Τουρκικά ΜΜΕ: «ΕΥΠ, CIA και BND ετοιμάζουν επίθεση κατά της Τουρκίας»! – Η Άγκυρα «φτιάχνει» κλίμα


Τουρκικά ΜΜΕ: «ΕΥΠ, CIA και BND ετοιμάζουν επίθεση κατά της Τουρκίας»! – Η Άγκυρα «φτιάχνει» κλίμα

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος


Στα πλαίσια της δημιουργίας κλίματος πριν από μια μείζονα κρίση τα τουρκικά ΜΜΕ άρχισαν να «βλέπουν» ανύπαρκτους επιθετικούς σχεδιασμούς από την ελληνική πλευρά και μάλιστα σε συνεργασία με αυτούς που παραδοσιακά στηρίζουν την Τουρκία (Γερμανούς) ή εντέχνως τους επιδεικνύουν μεροληπτική ουδετερότητα (Αμερικανούς).

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, έχουν ενταθεί και αποτελεί σαφές δείγμα της κλιμάκωσης σε όλα τα επίπεδα που ακολουθεί το καθεστώς Ερντογάν.

«Ιμπεριαλιστική επίθεση» κατά της Τουρκίας φέρεται να ετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Γερμανίας και Ελλάδας, σύμφωνα με άρθρο γνώμης στην τουρκική εφημερίδα «Σταρ» με τίτλο «Προσοχή! Προετοιμασία νέας επιθέσεις του ιμπεριαλισμού με συμμάχους τη FETÖ και το PKK».

Ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι την ώρα που η Τουρκία ασχολείται με τον κορωνοϊό, η αμερικανική CIA, η γερμανική BND και η ελληνική ΕΥΠ επαναδομούνται και σχεδιάζουν νέα «ιμπεριαλιστική επίθεση» κατά της Τουρκίας με συμμάχους τους γκιουλενιστές FETÖ και την αυτονομιστική οργάνωση των Κούρδων PKK, έναν άξονα που η Τουρκία είχε καταφέρει να εξουδετερώσει μετά τις 15 Ιουλίου 2016 (απόπειρα πραξικοπήματος).

Στο άρθρο σημειώνεται ότι η Άγκυρα διαθέτει σημαντικές πληροφορίες ότι οι δραπέτες γκιουλενιστές στρατιωτικοί που είναι υπό την προστασία της γερμανικής BND και της ΕΥΠ εντάχθηκαν στις τάξεις του PKK, στον άξονα Συρίας-Ιράκ.

Επίσης υπογραμμίζεται ότι οι γκιουλενιστές που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα συνεργάζονται με την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών.

Σημειώνεται ότι η τουρκική ΜΙΤ ήδη δρα σε ελληνικό έδαφος και αναζητάει φυγάδες γκιουλενιτστές ακόμα και στις «δομές φιλοξενίας» των αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλει η Άγκυρα να τους συνδέσει με κάθε τρόπο με την επίσημη ελληνική εξωτερική πολιτική. Άρθρα γνώμης όπως αυτό, δεν εμφανίζονται τυχαία, είναι κατα «παραγγελία».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/871202_toyrkikos-typos-i-eyp-etoimazei-epithesi-enantion-tis-toyrkias


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/amyna-asfaleia...