Home Greek News ΣΟΚ: ΔΕΝ έστειλε τον Στρατό στον Έβρο o Μητσοτάκης, αλλά η ΝΕΑ ηγεσία της Ελλάδος, ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΣΟΚ: ΔΕΝ έστειλε τον Στρατό στον Έβρο o Μητσοτάκης, αλλά η ΝΕΑ ηγεσία της Ελλάδος, ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

by _
0 comment 568 views

ΣΟΚ: ΔΕΝ έστειλε τον Στρατό στον Έβρο o Μητσοτάκης, αλλά η Συγκεντρωτική Τριαδική και ΝΌΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΊΑ της Ελλάδος, ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Πως θα μπορούσε άλλωστε ένας πρωθυπουγός-ΠΡΟΔΟΤΗΣ  να στείλει τον Στρατό να πολεμίσει τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που λέει ότι θα συμβάλουν στην…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!

Ξεκινάμε με την σχετική εκπομπή μας….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Γι ‘οσους δεν το ξέρετε ακόμη, η Ελλάς έχει πλέον μπεί σε μια νέα φάση πολιτικής ηγεσίας που, αυτή την φορά, θα δρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ υπερ τόσον του εθνικού συμφέροντος της χώρας όσον και υπερ των δικαιωμάτων και της ευημερίας του κάθε Έλληνος πολίτου. ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Και για μια ανασκόπηση του όλου θέματους αυτού, διαβάστε πρώτα το παρακάτω άρθρο μας και μετά συνεχίζουμε…

ΒΟΜΒΑ: Ενεργοποιήθη το Άρθρον 120 του Ελληνικού Συντάγματος! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παράνομο πολιτικό κατεστημένο! Έφθασε η ΣΩΤΗΡΙΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων!


Λοιπόν, στο παρόν άρθρον θα καλύψουμε όλα όσα διαδραματίστηκαν προφάτως εις τον Έβρον και ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ήσαν αυτοί που έδωσαν την διαταγήν εις τον Στρατόν να ανέβει προς τα ‘κει για να αναχαιτήσει όλους εκείνους τους λαθροεισβολείς… 

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είμαστε στην μοναδική θέσι να σας πούμε και επιβεβαιώσουμε, με στοιχεία, ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ο νυν Πρωθυπουργός-ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ-ΑΠΑΤΕΩΝ Κυριάκος Μητσοτάκης που έστειλε τον Ελληνικό Στρατό απάνω στον  Έβρο, αφού έχει ΑΠΟΓΥΜΝΗΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ όλες τις εξουσίες του, για ευνοήτους λόγους, μέσω της ενεργοποιήσεως του Άρθρου 120 που έχει ήδη κάνει ο Ανώτατος Τριαδικός Δικαστής της Ελλάδος, Γρηγόριος Χαραλαμπίδης! Διαβάστε το αποκλειστικό μας άρθρον με τίτλον ΒΟΜΒΑ: Ενεργοποιήθη το Άρθρον 120 του Ελληνικού Συντάγματος! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παράνομο πολιτικό κατεστημένο! Έφθασε η ΣΩΤΗΡΙΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων! για όλες τις λεπτομέριες.

Ως εκ τούτου, η Ελλάδα μας ευρίσκεται πλέον εις την μοναδικήν θέσι να ανακτήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχει απολέσει (εθνική κυριαρχία, τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία, εθνική ασφάλεια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) εδώ και χρόνια από τις εκάστοτε ανθελληνικές κυβερνήσεις της χώρας. Η Πατρίς ημών έχει πλέον επίσης και το δικαίωμα και την…ΔΥΝΑΜΙΝ να ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ, ΑΠΑΞ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ. ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Επι παραδείγματι, δείτε τώρα το παρακάτω Βούλευμα 3 και 6 που συνέταξε και επέδωσε αρμοδίως, πέρσι, προς κάθε κρατική υπηρεσία, οργανισμό, κτλ., ο κος Χαραλαμπίδης και που είναι πλέον εν ισχυϊ, επ᾽αόριστον, προς όφελος της Πατρίδος και μέχρι να αποκατασταθεί ΠΛΗΡΩΣ η κανονικότης, η τάξις, η ευημερία, κτλ., της χώρας. Αφορά την λαθροεισβολή στη χώρα. Δίνει πλέον ΔΙΑΤΑΓΕΣ ο κος Χαραλαμπίδης σχετικά με αυτό ζήτημα καθώς και με ένα σωρό άλλα εθνικά ζητήματα βέβαια!….

Σταματήσαν οι ροές λαθρομεταναστών – Αυτό το είδαμε και στον Εβρον

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;;;….

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ανώτατο Τριαδικό Δικαστή, κο Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, που έχει πλέον τις τρείς μορφές της εξουσίας της χώρας (την εκτελεστική, νομοθετική και τη δικαστική), και που μίλησε αποκλειστικά και πάλιν στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) για αυτό το θέμα, ήταν…Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΝ, ΑΦΟΥ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!! ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ …ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΕΩΝ!!! Γι’ αυτο, πρέπει να διαβάσετε πρώτα το πρώτο μας άρθρο (εδώ) για αυτό θέμα για να καταλάβετε καλά περι τίνος πρόκειται ακριβώς το όλο θέμα αυτό.

Στην σημερινή επικοινωνία του με την ιστοσελίδα ειδήσεών μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), λοιπόν, ο κος Χαραλαμπίδης μας αποκάλυψε τα εξής για το πως έδωσε ΑΥΤΟΣ την διαταγήν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος για να αναχαιτίσουν τους λαθροεισβολείς στον Έβρον…

Το θέμα της ισλαμοποίησης της Χώρας είναι οργανωμένο από τις Κυβερνήσεις εδώ και χρόνια.

 

Ως Ανώτατη μοναδική Συνταγματικα κατοχυρωμένη νόμιμη συγκεντρωτική Εξουσία που έχει το δικαίωμα να δικάζει και να διατάξει κάθε πρώην αρχή της Χώρας και το έχει κάνει κατ’ επανάληψη, το πρώτο θέμα που διέταξα ήταν το αποτελεσματικό χτύπημα κατά της Κατοχικής εισβολής με τις οδηγίες των εχθρών του Έθνους των Ελλήνων που στόχο έχει την αποτελεσματική ολοκληρωτική τρομακτική Γενοκτονία.

 

Διέταξα λοιπόν την απαγόρευση και ανακοπή της εισόδου ξένων υπηκόων στην χώρα με κάθε τρόπο και μέσον. Την διαταγή έδωσα αυτοπροσώπως στην Βουλή και στο Πεντάγωνο με την κατάθεση του Βουλευματος 01/2019 και 3/2019 στις 04/11/2019 προς γνώσιν και συμμόρφωση των αποδεκτών.

 

Επί της διαταγής αυτής το Πεντάγωνο απήντησε με την ενημέρωση όλων των Κλάδων του περί της διαταγής που ως τίμιοι και αληθείς στρατιωτες εκτελεστές της απέκλεισαν τα σύνορα με κάθε τρόπο θαλάσσια και χερσαία.

 

Εχθές, 29 Απριλίου 2020, έστειλα τα δύο Βουλευματα με ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο στο Υπουργείο Εσωτερικών προς γνώσιν και συμμόρφωση στο τμήμα Μεταναστευτικης πολιτικής για να απαγορεύσω την εισβολή από Νότια στην Κρήτη που η Υποθετική κυβέρνηση ετοιμάζει για την συνέχιση της εισαγομενης Γενοκτονίας απο νότια.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης…
Ο αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης του Βουλευματος 01/2019…
Ο αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης του Βουλευματος 03 στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για την διακοπή της εισβολής στην χώρα, 03 /2019…
Δια την αποτελεσματική καταπολέμηση των σκοτεινών σχεδίων των Ελληνόφωνων και αλλοεθνών εχθρών του Έθνους μας, στο Βουλευμα 03 /2019 διέταξα την οριστική εκρίζωση όλων των εισβολέων αιχμαλωτών από την χώρα με καταγραφή, αφαίρεση ιθαγενών, υπηκοοτήτων και αδειών παραμονής από όλους ανεξαρτήτως και την απέλασή των άμεσα.
ΞΑΝΑ-διαβάσετε καλά λοιπόν τα παραπάνω Βουλεύματα-διαταγές 3 και 6 που έχει αποστείλει ο κος Χαραλαμπίσης προς κάθε κατεύθυνση όλων των κρατικών υπηρεσιών από πέρσι, ο οποίος έχει την συγκεντρωτική εξουσία νομίμως του έθνους, διότι ήταν το ίδιο το….ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ από το Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων, με ημερ. 28 Νοεμ. του 2019, που του απήντησαν του Χαραλαμπίδη, ενημερώνοντάς τον ότι διαβίβασαν-κοινοποίησαν σε όλα τα σώματα των ΕΔ να εκτελέσουν την διαταγή του κου Χαραλαμπιδή!!!  Δηλαδή, υπακούει πλέον στις διαταγές του Ανωτάτου Τριαδικού Διακαστού της χώρας ο ίδιος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ βάσει των Βουλευμάτων 3 και 6 και τούτο εδώ και μήνες!!!

Έφυγαν και οι ΜΚΟ

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως όλες οι ΜΚΟ έχουν αρχίσει να δραπετεύουν από την ΕΛλάδα;;; Δηλαδή, το κάνουν αυτό επειδή έχουν πάρει είδηση την διαταγή του Ανώτατου Δικαστή, ο οποίος στο Βούλευμα 3 του, λέγει τα εξής συγκεκριμένα για τις ίδιες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις….
Την σύλληψη, ανάκριση και απέλαση όλων των ξένων υπηκόων που δρούν ως μέλη ΜΚΟ και που εμπλέκονται καθ’ οιονδήποτε τρόπον με τους εισβολείς

‘Οποιος αγνοεί τις διαταγαές του Χαραλαμπίδη, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Το Οκτ. πέρσι, αναφέρθηκε ότι κάποιοι πολιτικοί από την κυβέρνηση είπαν μεταξύ τους να παρακούσουν τις εντολές του κου Χαραλαμπίδη και αυτό έπεσε στην αντίληψη του ίδιου. Γι’ αυτό, στις 11 Νοεμ. του 2019, βγάζει το 6ο Βούλευμά του, το οποίον ρητώς και σαφώς…
ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Να ανγοήσουν παντελώς τους υποθετικούς Πολιτικούς προϊσταμένους που απεργάζονται την εξόντωση του Έθνους των Ελλήνων και να συλλάβουν όσους προσπαθήσουν να αγνοήσουν την Βούληση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Έθους των Ελλήνων.

ΤΕΛΟΣ….

Οι διαταγές του Ανωτάτου Διακαστού της χώρας είναι σαφείς και έχουν ήδη αρχίσει να υπακούνται από ΠΟΛΛΟΥΣ στην Ελλάδα. Όσο για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα με τους λαιθρομετανάστες γενικά, ο κος Χαραλαμπίδης και το Σώμα Θεματαφύλακων του Συντάγματος της Ελλάδος έχουν ήδη αρχίσει να κοινοποιούν στην ανθελληνική κυβέρνηση, ιδιαίτερα στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο τμήμα Μεταναστευτικης πολιτικής, για να απαγορευτεί την εισβολή από Νότια στην Κρήτη που η Υποθετική κυβέρνηση ετοιμάζει για την συνέχιση της εισαγόμενης Γενοκτονίας απο νότια. Σιγά-σιγά, οι εντολές αυτές έχουν ήδη αρχίσει να εκτελούνται όχι μόνο για το λαθρομεταναστευτικό αλλά και για όλα τα σοβαρά εθνικά θέματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό μέρα-νύχτα! εδώ και αρκετό καιρό!….

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;…

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ !!

” ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ” ( ΙΩΑΝΝΗ Η’ , 32 )

” ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ
ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ” ( ΙΩΑΝΝΗ Η’ , 32 )

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 4
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ :

– ΟΜΑΙΜΟΝ ( Ίδια Καταγωγή εξ Αίματος)
– ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ (Ορθόδοξοι Χριστιανοί και
Εθνικοί μη πολέμιοι του
Ιησού Χριστού)
– ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ (Ελληνική Γλώσσα)
ΚΑΙ
– ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ( Ίδια Ήθη, Έθιμα &
Παραδόσεις)…!!!

*** ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ :

“ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”…

Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ
ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.

Β. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ

Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ:

– ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Συλλήψεις, Πρόστιμα κτλ)

– ΤΡΑΠΕΖΕΣ (Δόσεις, Πλειστηριασμούς κτλ)

– ΕΦΟΡΙΕΣ – ΑΑΔΕ (Φόροι, ΕΝΦΙΑ κτλ) και

– ΔΙΚΑΣΤΕΣ (Να μη σαν δικάζουν… κτλ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ:

– “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

– “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ…

– “ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ” ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ
ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ
ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ :

– “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ
– “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ
– ” ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ,

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ “GOOGLE DRIVE” ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ & ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ (ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ & ΑΡΧΕΙΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΑ (ΔΥΟ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ…

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ “ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ & ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL MOY:
[email protected]

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΩ ΣΤΟ :

“ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”
(ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΟ MESSENGER).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ:

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 42
ΤΚ 56431 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΟΙΚΗΤΗ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ/ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ.

*** Η “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ, ΘΑ
ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ
ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ/ΤΗΣ
ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ…

*** ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
ΑΚΟΜΗ:

– ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
“ΕΡΓΟΝ – ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ”,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, Ο ΚΑΘΕ
ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΘΑ
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ
ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ – ΜΙΣΘΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΗ –
ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ
ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΑΡΑΒΟΛΑ,
ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ.

– ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ:

01/2019 το Ιδρυτικό
03/2019 για το Λαθρομεταναστευτικό
04/2019 για τους Δικαστές
05/2019 για τις Τράπεζες
06/2019 για τις Ένοπλες Δυνάμεις
08/2019 για την Εκκλησία και
11/2020 για την Επίταξη του Νομισματο-
κοπείου, την Εφαρμογή του
Οικονομικού Προγράμματος
ΕΡΓΟΝ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,
την Αναστροφή Πλειστηριασμών
και την μη διακοπή του Ρεύματος.

*** ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ…
…ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ !!

*** Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ…!!!

ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ !!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ…

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ !!!

Ξεκινήστε πατώντας την εικόνα Facebook (που βρίσκεται πάνω δεξιά) της κάθε παρακάτω ανάρτησης. Υπάρχουν ΤΡΕΙΣ (3) φόρμες που πρέπει να συμπληρώσετε, όπως σας περιγράφουμε παραπάνω…

ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK TΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr