Home Greek News Ισπανία: Γυναίκα ανέβηκε γυμνή στην οροφή περιπολικού – Βίντεο

Ισπανία: Γυναίκα ανέβηκε γυμνή στην οροφή περιπολικού – Βίντεο

by _
0 comment 145 views

Ισπανία: Γυναίκα ανέβηκε γυμνή στην οροφή περιπολικού – Βίντεο


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ!!!

 


Στην Ισπανία, σχεδόν 17.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 169.496.

Μια γυναίκα στην Ισπανία συνελήφθη καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο, ανέβηκε… γυμνή πάνω σε ένα περιπολικό!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη της συγκεκριμένης γυναίκας, καθώς «έσπασε» εκ νέου την καραντίνα την Κυριακή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε δυνατά και έβριζε την ώρα που στην Ισπανία βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Τέλος, όπως αναφέρουν πηγές, κάθε μέρα, κατά μέσο όρο, η αστυνομία στη Μάλαγα λαμβάνει 100 καταγγελίες για άτομα που δεν τηρούν την καραντίνα.

Πηγή > https://sputniknews.gr/europi/202004137047718-ispania-gynaika-anevike-gymni-stin-orofi-peripolikou—vinteo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr