Home Greek News Το τουρκικό λιμενικό έσωσε τους λαθρομετανάστες από “τα χέρια του ελληνικού λιμενικού” ?

Το τουρκικό λιμενικό έσωσε τους λαθρομετανάστες από “τα χέρια του ελληνικού λιμενικού” ?

by _
0 comment 137 views

Το τουρκικό λιμενικό έσωσε τους λαθρομετανάστες από “τα χέρια του ελληνικού λιμενικού” …


28 λαθρομετανάστες στο Αϊβαλί σώθηκαν από τα χέρια του ελληνικού λιμενικού

28 λαθρομετανάστες οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από το Αϊβαλί του νομού Μπαλίκεσιρ, λαθραία στο νησί Μυτιλήνη της Ελλάδας και πέρασαν από τα χέρια του ελληνικού λιμενικού,  εντέλει σώθηκαν από σκάφος του τουρκικού λιμενικού.
……
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί στις 6:33 στα ανοιχτά του νησιού Τσιπλακ του Αϊβαλί,  βάρκα με λαθρομετανάστες πού είχαν προωθηθεί από ομάδα του ελληνικού λιμενικού στα τουρκικά χωρικά ύδατα, υπέβαλαν αίτημα βοήθειας. Αμέσως σκάφος του τουρκικού λιμενικού που έφυγε από το Αϊβαλί εντόπισε τους 28 λαθρομετανάστες μεταξύ των οποίων ήταν 26 από το Αφγανιστάν και δύο από το Ιράν. Ακολούθως το λιμενικό παρείχε ανθρωπιστική βοήθεια όπως τρόφιμα, ποτά και ιατρικά υλικά ενώ ασκήθηκαν και οι νόμιμες διαδικασίες.

https://www.haberturk.com/balikesir-haberleri/77352058-ayvalikta-28-duzensiz-gocmen-yunan-sahil-guvenligin-elinden-kurtarildi

21/4/2020

Σχ : Αν θέλουν έχουμε ακόμη καμία 40.000 στα νησιά, να τους στείλουμε να τους σώσουν και αυτούς…

https://tourkikanea.gr/ellinotourkikes-sheseis/lathro-92-2/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr