέσα κορυφαίους επιστήμονες ώστε να τους πάρουν με τα… νερά τους. Σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun», ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ είχε μιλήσει για «π λ α σ μ α τ ι κ ή πανδημία, ένα από τα μεγαλύτερα σ κ ά ν δ α λ α του αιώνα». Στο δίκτυο «Αλ Τζαζίρα» κατηγόρησε φαρμακοβιομηχανίες ότι επηρέασαν τους αξιωματούχους στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και στην κυριακάτικη γαλλική εφημερίδα «Humanite» μαζί με όλα αυτά κατονόμασε τουλάχιστον μια εταιρεία, καταλογίζοντάς της παρασκευή εμβολίου με μη ενδεδειγμένη τεχνική (!), αν και με έγκριση από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκου, το θεσμό που αποφασίζει αν ένα εμβόλιο θα βγει στην αγορά. Ο Βόνταργκ ισχυρίζεται ότι «το εμβόλιο της εταιρείας Novartis παρασκευάστηκε σε βιο-αντιδραστήρα από καρκινικά κύτταρα! Μια τεχνική που ουδέποτε είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.»! Αφού εξηγεί τη διαδικασία παρασκευής, ο γερμανός γιατρός σημειώνει: «Δεν αποκλείεται, πρωτεΐνες που έμειναν από καρκινικό κύτταρο, παρούσες στο εμβόλιο που παρασκευάζεται σε βιο-αντιδραστήρα, να προκαλέσουν κ α ρ κ ί ν ο στον εμβολιασμένο».

Όταν ερωτάται περί ποίου εμβολίου ομιλεί, ο Βόνταργκ απαντά: «Obta flu». Στο στόχαστρο είχε μπει και η τότε διευθύντρια του ΠΟΥ κυρία Μάργκαρετ Τσαν, η οποία, αφού αναστάτωσε τον πλανήτη για τον φονικό Η1Ν1, παραδέχθηκε ότι δεν έχει εμβολιαστεί εναντίον πανδημικού στελέχους της γρίπης! Από την πλευρά τους, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δεσμεύθηκαν ότι θα εξετάσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες κηρύχθηκε η πανδημία της νέας γρίπης Η1Ν1. Σε ό,τι αφορά το σκέλος της διαφάνειας των σχέσεων εκπροσώπων του ΠΟΥ με φαρμακευτικές εταιρείες, όπως κατήγγειλε ο επικεφαλής της επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο κ. Τ σ ι ό δ ρ α ς δήλωσε ότι “πρέπει να διερευνηθεί”. Σε ό,τι αφορά το φιάσκο του εμβολίου, η Ελλάδα πλήρωσε 9,6 εκατομμύρια ευρώ για ένα εμβόλιο το οποίο ουδέποτε κυκλοφόρησε, καθώς δεν έχει πάρει έγκριση από τον αρμόδιο ευρωπαϊκό οργανισμό! Στις φαρμακευτικές εταιρείες (Νovartis και Glaxo) προκαταβλήθηκε το 10% του ποσού που αντιστοιχούσε σε άλλη παραγγελία (τρία εκατομμύρια δόσεις Focetria της Νovartis και δύο εκατομμύρια δόσεις Ρandemrix της Glaxo). Μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 η Ελλάδα παρέλαβε 3,6 εκατ. δόσεις του εμβολίου, από τις οποίες στο «ράφι» παρέμειναν περίπου 3,2 εκατομμύρια εμβόλια. Για τον λόγο αυτόν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ενημέρωσε τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι σταματά τις νέες παραλαβές. [Το Βήμα ?: Ήταν τελικά «μαϊμού» η πανδημία γρίπης; 17/1/2010 | Ελευθεροτυπία: «Σκάνδαλο με τη νέα γρίπη» με παραπομπές σε, humanite, aljazzera, fox news]

Σχετικά με το εμβόλιο Ρandemrix που (και) η Ελλάδα παρέλαβε για την αντιμετώπιση της πανδημίας Η1Ν1, η εφημερίδα “Καθημερινή” αναφέρει ότι «Στη δραστική ουσία AS03, που περιέχεται στο εμβόλιο Pandemrix κατά της γρίπης της εταιρίας Glaxo, αναζητεί η επιστημονική κοινότητα τα αίτια της έκρηξης κρουσμάτων ναρκοληψίας σε π α ι δ ι ά στην Ευρώπη. Η δραστική ουσία AS03 που περιέχεται στο εμβόλιο χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Η1Ν1 το 2009-2010. Η ουσία ευθύνεται για περίπου 800 κρούσματα ναρκοληψίας σε παιδιά. Η ναρκοληψία είναι ανίατη διαταραχή του ύπνου, που προκαλεί ακατανίκητη υπνηλία στους πάσχοντες. Ο νευρολόγος του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι, Μάρκου Πάρτινεν, που ηγήθηκε της μελέτης, λέει: «Η ισχύς της AS03 πρέπει να προκάλεσε τη ναρκοληψία στα παιδιά». Η κατασκευάστρια του Pandemrix, Glaxo, αποδέχεται το πόρισμα της έρευνας, ζητάει όμως την πραγματοποίηση περισσότερων πειραμάτων και μελετών.»! [Καθημερινή: “Ουσία ύποπτη για την πρόκληση ναρκοληψίας” , 09.02.2013]

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα taz “Οι φιλανδικές αρχές δημόσιας υγείας σταμάτησαν τους παραπέρα εμβολιασμούς ?με το εμβόλιο Pandemrix για την πανδημία γρίπης Η1Ν1. Αιτία: από τους μαζικούς εμβολιασμούς για τον H1N1 το φθινόπωρο-χειμώνα του 2010, αυξήθηκε (πενταπλασιάστηκε) ο αριθμός των περιπτώσεων ναρκοληψίας σε παιδιά, σύμφωνα με το κρατικό Ινστιτούτο έρευνας της υγείας “Terveyden ja hyvinvoinnin laitos“. Τον Μάιο δηλώθηκε η πρώτη ύποπτη περίπτωση, συνδεδεμένη με το Pandemrix στη Φιλανδία, ενώ στη Σουηδία δηλώθηκαν μέσα σε μια βδομάδα έξι τέτοιες ύποπτες περιπτώσεις. Τα συμπτώματα της ναρκοληψίας εμφανίζονται 1-2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, σε νεαρά άτομα μεταξύ 12 και 16 ετών. «Αποκαλύψεις» για τη διαπλοκή ΠΟΥ και φαρμακοβιομηχανιών ! Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ενέδωσε μετά από μήνες κωλυσιεργίας και έντονης αντίστασης σε πιέσεις επιστημόνων, ιατρικών περιοδικών επιθεωρήσεων και άλλων ΜΜΕ και αποκάλυψε τα ονόματα αξιωματούχων που βρίσκονταν στη 15μελή επιτροπή ειδικών και συμβούλευαν τον οργανισμό για την πανδημία γρίπης, ενώ ταυτόχρονα πληρώνονταν ή χρηματοδοτούνταν οι έρευνές τους από τεράστιες φαρμακοβιομηχανίες και εταιρείες παραγωγής εμβολίων…

Οι πέντε «πέτρες του σκανδάλου» είναι: Ο αμερικανός καθηγητής επιδημιολογίας Αρνολντ Μόντο που είχε πάρει χρήματα για διάφορες υπηρεσίες από τέσσερις γιγάντιες της φαρμακοβιομηχανίας («GSK», «Novartis», «Roche», «Baxter», «Sanofi Pasteur»), ενώ συγκεκριμένα είχε χρηματοδοτηθεί από τη «Σανόφι Παστέρ» για να μελετήσει τα εμβόλια γρίπης. Η επίσης αμερικανίδα Νάνσι Κοξ, διευθύντρια του τμήματος γρίπης των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών (CDCP), η οποία χρηματοδοτούνταν από την Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχάνων (IFPMA). Ο Τζον Γουντ, που εργάζεται στο Βρετανικό Εθνικό Ίδρυμα Βιολογίας και Ελέγχου Λοιμωδών, ενώ παράλληλα ήταν στο μισθολόγιο των «Σανόφι Παστέρ», «Νοβάρτις» και άλλων μικρότερων φαρμακοβιομηχανιών και εταιρειών παραγωγής εμβολίων. Η Μαρία Ζέιμπον, καθηγήτρια στο Κέντρο Προστασίας της Υγείας της Βρετανίας, που έχει πληρωθεί στο παρελθόν για διάφορες υπηρεσίες από τις εταιρείες «Σανόφι», «Νοβάρτις», «CSL», «Μπάξτερ» και «Γκλαξοσμιθκλάιν». Ο Νιλ Φέργκιουσον, πανεπιστημιακός καθηγητής, που διατελεί σύμβουλος των φαρμακοβιομηχανιών «Roche» και «GSKBiologicals».

Η διαπλοκή ανάμεσα στον ΠΟΥ, την επιστημονική – ερευνητική κοινότητα και τις φαρμακοβιομηχανίες δε σταματά εδώ. Απλώς οι πιέσεις στη σ κ α ν δ α λ ώ δ η κήρυξη διεθνούς πανδημίας γρίπης από τον ΠΟΥ τον Ιούνιο του 2009 ήταν τέτοιες που ανάγκασαν το διεθνή οργανισμό να κάνει έστω και αυτή την «αποκάλυψη», ενώ την ίδια ώρα «στρουθοκαμηλίζοντας» επιμένει πως τάχα δεν υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα… Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να κρύψει είναι τα τ ε ρ ά σ τ ι α κ έ ρ δ η δισεκατομμυρίων ? δολαρίων ? που απέσπασαν οι φαρμακοβιομήχανοι γύρω από το παραφούσκωμα της «φονικότητας» του ιού Η1Ν1, αναγκάζοντας τους λαούς δεκάδων χωρών (αναπτυσσόμενων και πλούσιων) να ξοδέψουν χρήματα από το υστέρημα των κρατικών προϋπολογισμών, διακυβεύοντας την ίδια ώρα τη ζωή τους από ε π ι σ φ α λ ή, πειραματικά, αντιγριπικά εμβόλια… [Ριζοσπάστης: Αποκαλύψεις μετά το φαγοπότι των φαρμακοβιομηχάνων , 13/08/2010] Ron Paul institute: “Μην σας ξεγελάσουν, μην κάνετε το εμβόλιο του κοροναϊού όταν βρεθεί” ! Το Ίδρυμα “Foundation for Rational Economics and Education” είναι ένας αμερικανικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός. Ιδρύθηκε το 1976 από τον βουλευτή του Κογκρέσο των ΗΠΑ Ron Paul, ο οποίος ηγήθηκε της οργάνωσης. Το 1976 ο ιδρυτής του ινστιτούτου Ron Paul ήταν ένα από τα δύο μέλη του Κογκρέσου που ψήφισαν κατά της νομοθεσίας για το εμβόλιο στη νόσο των χοίρων· με το εμβόλιο να προκαλεί 25 θανάτους και να αφήνει παράλυτους ♿ 500 ανθρώπους από το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre. «Την απόφαση για το εμβόλιο δεν θα την λάβει η κυβέρνηση αλλά η επιστήμη, οι γιατροί, αναφέρει ο Ron Paul.

Μην σας ξεγελάσουν, μην κάνετε το εμβόλιο του κοροναϊού όταν βρεθεί αναφέρει το Ron Paul institute. Τώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κανέναν να πάρει κάποιο εμβόλιο προληπτικά αλλά με τις τακτικές τ ρ ό μ ο υ που χρησιμοποιούνται μπορούν να πείσουν τους πολίτες ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο όταν αυτό βρεθεί. Το Ron Paul institute εστιάζει στους κινδύνους ενός εμβολίου καθώς και την υπερεκτιμημένη απειλή από τον κοροναϊό. Όσον αφορά τον πιθανό κίνδυνο ❗ από ένα εμβόλιο κοροναϊού, το Ron Paul institute υπενθυμίζει ότι το 1976 ο ιδρυτής του ινστιτούτου Ron Paul ήταν ένα από τα δύο μέλη του Κογκρέσου που ψήφισαν κατά της νομοθεσίας για το εμβόλιο στην νόσο των χοίρων. Τότε πολλοί άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο. Το εμβόλιο δεν παρασκευάστηκε σωστά. Δεν είχε καμία σχέση με τον ιό που ήταν εκεί έξω, οπότε δεν έσωσε τη ζωή κανενός ανθρώπου. Αντιθέτως προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Περισσότεροι άνθρωποι κατέληξαν να πεθαίνουν από τον εμβολιασμό από ότι πέθαναν από τη γρίπη εκείνο το έτος. Και αυτό ήταν ένα μάθημα, ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Πολλοί άνθρωποι κατέληξαν να πάρουν το εμβόλιο και μερικοί υπέστησαν σύνδρομο Guillain – Barré, το οποίο είναι προσωρινή ολική παράλυση και μπορείς να πεθάνει κανείς από αυτό, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ανέκαμψαν τελικά. Όμως, είναι μια πολύ, πολύ σοβαρή επιπλοκή για ένα εμβόλιο.

Ο κίνδυνος του κοροναϊού είναι υ π ε ρ ε κ τ ι μ η μ έ ν ο ς χρησιμοποιείται για να τρομάξει τους ανθρώπους να κάνουν ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου και ενός εμβολίου. Πολλοί άνθρωποι που έχουν πεθάνει και αποδίδουν τους θανάτους σε κοροναϊό ήταν ηλικιωμένοι, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που ζούσαν σε γηροκομεία, οι οποίοι είχαν πολλές ά λ λ ε ς ασθένειες. Οι γιατροί έχουν ενημερωθεί από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και άλλους αξιωματούχους ότι, όταν οι γιατροί υπογράψουν το π ι σ τ ο π ο ι η τ ι κ ό θ α ν ά τ ο υ, εάν οι ασθενείς έχουν τέσσερα διαφορετικές αρρώστιες, αλλά τυχαίνει να έχουν θετικό τεστ στον κοροναϊό θα πρέπει να θεωρηθεί ως η κ ύ ρ ι α αιτία θανάτου. Ο Ron Paul λέει ότι θα επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό εάν εμφανιστεί κάποιο… π.χ. την επόμενη εβδομάδα, ακόμη και αν οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι 99% αποτελεσματικό.» Το Ινστιτούτο Ron Paul, που ιδρύθηκε από τον πατέρα τού Rand Paul, δημοσίευσε μια σειρά άρθρων αυτήν την εβδομάδα, επικρίνοντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ελέγξει την πανδημία. «Η “πανδημία” του ΚΟΒΙΝΤ-19 έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να ενδυναμώσει την κυρίαρχη ελίτ και να προωθήσει την αυταρχική της εμβέλεια. Το πρωταρχικό εργαλείο είναι ο έμφυτος ανθρώπινος φόβος του θ α ν ά τ ο υ και αυτός ο φόβος έχει μεγεθυνθεί πολύ από τα Μέσα μαζικής προπαγάνδας. Ο βασικός σκοπός της τ ρ ο μ ο λ α γ ν ε ί α ς είναι να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα κυβερνητικά σχέδια. Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις, ο ΚΟΒΙΝΤ-19 διευκολύνει τα σχέδια τους.

Οι κυβερνήσεις υπερδιογκώνουν μια απειλή ως δικαιολογία για να περιορίσουν όλο και περισσότερο τις ελευθερίες ? μας. Όταν όμως τελειώσει η «απειλή», δ ε ν θα επιστρέψουν τις ελευθερίες των κοινωνιών», δημοσίευσε το ινστιτούτο. [Ron Paul Institute rails against gov’t COVID-19 ‘over-reaction’ | Ron Paul institute: Μην σας ξεγελάσουν, μην κάνετε το εμβόλιο του κορωνοιού όταν βρεθεί | Ron Paul Institute: Να είστε δύσπιστοι με τις κυβερνήσεις, ο Covid 19 διευκολύνει τα σχέδια τους] Mises Institute: «Φθάσαμε στο σημείο το να ζεις ελεύθερος να μην είναι ασφαλής επιλογή…» Το Ludwig von Mises Institute for Austrian Economics, ή το Mises Institute, είναι ένα μη κερδοσκοπικό think-tank που βρίσκεται στο Auburn της Αλαμπάμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Το CDC , το Κέντρο Λοιμώξεων των ΗΠΑ , εκτιμά ότι 61.000 αμερικανοί – σε μέσους όρους – πέθαναν από τη γρίπη κατά τη διάρκεια της περιόδου 2017 με 2018 ή σε ένα εύρος έως 95.000 θάνατοι. Λίγοι θυμούνται ακόμη αυτό το γεγονός. Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά, οι άνθρωποι πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους και εργάστηκαν, και όλοι ζούσαν κανονικά. Το ερώτημα που γεννάται είναι πόσοι θάνατοι πρέπει να καταγραφούν για να δικαιολογήσουν τον καθολικό έλεγχο της κοινωνίας και οικονομίας; Οι κυβερνήσεις διεθνώς χρησιμοποίησαν μεθόδους πανικού, έσπειραν τον τρόμο και χειραγώγησαν τις κοινωνίες κατά τρόπο απαράδεκτο. Τα μέσα ενημέρωσης έσπειραν αρχικά τον πανικό, με τις κυβερνήσεις να δικαιολογούν τον φόβο, παρουσιάζοντας απόψεις με όρους επιστημονικούς και α λ η θ ο φ ά ν ε ι α ς για να πείσουν τον κόσμο. Μια κυβέρνηση που επιδιώκει να επεκτείνει τις εξουσίες της, για να αποκτήσει περισσότερα δικαιώματα πάνω στους πολίτες της, θα χρειαστεί να κ α τ α σ κ ε υ ά σ ε ι κάποιον εχθρό, αλλιώς οι πολίτες θα εξεγερθούν. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από μια μεγάλης κλίμακας κρίση, καθώς με τον φ ό β ο οι πολίτες εύκολα χ ε ι ρ α γ ω γ ο ύ ν τ α ι. Προφανώς, εάν αυτοί οι εχθροί δεν υπάρχουν, πρέπει να ε φ ε υ ρ ε θ ο ύ ν. Σήμερα ο εχθρός περνά μέσα από την πύλη α ό ρ α τ α, διεισδύοντας στο ανθρώπινο σώμα και στο μυαλό. Ο ΚΟΒΙΝΤ-19 είναι ένα όνειρο κάθε κυβέρνησης. Εάν μια κυβέρνηση πριν τον κοροναϊό ανακοίνωνε ότι θα κλείσει τις εκκλησίες θα ξεσπούσε λαϊκή ε ξ έ γ ε ρ σ η. Τώρα με το πρόσχημα του κοροναϊού έκλεισαν οι εκκλησίες.

Υπάρχει ο κατασκευασμένος φόβος, το προϊόν της π ρ ο π α γ ά ν δ α ς. Όλα είναι μια υπέροχη προπαγάνδα. Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Η κάθε κυβέρνηση κατηγορεί τον κοροναϊό, όχι τον εαυτό της. Αυτό εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Επιτρέπει στην κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει ποικίλες στρατηγικές, να ακυρώσει τα δικαιώματα, ενώ οι μάζες είναι α π ε ν ε ρ γ ο π ο ι η μ έ ν ε ς με την κοινωνική α π ο σ τ α σ ι ο π ο ί η σ η. Παρέχει επίσης προσωπική κάλυψη σε κυβερνητικούς χειρισμούς, και έτσι οι κυβερνώντες δε χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα δικαιολογήσουν την κ α τ α σ τ ρ ο φ ή στην Ο ι κ ο ν ο μ ί α. Η οικονομία καταρρέει καταγράφεται αύξηση της ανεργίας, εκρήγνυται το δημόσιο χρέος, λαμβάνονται αντισυνταγματικά κυβερνητικά διατάγματα και πολλά άλλα. Ποιοι ωφελούνται από αυτό; Φθάσαμε στο σημείο το να ζεις ελεύθερος ? να μην είναι ασφαλής επιλογή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΑΜΠΑΣΗΣ

 

https://tiganitas-sotiris.blogspot.com/2020/04/blog-post.html?m=1&fbclid=IwAR1A4EL70OQNilUKKiy0qmqx0grRdQRckSl_OJfhzg2m1Nbiu5xJav7ufUw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr