Home Greek News ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ” ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ” ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

by _
0 comment 174 views

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ” ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 4 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; (ΦΕΚ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ)


Μια απόφαση που υπεγράφη τον περσινό Νοέμβριο και πριν από λίγες μέρες έπεσαν οι προκαταβολές για “φιλοξενία ανήλικων προσφύγων μεταναστών” σε δομές της Εκκλησίας, πιθανόν να δίνει την απάντηση, σε όλα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ώρες για το πούλημα που έφαγαν εκατομμύρια πιστοί στην Ελλάδα, με το λουκέτο στις εκκλησίες, στις καμπάνες, στις ψαλμωδίες, στον Επιτάφιο και την Ανάσταση του Κυρίου. Πολλά τα λεφτά, έτσι Ιερώνυμε;

Βέβαια αυτές τις ώρες, μεγάλες ευθυνες στο σιωπητήριο έχουν και οι δεσποτάδες, όχι όλοι αλλά κάποιοι στραβο-τραγόπαπες που βγαίνουν και κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα κανάλια που τους μεταδίδουν το Θείο Δράμα, κεκλεισμένων των θυρών.

3.931.920,00 € για την ΜΚΟ της εκκλησίας της Ελλάδος από την κυβέρνηση Κούλη για προστασία ανηλίκων προσφύγων.

“…Στις 28/2/2020 η ΜΚΟ της εκκλησίας της Ελλάδος υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με τον διεθνή οργανισμό μετανάστευσης για να αναλάβει δομές με ανήλικους πρόσφυγες. Στις 11/3/2020 η κυβέρνηση Κούλη που έκλεισε εκκλησίες και κυνηγάει όποιον λέει θέλω να κοινωνήσω ενέκρινε το ποσό των 3.931.920,00 € από Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2020, ενώ στις 18/3/2020 έδωσε προκαταβολή 393.000€.
Αφήνω τα συμπεράσματα σε σας χωρίς μονταζιέρες και κολάζ λέξεων και με αποδείξεις στον κάθε πολίτη που τον θεωρώ νοήμονα. Πάρτε την απάντηση, γιατί οι άθεοι, έκλεισαν τις εκκλησίες μας. Γιατί οι άθεοι, δεν αντιδρούν, δεν μιλούν και δεν λένε τίποτα, για ότι συμβαίνει στην ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης Ιερώνυμε, τότε θέλω να ζω να σε δω. Τα 30 αργύρια σταύρωσαν το Χριστό, και τώρα τα 4.000.000.00 έκλεισαν τις εκκλησίες μας”, μας είχε καταγγείλει αναγνώστης μας, πριν από λίγες ημέρες στην εφημερίδα μας, προσκομίζοντας και την συγκεκριμένη απόφαση.

Μπα, δεν το πιστεύουμε., Για τόσα …λίγα λεφτά, εξαγοράστηκε η Ιεραρχία; Αδύνατον. Κακοηθέστατο ψέμα.

apofasi-ekklhsia- lathro

apofasi2

 

 

apofasi3

Πηγή >> https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr