Home Greek News Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

by _
0 comment 138 views

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του


Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος γιος αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε – Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Grtimes.gr, ένας πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές τον γιο του, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος, 32 ετών,  αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας του βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε. To περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, γύρω στις 13.30.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Λίγη ώρα μετά την πράξη του, ο 63χρονος πατέρας συνελήφθη. Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση η σύζυγος του δράστη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με περίοικο, για αρκετή ώρα πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι στον καυγά που προηγήθηκε ο 32χρονος γιος είχε χτυπήσει τον πατέρα του στο πρόσωπο.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο thestival.gr ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

thesaloniki-dolofonia-2
thesaloniki-dolofonia-3

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr