Home Greek News Μήπως τους ηλικιωμένους τους ΞΕΚΑΝΟΥΝ και στην…ΕΛΛΑΔΑ επειδή δεν τους βγαίνει στο…μέτρημα;;;

Μήπως τους ηλικιωμένους τους ΞΕΚΑΝΟΥΝ και στην…ΕΛΛΑΔΑ επειδή δεν τους βγαίνει στο…μέτρημα;;;

by _
0 comment 141 views

Μήπως τους ηλικιωμένους τους…ΞΕΚΑΝΟΥΝ και στην…ΕΛΛΑΔΑ επειδή δεν τους βγαίνει στο…μέτρημα;;;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αναφορές για θανάτους…ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ηλικιωμένων στην Ελλάδα λόγω ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Είχαμε αρχίσει να αναφέρουμε τέτοιες αναφορές στο άρθρο μας με τίτλο Μήπως ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τους…ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ και τους περνάνε μετά για «θύματα» του ψευτοκορονοϊού;;; γράψαμε τα εξής αποκαλυπτικά…

Λοιπόν, η κατάσταση ως εξής, και αυτό είναι κάτι το οποίο υποψιαζόμαστε και εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) εδώ και εβδομάδες, ΟΤΙ, επειδή δεν τους βγαίνει στο μέτρημα όσον αφορά όλα αυτά τα ΨΕΥΤΙΚΑ «κρούσματα» και «θανάτους», προσπαθούν οι υγειονομικές αρχές αυτών των χωρών, που συμμετέχουν στην ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού, να παράγουν θανάτους βάσει της απάτης αυτής, πάση θυσία, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να…ΞΕΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΎ….!!!

ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ! ΑΜΕΣΑ ! Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR. Web: https://www.sfagi.gr/ Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/ Twitter: https://twitter.com/sfagigr

 

Εχθές, σε άρθρο του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Σχέδιο για άνοιγμα των σχολείων στα μέσα Μαΐου», διαβάσαμε τα εξής ανατριχιαστικά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας της Ελλάδος σε σχέση με την υπο εξέτασιν πολιτκή της ελληνικής κυβερνήσεως σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων…

Οι εισηγήσεις περιλαμβάνουν απομάκρυνση των ηλικιωμένων μελών των οικογενειών από τα σπίτια και… επιστροφή στα χωριά  – Πότε αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις

Εισηγήσεις  για να ανοίξουν τα σχολεία σε ένα διάστημα δεκαπέντε-είκοσι ημερών με στόχο να «αποδεσμευθούν» οι γονείς και να μπορέσει να επανακινηθεί η οικονομία δέχεται το κυβερνητικό επιτελείο.

 

Οι εισηγήσεις περιλαμβάνουν αυστηρές προϋποθέσεις και το σχέδιο επαναλειτουργίας αφορά τις σχολικές μονάδες στο σύνολό τους.  Σύμφωνα με όσα προτείνονται, οι ηλικιωμένοι που συνοικούν σε σπίτια με μαθητές θα πρέπει να απομακρυνθούν, πηγαίνοντας στα χωριά, ώστε από τη στιγμή που τα παιδιά θα επιστρέψουν στα θρανία να μην έρχονται σε επαφή με τους συγγενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 

Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλισθεί  ότι δεν θα τεθούν σε κίνδυνο και οι γονείς μαθητών που τυχόν ανήκουν σε αυτές τις ομάδες, προτείνεται  να υπάρχει η δυνατότητα να εξακολουθήσουν να μην πηγαίνουν στα σχολεία τα παιδιά που οι γονείς τους ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

 

Υπάρχει πάντως, προβληματισμός για το αν όλοι  οι ηλικιωμένοι έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε άλλα σπίτια. Παράλληλα, η μετακίνηση ηλικιωμένων στην επαρχία και σε περιοχές που το σύστημα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι αδύναμο, δημιουργεί κινδύνους δημιουργίας νέων εστιών στην περιφέρεια. Αλλωστε, αυτός ο κίνδυνος ακριβώς έχει οδηγήσει στην απαγόρευση των μετακινήσεων από τον τόπο κατοικίας προς άλλες περιοχές. Οι εισηγήσεις αυτές «ζυγίζονται» στο κυβερνητικό επιτελείο και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες και να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό στο διάγγελμά του, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

Σημειώνεται ότι αυτές οι εισηγήσεις ακολουθούν άλλες, που ήθελαν την επαναλειτουργία των σχολείων να γίνεται σταδιακά, με λίγους μαθητές σε κάθε τάξη και με τους νεώτερους σε ηλικία εκπαιδευτικούς.

Η καραντίνα και η αποστασιοποίησις λοιπόν σημαίνει…ΘΑΝΑΤΟΣ, διότι πρώτα από όλα, η ίδια η λέξις θάνατος ΔΕΝ σημαίνει απαραιτήτως «θάνατος» ή «αποδήμησις από τούτον τον κόσμον εις τον άλλον», κτλ., αλλά σύμφωνα με την ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ, σημαίνει…ΧΩΡΙΣΜΟΣ…ΑΠΟΣΤΑΣΙΣ…ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, κτλ., και αν αυτό ισχύει για τους νεότερους ανθρώπους, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΝΜΕΝΟΥΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΝΘΕΛΛΗΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝ ΤΈΛΕΙ…!!!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Αδερφέ άκου να τρελαθείς!!! Μία γειτόνισσα της μητέρας μου της είπε το εξής: μία φιλενάδα της είχε πρόβλημα με την καρδιά της και δεν αισθάνθηκε καλά και τη πήγαν στην Αλεξανδρούπολη. Εκει οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει τίποτα και να φύγει.Την άλλη μέρα η γυναίκα πέθανε και τα παιδιά της πήγαν στο νοσοκομείο για τους πουν ότι πέθανε και εκεί οι γιατροί τους είπαν ότι δεν επιτρέπεται να γράψουν ότι πέθανε από καρδιά αλλά από κοροναιο.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΌΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΌ;;; ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ, ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr