Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το δόλιο σχέδιο του Ινστ. Ροκφέλερ που είχε προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πανδημία του ψεύτο- κορωνοϊού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το δόλιο σχέδιο του Ινστ. Ροκφέλερ που είχε προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πανδημία του ψεύτο- κορωνοϊού!

by _
0 comment 411 views

Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας & της διεθνούς ανάπτυξης. Το ΔΟΛΙΟ σχέδιο Ροκφέλερ που είχε προβλέχει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ πριν 10 χρόνια την «πανδημία» του ψεύτο- κορωνοϊού!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο αποκαλυπτικό μας άρθρο στο σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) με τίτλο «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη! θα βρείτε τους συνδέσμους πολλών άρθρων μας που έχουμε γράψει για τη μεγάλη απάτη του κορωνοϊου. ΕΚΕΙ θα μάθετε μεγάλες και αποκαλυπτικότατες αλήθειες για το γεγονός πως όλα αυτά περι του δήθεν κορωναϊού δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ προοριζόμενο για την απόλυτη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Αυτό το σχέδιο όμως συμβαδίζει επίσης με τις προθέσεις της ελίτ να…ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…80 ΤΟΙΣ 100. Και…ΟΧΙ…ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!! Διαβάστε επίσης KILL BILL: ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μπίλ ΓΚΕΙτς: «Εμείς παράγουμε θανάτους παιδιών». Τα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ!!! όπου αποδειχνύουμε όλα αυτά δια στόματος του κύριου υποκινητού της όλης απάτης αυτής ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ο οποίος έχει εξφράσει στο παρελθόν τις δολοφονικές τάσεις του προς τον παγκόσμιο πληθυσμό!!!

Αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα για τον κορωνοϊό είναι πως (1ον) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» ΟΥΤΕ «ΘΑΝΑΟΙ». ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ 100 ΤΟΙΣ 100!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΌΤΙ ότι τα δήθεν κρούσματα και θάνατοι από τον κορωνοϊο συμπίπτουν –«όλως περιέργως»- με τα ετήσια στατιστικά δεδομένα σχετικά με τους ανθρώπους που εχουν ήδη αρρωστήσει ή / και πεθάνει στις ΗΠΑ…ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ!!! ΚΑΙ (2ον) Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΌΣΌ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΌΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟΥ….ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

Η εν λόγω έκθεσις τα είχε προβλέψει όλα και όταν λέγω όλα εννοώ…ΟΛΑ. Π.χ.,…

  • Ο δεδηλωμένος στόχος αυτού του εγγράφου είναι να διερευνήσει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να εξελιχθεί η τεχνολογία και η ανάπτυξη. (σελίδα 9)
  • Ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα αναπτυξιακών προκλήσεων, από την κλιματική αλλαγή, την υγειονομική περίθαλψη και τη γεωργία έως τη στέγαση, τις μεταφορές και την εκπαίδευση.(σελίδα 10)
  • Τα σενάρια που παρουσιάζονται σε αυτά τα έγγραφα είναι αυτά που ισχυρίζονται ότι θα επιφέρουν την παγκόσμια πολιτική και οικονομική ευθυγράμμιση. Δηλαδή, ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (σελ. 15)
  • Στην σελίδα 16 και 18 λέει  «LOCK-STEP (δηλαδή, μια τυπική μέθοδος ή διαδικασία που τηρείται χωρίς λόγο ή που ελαχιστοποιεί την ατομικότητα) – Ένας κόσμος αυστηρότερου κυβερνητικού ελέγχου εκ των άνω προς τα κάτω και πιο αυταρχικής ηγεσίας, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη αρνητική ή δυσμενή αντίδραση ή απάντηση από τους πολίτες» που είναι είναι από τα διάφορα προαναφερθέντα σενάρια που εμελετάτο τότε (το 2010) από τους Ροκφέλερ.
  • Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πολίτες θα αντιδράσουν αρνητικά σε όλα αυτά. Και αυτά δεν τα βλέπουμε ΤΩΡΑ με τον…ΚΟΡΩΝΑΙΟ;;;
  • Στη σελ. 18 λέει τα εξής απίστευτα για αυτό το «σενάριο» (που μόνο ένα σενάριο δεν ήταν!): «Το 2012, η πανδημία που ο κόσμος περίμενε εδώ και χρόνια «χτύπησε» τελικά. Σε αντίθεση με το H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης – προέρχεται από άγριες χήνες – ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο. Ακόμα και τα πιο προετοιμασμένα για πανδημία έθνη συγκλονίστηκαν γρήγορα όταν ο ιός ‘ξέσπασε’ σε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες, η πλειονότητα των οποίων ήταν υγιείς νέοι ενήλικοι. Η πανδημία είχε επίσης μια θανατηφόρα επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες, όπως ο τουρισμός, και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων έμειναν κενά επι μήνες, χωρίς τόσο υπαλλήλους όσο και πελάτες…Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη…Αλλά ακόμη και στις ανεπτυγμένες χώρες, ο περιορισμός ήταν μια πρόκληση. Η αρχικά πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να «αποθαρρύνει» τους πολίτες από το να πετάξουν αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκεια της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ αλλά και διασυνοριακά…Ωστόσο, μερικές χώρες τα πήγαν καλύτερα – συγκεκριμένα η Κίνα. Η ταχεία επιβολή μέτρων και η επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας από την κινεζική κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη μεταπανδημική ανάρρωση.»
  • Στην σελ. 19 «Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που έλαβε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες της από κινδύνους και έκθεση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο επίδειξαν την εξουσία τους και επέβαλαν «αεροστεγείς» κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων, όπως σιδηροδρομικοί σταθμοί και σούπερ μάρκετ. Ακόμα και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους «κόλλησαν» και και ακόμη εντατικοποιήθηκαν.»

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο «What in the world is actually going on? Document reveals plans, step by step», δηλαδή, «Τι στον κόσμο συμβαίνει; Το έγγραφο που αποκαλύπτει τα σχέδια, βήμα προς βήμα» από το κανάλο Dana Ashlie στο Youtube …

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr