Home ΗΠΑ Ο Τομ Χανκς έστειλε γράμμα στο αγόρι που το λένε Κορόνα και δέχεται bullying (BINTEO)

Ο Τομ Χανκς έστειλε γράμμα στο αγόρι που το λένε Κορόνα και δέχεται bullying (BINTEO)

by _
0 comment 91 views

Ο Τομ Χανκς έστειλε γράμμα στο αγόρι που το λένε Κορόνα και δέχεται bullying (BINTEO)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!>>

Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»


Ο ηθοποιός Τομ Χανκς έγραψε ένα γράμμα σε ένα αγόρι που ονομάζεται Κορόνα κι είπε πως δεχόταν bullying γι’ αυτό το λόγο.

Μάλιστα του έστειλε και δώρο μια γραφομηχανή μάρκας Corona.

Ο Corona De Vries, 8 ετών, έστειλε γράμμα πρώτη φορά, στον ηθοποιό και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αφού αρρώστησαν από κορωνοϊό στην Αυστραλία. Στο γράμμα τους ρωτούσε:

«Άκουσα τα νέα πως εσείς και η σύζυγός σας είχατε κολλήσει κορωνοϊό. Είστε καλά;» και έγραγε επίσης ότι του άρεσε πολύ το όνομά του, αλλά τον αποκαλούσαν περιπαιχτικά «κορωνοϊό» στο σχολείο. «Λυπάμαι πολύ και θυμώνω όταν οι άνθρωποι με αποκαλούν έτσι», έγραψε.

Ο Τομ Χανκς δεν άργησε να του στείλει απάντηση:

«Αγαπητέ φίλε Corona. Η επιστολή σου έκανε τη γυναίκα μου και εμένα να αισθανθούμε υπέροχα! Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλός φίλος – οι φίλοι κάνουν τους φίλους να αισθάνονται καλά όταν είναι “πεσμένοι’»…«Είσαι το μόνο άτομο που γνωρίζω με το όνομα Corona – όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα».

Δεν παρέλειψε επίσης να στείλει μια γραφομηχανή μάρκας Corona, την οποία είχε χρησιμοποιήσει κατά την καραντίνα του, όσο ήταν ασθενής.

photo video screenshot

https://www.el.gr/life/o-tom-chanks-esteile-gramma-sto-agori-po/?fbclid=IwAR2qUDrzRtX_2-YvPL8CZalTWwjmQiDIONrowos7KK9PUKqZ_ywhtJ8y5Tk

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr