Home Greek News Κορωνοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές – «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία

Κορωνοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές – «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία

by _
0 comment 131 views

Κορωνοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές – «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία 

Φρίξος Δρακοντίδης
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
Λίνα Κεκέση


Παράταση της λειτουργίας των σούπερ μάρκετ έως τις 20.30 -Βγήκαν ξανά στους δρόμους οι Αθηναίοι παρά τις οδηγίες των ειδικών –  Δείτε εικόνες συνωστισμού σε Παγκράτι, Γλυφάδα και Βαρβάκειο

Ο καλός καιρός και τα τελευταία ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι έβγαλαν τους Αθηναίους στους δρόμους.

Στις λαϊκές αγορές σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, επικρατεί το αδιαχώρητο για πολλοστή φορά με τους δημότες να μην υπολογίζουν ούτε τον κορωνοιο ούτε τις αυστηρές συστάσεις προκειμένου να κρατούν τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε απίστευτες εικόνες εν μέσω της πανδημίας στη λαϊκή αγορά στο Παγκράτι με κόσμο που έσπευσε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι αψηφώντας τις υποδείξεις των ειδικών. Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε, αποφασίσθηκε να παραταθεί η λειτουργία των σούπερ μάρκετ κατά μιάμιση ώρα και έτσι, αντί για τις 7 το απόγευμα θα κλείσουν στις 8.30.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Δείτε εικόνες:

Παγκράτι:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr