ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΤΑ HELLINIKA HOAXES ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ;;; “ΘΕΙΕ” ΣΟΡΟΣ, ΠΟΣΑ “ΑΝΗΨΑΚΙΑ” ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΤΑ HELLINIKA HOAXES ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ;;; “ΘΕΙΕ” ΣΟΡΟΣ, ΠΟΣΑ “ΑΝΗΨΑΚΙΑ” ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Μια γυναίκα χρήστης του facebook, υποστηρίζει ότι τα Hellinika Hoaxes της κατέβασαν βίντεο από Τζαμί στην Κομοτηνή όπου ακόμα και το βράδυ ακουγόταν από τα μεγάφωνα σε όλη την περιοχή.

Εδώ να θυμίσουμε ότι τα Hoaxes για να κατεβάσουν κάτι ως ψεύτικο, πρέπει να παραθέτουν και ποια είναι η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ότι παρέθεσαν από κάτω την υποτίθεται αληθινή είδηση…

anakoinoseis

Ποια είναι η αληθινή είδηση όμως; Η ανακοίνωση του “Παρατηρητηρίου” της ΝΔ που λέει τα εξής;  ΝΔ: «Fake news ότι οι εκκλησίες είναι κλειστές και τα τζαμιά ανοιχτά» .

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΝΔ για τις Εκκλησίες και τα Τζαμιά!

Μα η γυναίκα που της κατέβασαν το βίντεο με το Τζαμί, δεν είπε ότι είναι ανοιχτά τα Τζαμιά, είπε ότι ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο Ιμάμης και αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις και είναι γεγονός!!

Από ότι φαίνεται τα Hellinia Hoaxes έχουν περάσει σε “άλλο επίπεδο”… Αρκεί μια ανακοίνωση της ΝΔ για να βγάλουν κάτι ψεύτικο;

Όσο για το τι ακριβώς είναι το “Παρατηρητήριο fake news” της ΝΔ διαβάστε τις λεπτομέρειες από δημοσίευμα του Ιανουαρίου 2020:

1-1-2020: ” «Παρατηρητήριο Fake News» εγκαινιάζει από σήμερα η ΝΔ αποστέλλοντας και το πρώτο ενημερωτικό σημείωμα.

Στόχος του γαλάζιου αυτού παρατηρητηρίου είναι η αποδόμηση της αντιπολιτευτικής κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως επισημαίνει το Μοσχάτο «θα ανακαλύπτονται οι ψευδείς ειδήσεις που έχουν στόχο τη Νέα Δημοκρατία».

To πράγμα “μπλέκει” ακόμα περισσότερο αφού ο Ηλίας Μόσιαλος που έχει επιλέξει ο πρωθυπουργός για σύμβουλο της κυβέρνησης στο θέμα του κορωνοϊού, εμφανίζεται επίσημα ως συνεργάτης των Hellinika Hoaxes στην ιστοσελίδα τους στην κατηγορία “Συνεργάτες”.

Δείτε το: 94573894_2981690651892464_8150161208251514880_o

Και τώρα η μια και μόνη αλήθεια! Τα Τζαμιά έχουν μεγάφωνα και οι φωνές του Ιμάμη στην Κομοτηνή ακούγονται παντού ενώ για τις Εκκλησίες μας απαγορεύτηκε κάτι αντίστοιχο. Άρα τα Hellinika Hoaxes και οι ανακοινώσεις της ΝΔ είναι τα FAKE!


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from makeleio

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%c...