Home Greek News ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα εμβόλια στην Ελλάδα!

ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα εμβόλια στην Ελλάδα!

by _
0 comment 517 views

ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια στην Ελλάδα!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του! γράψαμε πως ο Μπιλ Γκέις δορωδόκησε όλον τον ΠΟΥ την ημέρα ΠΡΙΝ της κήρυξης της ψεύτικης πανδημίας του ΨΕΥΤΙΚΟΥ κορωνοϊού ενώ μέχρι τότε, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν ήταν καθόλου επιρρεπείς στο να κάνει κάτι τέτοιο, για ευνόητους λόγους!

Και γράψαμε…

Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο Γκέιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείαςενός από τους πρωτοπόρους οργανισμούς που προειδοποιεί, συμβουλεύει και συμβουλεύει κυβερνήσεις του πλανήτη για θέματα που σχετίζονται με επιδημίες και πανδημίες. Σε θέματα σχετικά με την πανδημία που έχει δηλωθεί από τον ίδιον τον ΠΟΥ.

 

Αλλά ο ΠΟΥ δεν έβλεπε πάντα τον κοροναϊό ως πανδημία.

 

Στην πραγματικότητα, ο ΠΟΥ δεν είχε ανακοινώσει τον κοροναϊό ως πανδημία μέχρι την 11 Μαρτίου αφού ο Γκέιτς –που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΟΥ να κηρύξει τον κοροναϊό πανδημία- έκανε πρώτα μια πολύ μεγάλη δωρεά σε προγράμματα που ωφελούν τον…ΠΟΥ την ημερα ΠΡΙΝ στις 10 Μαρτίου!

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το χρονοδιάγραμμα….

 

Στις 10 Μαρτίου, το «Business Insider» έγραψε: «Ο Bill Gates ηχεί τον συναγερμό για τον κοροναϊό COVID-19, αποκαλώντας τον «πανδημία», παρόλο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν του έχει δώσει ακομη τον χαρακτηρισμό αυτόν».

Αλλά δεν μένουμε εδώ, διότι στο πρόσφατο άρθρο Μὲ νόμο τῆς 11ης Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό! σχολιάσαμε τα εξής όσον αφορά στον νόμο ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 και που περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας…

Ο συγκεκριμένος νόμος φέρνει την ημερ. 11 Μαρ. του 2020, μιλάμε για ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ κατά την οποίαν εκηρύχθη για πρώτη φορά η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού! Διαβαστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του! για να δείτε πως η ίδια η ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε «πλακάκια» με αυτους τους απατεώνες που είναι πίσω από την απάτη του κορωναϊού!!! ΔΗΛΑΔΗ, πως τους ήρθε εκεί στην ελληνική κυβέρνηση να επιλέξουν μια ημερομηνία που έτυχε να είναι η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της κήρυξης της ψευτο-πανδημίας;;;!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΚΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ…..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕ-ΒΡΑΙΟΣ. ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ» ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ —ΤΗΝ…ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ– ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΟΜΟ» ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ!!! ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΡΜΗΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr