ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έβγαλε πατέντα με αριθ. WO2020 060606 για το τσιπάρισμα των ανθρώπων ο Μπιλ Γκέιτς!!!


Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

S.O.S…S.O.S…S.O.S Η ΠΑΤΕΝΤΑ WO2020_060606 ΤΗΣ MICROSOFT – BILL GATES – ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ) – ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ID2020 – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ» ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ -ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666

 

Όλα πλέον στο φως. 

Ο έχων νουν ψηφισάτω. Επειδή ο αριθμός 666 ανέκαθεν, αλλά ειδικά στις μέρες μας προκαλεί ανησυχίες, έψαξα, μετά από προτροπή συνεργάτη μου στο el.gr, για μια πατέντα ευρεσιτεχνίας με κωδικό WO 2020 060606Επειδή το θέμα της ευρεσιτεχνίας αυτής είναι εξαιρετικά σοβαρό, ανέλαβα προσωπικά να κάνω το άρθρο και δίνοντας διαρκώς πηγές να αναλάβω και την ευθύνη της έρευνας. Ήδη βλέπετε, εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούν ακρότατα και όχι απλά ακραία σενάρια για τον BILL GATESτην εμμονή του με τα εμφυτεύματα και όχι απλά τα microchips και το χάραγμα της Αποκάλυψης.

Το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου του 2019, κατετέθη στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών από την MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC [US/US] η παρακάτω αίτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

H πατέντα κατετέθη με τον αριθμό με τον κωδικό WO 2020 060606, (στο link που ανοίγει μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας τα πάντα γύρω από την πατέντα, αφού το μενού του link είναι ενεργό) από τη Microsoft Technology Licensing LLC (MTL), Redmond, εταιρείας του ομίλου Microsoft και αναφέρεται σε ένα “σύστημα” κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί “δεδομένα δραστηριότητας σώματος” με σκοπό να ελέγχεται από απόσταση η παροχή εργασίας από τους εργαζόμενους, μέσω του απόλυτου ελέγχου και της καταγραφής ουσιαστικά των αισθήσεών τους αλλά και των λειτουργιών του σώματός τους. Περισσότερα θα διαβάσετε παρακάτω. Δείτε πρώτα τα στοιχεία.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Δείτε εδώ τις 38 σελίδες της ανάλυσης του όλου συστήματος, όπως αυτές κατατέθηκαν στο γραφείο διεθνών πατεντών. Σχετικό είναι και το έγγραφο Neurogress ET AL, “MECHATRONIC SYSTEMS CONTROL VIA NEURAL INTERFACE NEUROGRESS”, 08 February 2018 (2018-02-08), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα επεξηγηματικά διαγράμματα της πατέντας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 

Τα κρυπτονομίσματα δεν τυπώνονται ούτε “κόβονται” σαν τα πραγματικά χρήματα και επιδιώκεται να αντικατασταθούν πλήρως. Οι διαφημιστές τους που τα προωθούν, λένε ότι «ανακαλύπτονται» μέσω της διαδικασίας του mining, όπως ο χρυσός. Ψάχνεις δηλαδή προσφερόμενη εργασία και ευκαιρίες επενδύσεων και έτσι βγάζεις λεφτά χωρίς να πιάνεις στα χέρια σου χαρτονομίσματα, αλλά καθώς σου μεταφέρονται στο λογαριασμό σου πιστωτικές μονάδες που έχουν αντιστοιχία για την ώρα με όλα τα σύγχρονα νομίσματα, τα οποία ευελπιστούν να καταργηθούν, υπέρ αυτού του παγκόσμιου άυλου κρυπτονομίσματος.

Είναι δηλαδή τα κρυπτονομίσματα, ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται για την άμεση, ανέπαφη συναλλαγή, παρακάμπτοντας οιοδήποτε ενδιάμεσο μέρος (κράτος, τράπεζες, αρχές).

Υπάρχουν ήδη χώρες, στις οποίες μισθοί πληρώνονται σε κρυπτονομίσματα. Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την πληρωμή μισθών με κρυπτονόμισμα, έπειτα από την οδηγία που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων και η εφορία για την πειραματική εφαρμογή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και αρχικά για μία τριετία, της πληρωμής των μισθών των υπαλλήλων σε κρυπτονόμισμα. Το πρώτο κρυπτονόμισμα ήταν το bitcoin.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η MICROSOFT 

Η εταιρεία θέλει να αναπτύξει ένα δικό της σύστημα χρήσης κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύστημα τραπεζικών πιστωτικών μονάδων (credit points) για τις οποίες μιλώ εδώ και 20 χρόνια, που θα επιτρέπει στους κατόχους τους να τα χρησιμοποιούν μέσω πιστωτικών καρτών, ή του κινητού, ή ενός εμφυτεύματος για πληρωμές ή εισπράξεις!! Εφόσον καθιερωθεί και αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, τότε χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις τίποτε και βεβαίως δεν θα μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό; Σας πληροφορώ τόσο γρήγορα όσο γρήγορα μας μάντρωσαν με τον κορωνοϊό.

Αυτό έρχεται και δένει με τον στίχο 13.16-17 της Αποκάλυψης του Ιωάννη :

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Βλέπετε, για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτά τα άϋλα νομίσματα, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το σύστημα με το οποίο θα πληρώνονται όλοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ: 

Με αυτή την πατέντα που δημιούργησε η Microsoft, σκοπός της είναι να χρησιμοποιεί την καταγραφή των λειτουργιών του οργανισμού μας, για να παρακολουθεί πότε το σώμα έχει ολοκληρώσει ένα έργο, μια δουλειά, προκειμένου να πληρωθεί με τα άυλα νομίσματα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ;

Όπως αναφέρει η αίτηση κατάθεσης περιγράφοντας την πατέντα στο σημείο που δίνει την περίληψη της πατέντας (abstract):

A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

Μετάφραση: Ένας σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής) θα μπορεί να προσφέρει μια εργασία στη συσκευή ενός χρήστη που θα είναι επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένη με τον σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής). Ένας αισθητήρας επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένος με τη συσκευή ή περιλαμβανόμενος μέσα στη συσκευή του χρήστη, θα μπορεί να αισθάνεται τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να δημιουργούνται με βάση τη σωματική του δραστηριότητα, όπως την αισθάνεται ο χρήστης. Το σύστημα των κρυπτονομισμάτων που θα συνδέεται ασύρματα με την συσκευή του χρήστη θα μπορεί να πιστοποιεί αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας ικανοποιούν μία ή περισσότερες συνθήκες που θα ορίζονται από το σύστημα κρυπτονομίσματος και θα προσφέρει κρυπτονομίσματα στον χρήστη τα δεδομένα του οποίου έχουν πιστοποιηθεί.

Με πιο απλά λόγια, σύμφωνα με την Micorsoft, ο χρήστης, ο καθημερινός δηλαδή άνθρωπος, θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος με ένα κέντρο ελέγχου, μέσω μίας τεχνολογίας, η οποία θα συλλέγει δεδομένα για οτιδήποτε κάνει το σώμα του. Για να γίνει αυτό, πρέπει ένα εμφύτευμα (ο όρος microchip είναι πολύ φτωχός για να το αποδώσει) εμφυτευμένο στο σώμα και συνδεδεμένο κατάλληλα με τον εγκέφαλο, να παίρνει αναφορά για το σύνολο των εισερχομένων δεδομένων, όχι μόνο των πέντε αισθήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων των οργάνων του σώματος. Το φτωχό τσιπάκι εντοπισμού θέσης και προσδιορισμού της ταυτότητος κάποιου, αποτελεί δηλαδή τεχνολογία της εποχής των σπηλαίων μπροστά στο εμφύτευμα αυτό. Έτσι θα προσφέρεται εργασία, μόνιμη ή κατ΄αποκοπήν και όποιος θέλει να την κάνει ή σε όποιον ανατεθεί θα αποδεικνύει ότι την έκανε, επειδή ο ίδιος ο εργαζόμενος θα ξέρει αν την έκανε ή όχι. Ότι ξέρει ο εργαζόμενος θα ξέρει και ο κεντρικός υπολογιστής που ουσιαστικά θα είναι και ο εργοδότης. Ο αρχικός εργοδότης, αν υπάρχουν ιδιώτες εργοδότες στο μέλλον, θα υποβάλει το αίτημα για τις εργασίες που θέλει στον κεντρικό υπολογιστή, που θα είναι ο ενδιάμεσος εργοδότης και ο εργαζόμενος που ψάχνει εργασία θα βρίσκει το αίτημα και αν ανταποκριθεί αυτό, ο κεντρικός υπολογιστής θα ξέρει άμεσα αν έγινε η δουλειά και θα μεταφέρει κρυπτονομίσματα από το λογαριασμό του αρχικού εργοδότη στο λογαριασμό του εργαζόμενου. Ούτε επιθεώρηση εργασίας, ούτε ΙΚΑ, ούτε επιστάτες, ούτε διευθυντές, όλα απλά αυτόματα και ωραία και πάνω από όλα το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Θα μπορεί κάποιος, να αναθέτει στον κεντρικό υπολογιστή την καθαριότητα του σπιτιού του. Ο κεντρικός υπολογιστής θα προσφέρει την εργασία και όποιος ανταποκριθεί και την κάνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο αρχικός εργοδότης, θα πληρώνεται αμέσως ενώ κάνει το οτιδήποτε σε οποιοδήποτε στάδιο και αν έχει ολοκληρώσει την εργασία του, αφού ότι γνωρίζει ο ίδιος θα το γνωρίζει και ο κεντρικός σέρβερ, που δεν θα είναι ένας απλός σέρβερ που έχουμε σήμερα κατά νου, αλλά ένας υπερεγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι.) που θα αισθάνεται ότι αισθάνεται και ο κάθε εργαζόμενος. Μόνο που ο κεντρικός υπολογιστής (σέρβερ) θα αισθάνεται ότι ο κάθε εργαζόμενος, είτε αυτός εργάζεται είτε όχι.

Ο κωδικός αυτής της πατέντας είναι το WO 2020 06 06 06 (ή αλλιώς θα μπορούσε να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ 2020, 666). Θα φάνταζε σαν κακόγουστο αστείο, αν δεν ήταν αναρτημένη η αίτηση αυτή.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜICROSOFT

Άπαξ και η προαναφερθείσα τεχνολογία χρησιμοποιηθεί, ειδικοί αναρωτιούνται, αν θα υπάρχουν προβλήματα, σχετικά με τα θέματα ιδιωτικότητας, καθώς ο πολίτης θα είναι συνδεδεμένος συνεχώς με έναν σέρβερ και θα παρακολουθούνται και θα καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες των αισθήσεων και των οργάνων του σώματός του. Τι βλέπει, τι ακούει, αν κρυώνει, αν κοιμάται, αν θυμώνει, οτιδήποτε μα οτιδήποτε και αν κάνει. Η λέξη ιδιωτικότητα ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων (Bitcoin για παράδειγμα) είναι αποκεντρωμένα. Εντούτοις, το συγκεκριμένο θα ελέγχεται από την Microsoft!!!

Όλα αυτά, συνδυαζόμενα με την ταυτότητα ΙD2020 που προωθεί ο BILL GATES ιδρυτής της MICROSOFT, σε συνδυασμό με την προωθούμενη ψηφιακή μέθοδο απόδειξης της υγείας του καθενός λόγω της πανδημίας του COVID 19 (κορωνοϊός), αποτελούν ένα παζλ ολοκληρωμένο, χωρίς κανένα μυστήριο και χωρίς να λείπει πλέον κανένα κομμάτι και καμία θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα σύνολο δεδομένων που δείχνει το τι μπορεί να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον.

Μία πατέντα δεν την υποβάλεις στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών αν δεν την έχεις έτοιμη.

Το θέμα είναι αν η ελίτ της εθνικής δεξιάς, που εκφράζεται στις μέρες μας από τον Τραμπ και τον Πούτιν, επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ένα παγκόσμιο έλεγχο σαν αυτόν, τον θέλουν και οι δύο ελίτ. Και η δεξιά και η αριστερή. Το θέμα είναι αν η προσωρινή τους λυκοφιλία διαρκέσει ή οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΦΩΤΟ 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…..

O συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, θα λανσάρει εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά πιστοποιητικά» που θα δείξουν ποιος έχει δοκιμαστεί για τον κοροναϊό και έχει εμβολιαστεί εναντίον του. Ο 64χρονος τεχνολόγος και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκάλυψε αυτό χθες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reddit «Ask Me Anything» απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID-19 Coronavirus.
Ο Gates απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και είπε: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχουμε ένα εμβόλιο που τον έχει λάβει . »
Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» αναφέρεται ότι είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμο «QUANTUM-DOT TATTOOS» που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού. Ήταν πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων αφού ο Bill Gates τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε.
Τα τατουάζ με κβαντικά τελεία πιθανότατα θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Bill Gates που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. Το ID2020 επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας. Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο θα είναι η πιθανή προσέγγιση του Gates όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, το οποίο πρωτοστάτησε και από το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους.
Όσον αφορά το ID2020, για να το δούμε, η Microsoft έχει σχηματίσει συμμαχία με τέσσερις άλλες εταιρείες, Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller. Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και ενσωματώθηκε στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Bill Gates και ID2020 θα εκτελέσουν όλα αυτά, επειδή πολλοί Χριστιανοί και εκπληκτικά ένας αυξανόμενος αριθμός Μουσουλμάνων Σιιτών είναι πολύ αντίθετοι με την ιδέα του μικροτσίπ και οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας αναγνώρισης του σώματος. Ορισμένοι χριστιανοί νομοθέτες και πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσπαθήσει ακόμη και να απαγορεύσουν όλες τις μορφές ανθρώπινου μικροτσίπ.
Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία του Bill Gates να δει τα έργα μέσω, επειδή καθώς ο κορωναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν από την πανδημία, το ευρύ κοινό γίνεται όλο και πιο ανοιχτό σε τεχνολογίες επίλυσης προβλημάτων θα περιέχει την εξάπλωση του ιού.
Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί Χριστιανοί και ορισμένοι μουσουλμάνοι Σιίτες αντιτίθενται στις τεχνολογίες αναγνώρισης του σώματος, όσο χρήσιμες είναι αυτές οι τεχνολογίες για την πρόληψη πανδημιών, είναι επειδή πιστεύουν ότι τέτοιες τεχνολογίες είναι το λεγόμενο «Σήμα του Σατανά» που αναφέρεται στη Βίβλο και κάποια Mahdi προφητείες. Στο Βιβλίο Αποκάλυψη στη Βίβλο, όποιος δεν έχει αυτό το «σήμα» δεν επιτρέπεται να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα.
Πέρυσι, τον Νοέμβριο, μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Δανία, η οποία είχε συμβόλαια για την παραγωγή εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τη Δανική κυβέρνηση και το αμερικανικό ναυτικό, αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκτόξευση του υποτιθέμενου «επαναστατικού» εμφυτεύματος μικροτσίπ με το Internet-of-Things μετά την επίθεση χριστιανών ακτιβιστών τα γραφεία της στην Κοπεγχάγη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ……

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19 – ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID_19 ΚΑΙ ΤΟ « ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ» ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ

ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ _ COVID-19- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ – ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ – ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 – ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ – ΙΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…..


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from blogspot

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
neataksi.blogspot.com/2020/04/sossos...