Home Greek News KILL BILL: ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μπίλ ΓΚΕΙτς: «Εμείς παράγουμε θανάτους παιδιών». Τα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ!!!

KILL BILL: ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μπίλ ΓΚΕΙτς: «Εμείς παράγουμε θανάτους παιδιών». Τα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ!!!

by _
0 comment 485 views

KILL BILL: ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Μπίλ ΓΚΕΙτς: «Εμείς παράγουμε θανάτους παιδιών». Τα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ!!!

Ιδού ο αρχιτέκτων ΠΟΥ επενόησε την απάτη του κορωνοϊό & που ήδη ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ πληθυσμούς με τα εμβόλια ΘΑΝΑΤΟΥ του εδώ και…ΧΡΟΝΙΑ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Μπίλ Γκέιτς είναι ένας αποδεδειγμένος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΦΟΝΙΑΣ, του οποίου τα προγράμματα εμβολιασμού είναι δολοφονικά διάσπαρτα σε τρίτες χώρες εδώ και 20 χρόνια! Σύμφωνα με τον κο Ρόμπερτ Κένεντι τον Νεότερο, «Οι πιο τρομακτικές επιδημίες συνδέονται με τα εμβόλια του Γκέιτς» και ότι ο Γκέιτ «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία”.

Μιλάμε για τον ίδιο Ρόμπερτ Κένεντι του οποίοι και ο πατήρ του, ο Ρόμπερτ Κένεντι ο Πρεσβύτερος και ο θείος του, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, εδολοφονήθησαν από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, του οποίου οι ιδρυτές ήσαν οι πρωτοπόροι-εγκληματίες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτών των ΠΡΟΔΟΤΩΝ της ΝΥΝ κυβερνήσεως του Ντόναλντ Τράμπ που προσπαθούν ΣΗΜΕΡΑ να μας επιβάλουν μια παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ βάσει της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού! Ένας εξ αυτών ήτο ο Ροϊ Κον, ο οποίος ήταν κάποτε ο επικεφαλής της εν Αμερική ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ένας από τους ιδρυτές της Μοσάντ του Ισραήλ καθως και ένας από τους δολοφόνους του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ και τούτο συμφώνως προς τας έρευνας που είχε κάμει τότε η αμερικανική Δικαιοσύνη.  Και αυτός ο παλιάνθρωπος θα γίνει ΕΠΙΣΗΣ ο ίδιος ο μέντωρ του ίδιου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ τη δεκ. του ’70!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ! για περισσότερα.

Διαβάστε επίσης το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλον ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού! για να καταλάβετε πως ο κος Τράμπ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να τα βάλει με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, μιας και ο ίδιος είναι ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ «ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΤΙΣ» ΚΤΛ., ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!!! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ…ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Ο ΓΚΕΪΤΣ, ΜΕΤΑ…ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΠΟΛΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ…ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΟΥ…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΡ. ΑΝΤΌΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ (ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ) ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΛΙΠ ΟΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΙΤΣ…

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΙΑΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!

Στο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε από τον Ελληνο-Αμερικανό δημοσιογράφο Σπύρο Σκούρα, ότι ο Μπιλ Γκείτς έχει επαναλάβει ΔΗΜΟΣΙΑ τας δολοφονικάς προθέσεις προς τον παγκόσμιο πληθυσμό λέγοντας ότι τα εμβόλιά του μπορούν να…ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 με 15 τοις 100!!! Μεταβείτε τώρα στο  15:45 του παρακάτω κλιπ!!!….

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο όπου ο Μπίλ Γκέιτς, σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον κον Stephen Colbert τον Φεβ. του 2019, λέει τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αναφερόμενος στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ…

«Βλέπουμε πολλά πράγματα να πάνε καλά, όπως η παραγωγή θανάτων παιδιών….»

Δείτε το και ΦΡΙΞΤΕ!!!….

 

View this post on Instagram

 

“We see a lot of things that are going very well like producing childhood death” – Bill Gate _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Based on @think_clear13 clip ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ #coronavirus #outbreak #wuhan400 #bigpharma #flattenthecurve #predictiveprogramming #hoax #nasafan #notaspinningball #fakespace #spinningball #thinkforyourself #criticalthinking #itsphotoshoppedbutithastobe #issisfake #flatearthexperiment #experiment #joiningdots #governmentlies #elitelies #earthisflat #earthisnotaglobe #earthisarealm #earthisnotaspinningball #nasalies #openyoureyes #openyourmind #trustyoursenses #researchthetruth @researchflatearth_ #researchflatearth

A post shared by ???????? ???? ????? (@researchflatearth_) on

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΛΙΠ….

Όπως λέγει ο Ανεστημένος Χριστός μας στην Αγία Γραφή….

ὁ ἀγαθὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ ἀγαθοῦ θησαυροῦ τῆς καρδίας αὐτοῦ προφέρει τὸ ἀγαθόν, καὶ ὁ πονηρὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ πονηροῦ θησαυροῦ τῆς καρδίας αὐτοῦ προφέρει τὸ πονηρόν· ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας λαλεῖ τὸ στόμα αὐτοῦ.

Υπάρχει επίσης ιστορικό προηγούμενο για όλα αυτά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ψευτο-γρίπη των «χοίρων» που είχε επινοήσει η αμερικανική κυβέρνησης το 1976. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!! και ΦΡΙΞΤΕ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ μελετάται πλέον και στην…ΕΛΛΑΔΑ για να επιβληθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!! Στο σημερινό άρθρο του ProNews.gr με τίτλο Ανακοίνωση-σοκ ΥΠΕΣ Τ.Θεοδωρικάκου: «Επιστροφή στην κανονικότητα μόνο με το εμβόλιο» -Ένα χρόνο ακόμα απαγορεύσεις διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά για την Ελλάδα εν σχέσει με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ…ΠΟΥ και του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!….

Σε μία δήλωση που για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει το πότε θα αρθούν πλήρως όλοι οι περιορισμοί, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε για επιστροφή στην κανονικότητα μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο

 

«Σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουν όλα τα κράτη ανάμεσά τους και η Ελλάδα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ…ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας για τον Γκέιτς και τα εγκλήματά του!!!…

Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του!

Τώρα εξηγούνται όλα!! Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει σε 7 εργοστάσια κατασκευής εμβολίων για το κορονοϊό

ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Robert Kennedy κατά Μ. Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr