Home Greek News Γ.Τράγκας: «Οδηγούμαστε σε πρωτοφανή εθνική καταστροφή – Για όλα τα δεινά θα φταίει ο Μητσοτάκης»

Γ.Τράγκας: «Οδηγούμαστε σε πρωτοφανή εθνική καταστροφή – Για όλα τα δεινά θα φταίει ο Μητσοτάκης»

by _
0 comment 108 views

Γ.Τράγκας: «Οδηγούμαστε σε πρωτοφανή εθνική καταστροφή – Για όλα τα δεινά θα φταίει ο Μητσοτάκης»


Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γ.Τράγκας αναφέροντας «οδηγούμεθα σε μία πρωτοφανή εθνική καταστροφή» για την οποία θα είναι υπεύθυνος.

Δηλώνει μάλιστα πως τα θύματα θα είναι εκατομμύρια και πολύ περισσότερα από αυτά του κορωνοϊού και ο Κ.Μητσοτάκης «θα κληθεί να λογοδοτήσει».

«Λοίμωξιο – κιτρινισμός. Έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους εκατοντάδες χιλιάδες καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς και γενικά ασθενείς, ενώ άδειασαν οι ΜΕΘ από ασθενείς Covid-19.

Παρακαλώ όσους με παρακολουθούν στο Μέγαρο Μαξίμου να μεταφέρουν στον κο Μητσοτάκη τις απόψεις μου και ας τις πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.

Αν δεν κινηθούμε ταχύτατα, οδηγούμεθα σε μία πρωτοφανή εθνική καταστροφή. Τα θύματα από την επερχόμενη οικονομική ύφεση και τις συνέπειές της θα είναι εκατομμύρια. Ο αριθμός των θανάτων, των λιμοκτονούντων, των αναξιοπαθούντων και η μείωση του προσδόκιμου ζωής, δεν θα έχει καμία σχέση και ουδεμία σύγκριση με τους θανάτους από τον covid-19.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, ως συνταγματικά υπεύθυνος, θα κληθεί συντομότατα να δικαιολογήσει και να απολογηθεί για τα πελώρια κύματα ανεργίας, τις πτωχεύσεις και τη γενική κοινωνική ταπείνωση που θα υποστούν εκατομμύρια Έλληνες.

Ολόκληρος ο κόσμος επιχειρεί να επανέλθει στη Δημοκρατία, την ελευθερία και την εργασία. Στις ΗΠΑ εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις εναντίον της καραντίνας που κήρυξαν δημοκρατικοί κυβερνήτες διαφόρων πολιτειών.

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη ότι το lockdown, διαλύει τη ζωή τους, ρευστοποιεί τις περιουσίες τους και φέρνει κοινωνικό ζόφο, πλήθος άλλων μολυσματικών ασθενειών και ψυχικά νοσήματα σε ολόκληρους πληθυσμούς.

Ήδη – πρέπει να πω στον κο Μητσοτάκη – ότι σε έρευνες που κάνουν ψυχίατροι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύεται ότι οι πολίτες φοβούνται ότι το lockdown και η παρατεταμένη μόνωση, δεν θα πλήξει μόνο τα οικονομικά τους αλλά κυρίως τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά τους. Δηλαδή τις στοιχειώδεις ελευθερίες τους.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, κινηθείτε ταχύτατα.

Μην παρασυρθείτε από έμμονες σκέψεις υγειονομικών συμβούλων, οι οποίοι άκριτα φέρνουν ένα τσουνάμι εθνικών καταστροφών.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ακούγονται διάφορα για την αποκλιμάκωση των μέτρων που εισηγείται το τρίο covid-19, δηλαδή ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και ο κος Μόσιαλος. Δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, επειδή τήρησαν χαμηλό προφίλ και ήταν συγκρατημένοι σε όλες τις απόψεις τους για την επιβληθείσα υγειονομική τυραννία.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων και θέλω να θέσω στο τραπέζι τους, την τεράστια ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνική, οικονομική και εθνική καταστροφή που επέρχεται.

Ο κος Τσιόδρας έχει προκαλέσει οξύτατα και ενδεχομένως σε πολλούς μη αναστρέψιμα ψυχικά τραύματα. Έχει πανικοβάλλει με τις αόριστες απαντήσεις του, ήξεις αφίξεις οι περισσότερες, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και αναφέρεται γενικά στην τρίτη ηλικία, στο 25% του πληθυσμού, ως μία αντιπαραγωγική κοινωνική δύναμη, η οποία – όπως λέει υποκριτικά – για λόγους προστασίας πρέπει να μείνει στο σπίτι.

Κάτι τέτοιο αναφέρει και ο άλλος μεγάλος επιστήμονας, ο κος Μόσιαλος, προκαλώντας αγανάκτηση σε κορυφαίους καθηγητές, που χειρουργούν ή διδάσκουν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Έφτασε στο σημείο χθες, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών, ένας διακεκριμένος και μάχιμος επιστήμονας, ο κος Γώγος, χαμογελώντας να αποκαλύψει στην εκπομπή του κου Χατζή, ότι τα περισσότερα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι άνω των 65. Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, ο καθηγητής λοιδόρησε, σατίρισε όσα λέγονται για την υποχρεωτική καραντίνα της τρίτης ηλικίας.

Πέραν αυτού, ο κος Τσιόδρας συγκρουόμενος άμεσα με όλους τους επιστήμονες – νομπελίστες του δυτικού ημισφαιρίου αλλά και τις απόψεις των δυτικών κυβερνήσεων, επικαλέστηκε εκθέσεις των Κινέζων για νεαρές ηλικίες. Φαίνεται ότι ο κος Τσιόδρας δεν έχει αντιληφθεί ότι παγκοσμίως, τόσο ο ΠΟΥ όσο και οι Κινέζοι θεωρούνται αμφιλεγόμενοι και σκοτεινοί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο τα ψέματα και τις ανασκευές των κινεζικών αρχών για τους νεκρούς. Χθες πάντως δεν έκλαψε. Ζήτησε συγνώμη για τη θλίψη που φέρουν οι ανακοινώσεις του.

Ο κος Τσιόδρας επιμελώς και περιέργως αποκρύπτει το θεραπευτικό πρωτόκολλο χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης και αντι- ιντερλευκίνης 6, που μαζί με την κολχικίνη σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς και μιλάει για ένα αόριστο φάρμακο που θα έρθει στο μέλλον. Και αυτός και ο Σύψας. Ήδη μειώθηκε ο αριθμός διασωληνωμένων και τα νέα κρούσματα ασυμπτωματικών φορέων της νόσου, ανήκουν όλα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, σε μία από τις δομές που θεωρούνται υγειονομικές βόμβες.

Είναι ιδιαίτερα περίεργο το γεγονός, ότι αποκρύπτεται η αποτελεσματική θεραπεία με το φαρμακευτικό πρωτόκολλο του Ντιντιέ Ραούλ. Με το επιχείρημα ότι δεν έχουμε μελέτη και σύγκριση με ομάδα ασθενών που δεν έχουν λάβει αυτό το συνδυασμό.

Δηλαδή, αντί να πουν όλη την αλήθεια στον κόσμο και στον Μητσοτάκη, ότι υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία και ότι δίνουν προληπτικά στο ιατρικό προσωπικό χλωροκίνη, εξακολουθούν να κρατάνε τον κόσμο σε αγωνία, να γεννάνε ψυχικές ασθένειες σε όλη την Ελλάδα και να φέρνουν μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή.

Χθες είχαμε έναν άτυχο 35χρονο που πέθανε από covid -19 χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα και χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν το θάνατό του. Όλα τα δελτία ειδήσεων διόγκωσαν το γεγονός, προκειμένου να σπείρουν πάλι τον τρόμο. Πραγματικά αναρωτιέμαι, αν τα ίδια δελτία ειδήσεων μεταδίδουν ή περιγράφουν τους καθημερινούς ξαφνικούς θανάτους νεαρών ατόμων χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με όλες τις έρευνες, 60 εκατομμύρια ευρωπαίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εργασία, λόγω κορονοϊού. Η τρέλα του lockdown, μπορεί να διπλασιάσει το ευρωπαϊκό ποσοστό ανεργίας τους επόμενους μήνες. Αν μάλιστα παραταθεί το lockdown σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, η ανεργία θα φτάσει το 15%. Αυτό προσπαθεί να αποκρούσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ίδιες μελέτες δείχνουν πτώση του τζίρου σε 4 από τις 5 ελληνικές επιχειρήσεις. 98% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι η επιχείρηση έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Το 43% δηλώνει ότι το εργατικό δυναμικό μειώθηκε στον οργανισμό που δουλεύει και το 59% πιστεύει ότι το ανθρώπινο δυναμικό θα μειωθεί στο μέλλον. Ένα 65% παρατήρησε αύξηση στη χρήση της τεχνολογίας και ένα ποσοστό κοντά στο 80%, βλέπει να στρέφονται οι επιχειρήσεις σε εργασία εξ αποστάσεως, σε μείωση του ανθρώπινου δυναμικού και σε αύξηση του αυτοματισμού.

Παρά τη σχιζοφρένεια του κορονοϊού η Ευρώπη επιστρέφει στην κανονικότητα και πολλές από τις πληγείσες περιοχές, σιγά σιγά γυρίζουν στους παλιούς ρυθμούς. Στη Σουηδία ανακοινώθηκε ότι εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, η χώρα θα έχει επιτύχει τη λεγόμενη ‘ανοσία αγέλης’. Αυτό δείχνουν τα εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που έχουν κάνει. Η Σουηδία δουλεύει σχεδόν κανονικά και έχει τους λιγότερους περιορισμούς σε σύγκριση με τα άλλα κράτη. Επέτρεψε στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παραμείνουν ανοικτά και δεν έκλεισε τα σύνορά της. Δεν ζήτησε από τους ανθρώπους της, να παραμείνουν στα σπίτια τους. Απλά τους είπε να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Η Σουηδία έχει 14.000 κρούσματα και 1511 θανάτους. Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, δεν παρουσιάστηκε ούτε ως άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος, ούτε ως Απόστολος Παύλος.

Ο κος Στέφαν Λόφεν είπε στην τηλεόραση. «Εμείς οι ενήλικες πρέπει να είμαστε ακριβώς αυτό. Ενήλικες. Μην διαδίδετε πανικό ή φήμες. Κανείς δεν είναι μόνος σε αυτή την κρίση, αλλά κάθε άτομο έχει μεγάλη ευθύνη».

Ο ΠΟΥ και όλοι αυτοί που θέλουν τον κόσμο κλειδωμένο στα σπίτια του, σε μια παγκόσμια τηλεκυβέρνηση, επέκριναν την κυβέρνηση της Σουηδίας και είπαν ότι έπρεπε να έχει πάρει περισσότερα μέτρα.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, δηλαδή συνεδριάζουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καραντίνα αλλά και για όσα θα έρθουν.

Καλό είναι στην επιτροπή να μετάσχουν από τώρα και ψυχίατροι αλλά και συνταγματολόγοι και καθηγητές της νομικής. Γιατί ο ιός της υγειονομικής τυραννίας, προκαλεί έκπτωση στους θεσμούς της δημοκρατίας και της ελευθερίας και ουδείς λοιμωξιολόγος μπορεί να περιορίζει το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, επιβάλλοντας νέες σπιναλόγκες. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, με το οποίο θα τηρείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η νομιμότητα και το Σύνταγμα.

Μαζί με την οικονομία, σκοπεύουμε να διαλύσουμε και τη Δημοκρατία;
Ελπίζω ο πρωθυπουργός να μην παρασυρθεί περισσότερο από το σύστημα Κικίλια, το οποίο θα απολογηθεί για την κατάσταση στον τομέα της Υγείας. Όπως μου λένε, το περίφημο σύστημα δημοσίων σχέσεων Κικίλια, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό κάδρο, προωθεί τις αγιογραφίες του κου Τσιόδρα, ο οποίος ουδέποτε πήρε μέρος εναντίον των μνημονιακών μέτρων στο ΕΣΥ και ουδέποτε αντέδρασε σε όλα τα πλήγματα που καταφέρθηκαν εναντίον του συστήματος υγείας.

Προσέξτε τώρα, οι ασθενείς δεν προσέρχονται στα νοσοκομεία για θεραπείες, γιατί φοβούνται μήπως κολλήσουν covid. Οι αντικαρκινικές νοσοκομειακές μονάδες εργάζονται καλά. Γίνονται οι χημειοθεραπείες αλλά όσοι είναι για ακτινοθεραπείες μπαίνουν σε λίστα 3 μηνών. Τακτικά χειρουργεία δεν γίνονται. Καταργήθηκαν. Οι πονηρούληδες του υπουργείου Υγείας αποκρύπτουν την αλήθεια από το λαό. Και όχι μόνο αποκρύπτουν την αλήθεια, αλλά παρασύρουν και τον Μητσοτάκη, λέγοντάς του, ότι θέλει να ακούσει.

Στην αρχή της υγειονομικής κρίσης τα νοσοκομεία διέθεταν 557 κλίνες ΜΕΘ και 100 εξοπλισμένες που ήταν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού. Το σύστημα διαθέτει 35.000 νοσοκομειακά κρεβάτια και θα πρέπει με βάση τα διεθνή στάνταρ, το 10% των κλινών να είναι ΜΕΘ. Δηλαδή 3.500. Η ομάδα του ασύστολου ψεύδους, σήμερα λειτουργεί στην Αττική 293 κλίνες ΜΕΘ. Στην κεντρική Μακεδονία 126 κλίνες ΜΕΘ, στη δυτική Μακεδονία 6 κλίνες ΜΕΘ. Πριν από την κρίση, στην Αττική λειτουργούσαν 224, στην Κεντρική Μακεδονία 123 και στη δυτική Μακεδονία 4. Δηλαδή, στην Αττική δημιούργησαν 69 μονάδες, στην Κεντρική Μακεδονία 3 και στη Δυτική Μακεδονία 2. Πήραν τους θαλάμους χαμηλής πίεσης ποτ είναι για τις λοιμώξεις και τους βάφτισαν ΜΕΘ.

Λέει τόσα ψέματα ο Κικίλιας ( τα οποία καλύπτει ο Τσιόδρας) που παρασύρουν τον κο Μητσοτάκη σε αμετροεπείς αποφάσεις αλλά και σε ψευδείς δηλώσεις ενώπιον του λαού. Μερικά παραδείγματα, για να καταγράφει το Μαξίμου.

Στον Ευαγγελισμό αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 κλίνες ΜΕΘ και απαιτούνται 70 λόγω κορονοϊού. Στο Θριάσιο νοσοκομείο η ΜΕΘ του κέντρου εγκαυμάτων με 8 κρεβάτια, λειτουργεί αποκλειστικά για κορονοϊό.
Για να μην σας κουράσω περισσότερο, έχω όλο τον ατέλειωτο κατάλογο μπροστά μου με τις ελλείψεις.

Ο ασύστολα ψευδόμενος Κικίλιας με συνεργάτη τον Τσιόδρα, ο οποίος επιμελώς διανθίζει τα λεγόμενά του, λέγοντας πάντα με βάση την αντοχή του συστήματος υγείας, έχει παραπλανήσει πλήρως τον κο Μητσοτάκη και τον παρασύρει σε ένα υγειονομικό – οικονομικό σλάλομ που θα καταρρακώσει πλήρως της εθνική οικονομία.

Οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια τους είναι κάποιοι γνωστοί και φίλοι της Αγίας Οικογενείας, που εξακολουθούν, κυρίως από διαφημίσεις και από αγιογραφίες, να βγάζουν χρήματα.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της φυματίωσης, αντιστέκονται πολύ καλύτερα, αποτελεσματικά στον covid-19. Σύμφωνα με τους ερευνητές που ανέλυσαν δεδομένα από 178 χώρες του κόσμου, οι χώρες που δεν διαθέτουν πολιτική εμβολιασμού κατά της φυματίωσης, όπως η Ιταλία και η Ισπανία, παρουσίασαν 10 φορές μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης κρουσμάτων και θνησιμότητα από covid-19, σε σύγκριση με όσους κάνουν το εμβόλιο. Το εμβόλιο κατά της φυματίωσης χορηγείται κατά τη γέννηση σε πολλά μεγάλα κράτη, που ιστορικά έχουν υποφέρει από τη νόσο, όπως η Ινδία. Για αυτό φαίνεται δεν έχουμε πολλά κρούσματα και θανάτους στην Ινδία.

Πολλά πλούσια κράτη, όπως οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Ισπανία δεν είχαν ποτέ εθνική πολιτική εμβολιασμού κατά της φυματίωσης. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε. Έρευνα που έγινε στη διάρκεια του Μαρτίου σε 178 χώρες κατέδειξε ότι τα κρούσματα του κορονοϊού ήταν 38,4 ανά εκατομμύριο σε χώρες με εμβολιασμό κατά της φυματίωσης, ενώ αντίστοιχα το ποσοστό των κρουσμάτων ήταν 358,4 ανά εκατομμύριο κατοίκων σε χώρες που δεν κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο κατά της φυματίωσης. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Δέκα φορές μεγαλύτερη θνησιμότητα, σε χώρες που δεν εμβολιάζονται κατά της φυματίωσης.

Στην έρευνα μετέχει και μία διακεκριμένη Ελληνίδα γιατρός που εργάζεται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Η κα Ελένη Ζαφειράκη. Η κα Ζαφειράκη υπογράφει μεταξύ των άλλων τη συγκεκριμένη έρευνα για το εμβόλιο της φυματίωσης και τον covid -19. Παράλληλα, στην Αυστραλία γίνεται κλινική μελέτη σε 4000 άτομα για το εμβόλιο.

Ο κος Τσιόδρας λόγω της μεγάλης αδυναμίας που έχει στον παππού και στη γιαγιά, κατάφερε να μας πείσει να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ατέλειωτες λίστες με καρκινοπαθείς που περιμένουν να κάνουν ακτινοβολίες.

Αυτός και ορισμένοι άλλοι υπέρμαχοι των ανακοινώσεων του Πεκίνου και του ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, μας έκαναν λοβοτομή και επιχείρησαν να μας κάνουν αμνήμονες σχετικά με το πόσοι υποφέρουν και πεθαίνουν καθημερινά από σοβαρότατες εκφυλιστικές ασθένειες.

Το περίφημο lockdown και η φοβία που έσπειραν, έδιωξαν από τα νοσοκομεία χιλιάδες ασθενείς. Η μονότονη ολιγόλεπτη ενημέρωση του κου Τσιόδρα στις 6 το απόγευμα, απέκρυψε όλη την υπόλοιπη και σοβαρότερη κατάσταση του τομέα υγείας στην πατρίδα μας και για αυτό είναι υπεύθυνος και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Κανείς δεν ρωτάει πόσοι καρκινοπαθείς σε πρώτο και δεύτερο στάδιο είναι στις λίστες για ακτινοβολίες. Ουδείς, από την ομάδα του ψεύδους του υπουργείου Υγείας δεν αναφέρεται στην ομαλή ή όχι διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων. Κανείς δεν μας λέει πόσοι φεύγουν από άλλες αιτίες. Συμπεριλαμβανομένων των γενικών λοιμώξεων. Λένε ότι έβαλαν τον άνθρωπο πάνω από την οικονομία. Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο ψεύδος. Έβαλαν τη μικροπολιτική σκοπιμότητα πάνω από τον άνθρωπο και τώρα θα φανεί ακόμη περισσότερο.

Θέλω να πω στον κο Μητσοτάκη, ότι μετά τη λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου, εδώ στην Ευρώπη συνεχιζόταν ο πόλεμος με το μιλιταριστικό καθεστώς της Ιαπωνίας. Τότε, ο Τρούμαν ζήτησε μία έκθεση. Πόσοι Αμερικανοί στρατιώτες θα έπεφταν νεκροί σε περίπτωση απόβασης στις ακτές της Ιαπωνίας. Του είπαν πάνω από 2 εκατομμύρια. Τότε με εισήγηση του Μακάρθουρ και του αρχηγού της τακτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Καρλ Σποτς, αποφάσισε να ρίξει τις δύο βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Σε εκείνη τη σύσκεψη αποφασίστηκε ο θάνατος περίπου 180.000 ανθρώπων, προκειμένου να μην χαθούν 2 με 2,5 εκατομμύρια Αμερικανοί, εκτός των εκατοντάδων χιλιάδων Ιαπώνων που θα έπεφταν μαχόμενοι για το μιλιταριστικό καθεστώς.

Επίσης, πρέπει να πω για μια ακόμη φορά στον κο Μητσοτάκη και παρακαλώ να του το πουν οι συνεργάτες του, να διαβάσει πώς η ανθρωπότητα αντιμετώπισε τις προηγούμενες επιδημίες από κορονοϊούς. Το 1957, το 1968 και μετά σε αυτό τον αιώνα τον MERS και τον SARS. Πού θα πάει, θα αρχίσει να καταλαβαίνει. Άλλο μέτρα, άλλο ατομική ευθύνη και άλλο υγειονομική Χούντα.

Χθες είχαμε τη ζοφερή επέτειο της 21ης Απριλίου. Δεν αναφέρθηκα γιατί: κορονοϊός, καραντίνα και χούντα είναι κάτι πολύ βαρύ για τον ακουστικό πόρο μας. Επίσης, δεν ήθελα να αναφέρω τον γύψο της 21ης Απριλίου και τον προσωρινό ελπίζω του κορονοϊού.

Δεν ήθελα να επαναλάβω έστω σατιρικά το : «ασθενήν έχομεν, εις τον γύψον τον έχομεν και όταν σπάσουμε το γύψο, θα σας φωνάξουμε για να δείτε τον ασθενή». Γέλασα όμως πολύ με ένα απόσπασμα που έπαιξε η ελληνοφρένεια εδώ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Όσα είχε πει η κα Ντόρα Μπακογιάννη για τη γέννηση του αδελφού της.

Όλα τα gossip περιοδικά ασχολούνται πλέον με τον κο Χαρδαλιά και τον κο Τσιόδρα. Γράφονται πολλά για τον κο Χαρδαλιά και για όσα έκανε εκεί στο Δήμο του Βύρωνα. Επίσης, όπως ακούω, αρχίζει να γίνεται μεγάλη πλάκα στον κο Τσιόδρα σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει αρχίσει να εμφανίζεται ως εθνικός λοιμωξιολόγος, εθνικός σύμβουλος οικογενειακής γαλήνης, εθνικος ψυχολόγος για την ενδοοικογενειακή βία, εθνικός διατροφολόγος και υπερασπιστής του Πεκίνου και του ΠΟΥ.

Παράκληση θερμή στην επιτροπή λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει σήμερα, να ασχοληθεί εκτεταμένα με τους ιούς που μολύνουν τη Δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα και το συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία. Αυτά που έρχονται δεν θα κριθούν μόνο από τις αποφάσεις του πρωθυπουργού αλλά και από τις εισηγήσεις τους και τις επιλογές τους. Ας το θυμούνται αυτό, υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και τον παν μέτρον άριστον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη μην κάψετε την Ελλάδα, μην καταστρέψετε την οικονομία της. Έχουν περάσει πολλοί κορονοϊοί από την ανθρωπότητα. Δείτε λίγο τους ιστορικούς χάρτες της επιδημιολογίας. Θα παρατηρήσετε ότι τα λιγότερα κρούσματα τα έχουν οι βαλκανικές χώρες και γενικά η ανατολική Ευρώπη. Παράκληση επίσης σε όλους τους συναδέλφους. Καλή η τηλεθέαση αλλά μην κρύβετε την αλήθεια. Ζούμε ένα επικίνδυνο κράμα λοιμωξιολογίας – πολιτικής και κιτρινισμού

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/870899_gtragkas-odigoymaste-se-protofani-ethniki-katastrofi-gia-ola-ta-deina

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr