Home Greek News Πολίτης στη Ρόδο αντιστέκεται στον έλεγχο και σχεδόν επιτίθεται στους αστυνομικούς που δείχνουν φοβισμένοι.

Πολίτης στη Ρόδο αντιστέκεται στον έλεγχο και σχεδόν επιτίθεται στους αστυνομικούς που δείχνουν φοβισμένοι.

by _
0 comment 130 views

Πολίτης στη Ρόδο αντιστέκεται στον έλεγχο και σχεδόν επιτίθεται στους αστυνομικούς που δείχνουν φοβισμένοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στους ελέγχους της αστυνομίας και επιβεβαιώνεται άγραφος νόμος του ”κάνω το μάγκα εκεί που με παίρνει”.Προς χάρη της αντικειμενικότητας και των πραγματικών γεγονότων οφείλουμε να δημοσιεύσουμε τις εξηγήσεις που έδωσε ο άνθρωπος που φαίνεται να αντιδρά στον έλεγχο των αστυνομικών στο βίντεο που δημοσιεύσαμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητίσουμε.
Το περιστατικό έγινε στις 14 του Μάρτιου τη δεύτερη μέρα της καραντίνας όπως λέει και δεν είχε (όπως και πολλοί από εμάς) κατανοήσει τα μέτρα.Το θέμα έχει λυθεί αφού ζήτησε και ζητά δημόσια συγνώμη για το ατυχές συμβάν από τους αστυνομικούς(το link με τις εξηγήσεις είναι https://www.youtube.com/watch?v=EnLacRYgE20&feature=emb_logo αλλά θα το βρείτε και στα σχόλια οπού το έχουν αναρτήσει πολλοί φίλοι).

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr