Home Greek News Οι βουλευτές ξεχύθηκαν στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να αγκαλιάσει τους ξενόφερτους μουσουλμ@νους…

Οι βουλευτές ξεχύθηκαν στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να αγκαλιάσει τους ξενόφερτους μουσουλμ@νους…

by _
0 comment 176 views

Οι βουλευτές ξεχύθηκαν στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να αγκαλιάσει τους ξενόφερτους μουσουλμ@νους…

Δημοσιεύτηκε την


O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ….

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.

Τα αγκάθια σε κάθε περίπτωση παραμένουν. Οι τοπικές κοινωνίες στην ενδοχώρα αντιδρούν στην μετεγκατάσταση προσφύγων από τα νησιά, η κατάσταση στα κέντρα των νησιών παραμένει αφόρητη και οι βουλευτές της ΝΔ έχουν αρχίσει την γκρίνια, μεταφέροντας τα παράπονα των ψηφοφόρων τους.

Κρίνεται απαραίτητο να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση στις τοπικές κοινωνίες για τους ανθρώπους που θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και δωμάτια, στην πλειοψηφία τους είναι οικογένειες και παιδιά, ενώ θα δραστηριοποιήσουν περισσότερο τους βουλευτές. Θα επικοινωνούν την πολιτική της κυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο και ταυτόχρονα θα μεταφέρουν τις αντιδράσεις και το κλίμα που υπάρχει. Ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και με δημάρχους, ειδικά αυτούς που προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει θα αποδώσουν τους επόμενους μήνες και σταδιακά θα υπάρξουν μετρήσιμα αποτελέσματα στο μεταναστευτικό/προσφυγικό. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, το οποίο θα εισαχθεί στη Βουλή την Πέμπτη και θα ψηφισθεί την επόμενη εβδομάδα.Tα ρεπορτάζ των MME είναι γεμάτα προπαγάνδα, ευχολόγια και υποθέσεις. Δείχνουν τα παιδάκια ξυπόλυτα και λερωμένα, γυναίκες σε εγκυμοσύνη μέσα σε σκηνές στο αγιάζι του χειμώνα, για να παρασύρουν το φιλεύσπλαχνο δημόσιο συναίσθημα. Ή ξεκινούν τα υποθετικά σενάρια: Αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη αν…αν…. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα, προπαγάνδα και ευχολόγια.Είναι πασιφανές ότι ο κ.Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, προφανώς μην υπολογίζοντας  στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι φουλ από δουλοπρεπείς αυλοκόλακες. Δεν περίμενε αντιδράσεις.Έχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταΐζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.Να ενωθούμε και να οργανωθούμε όλοι ξεκινώντας από τις τοπικές κοινωνίες με ομοψυχία και αλληλεγγύη για το καλό των παιδιών και του τόπου μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα δικό μου, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Εξαπλώνεται συνεχώς.

Χρειάζεται ομοψυχία, πολλή δουλειά για ενημέρωση και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές λάβουν ξεκάθαρα το μήνυμα, υπάρχει ελπίδα. Μη ξεχνάμε ότι το εποικιστικό είναι μόνο ένα από τα επείγοντα επίκαιρα που καίνε…

πηγή

πηγή 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr