Home Greek News Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του!

Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του!

by _
0 comment 475 views

Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του!

Μέχρι τις 10 Μαίου, ο ΠΟΥ και οι οργανώνσεις που υπάγονται σε αυτόν, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να κηρύξουν τον κόσμο σε μια κατάσταση πανδημίας, για ευνόητους λόγους, αλλά την ίδια μέρα, τους πλησιάζει ο Γκέτις, με έναν…ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, και την επομένη,…ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΡΩΝΟΟΊΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ….ΕΠΙΣΗΜΗ…!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Μήπως ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τους…ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ και τους περνάνε μετά για «θύματα» του ψευτοκορονοϊού;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε άρθρο από τις 2 Απριλίου φέτος του σάιτ WashingtonTimes.com με τίτλο “Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΎΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ» (Bill Gates and his coronavirus conflicts of interes), διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά –να πούμε το λιγότερο!- για το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ εξαναγκάστηκε όλος ο κόσμος να μπεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε καραντίνα υπό το ψευδέστατο…ΠΡΟΣΧΗΜΑ ότι «θα μας πιάσει όλους ο κορωναϊός αν δεν το κάνουμε αυτό!»….

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΎΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

– The Washington Times – Πεμπτ., 2 Απριλ, 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο δισεκατομμυριούχος που ίδρυσε τη Microsoft και, μαζί με τη σύζυγό του, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, ζήτησαν ένα πλήρες και απόλυτο κλείσιμο και απομόνωση ολόκληρου του αμερικανικού έθνους, λέγοντας ότι η ανομοιότητα ορισμένων πολιτειών που το κάνουν και ορισμένων πολιτειών που δεν το κάνουν θέτει σε κίνδυνο τη χώρα.

 

Και αυτό από τον τύπο που είναι έτοιμος να βγάλει πολλά εκατομμύρια από την αγορά του χάους των τελευταίων εβδομάδων.

 

Αυτό από τον τύπο που ελέγχει πρακτικά όλη την πολιτική του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας….

 

Ο Γγκέιτς  έγραψε σε ένα άρθρο-γνώμης της  Washington Post…

 

«Οι ηγέτες της χώρας πρέπει να είναι ξεκάθαροι: Το κλείσιμο (shutdown ή lockdown) οπουδήποτε σημαίνει διακοπή παντού. Μέχρι να αρχίσουν να μειώνονται οι αριθμοί των υποθέσεων σε ολόκληρη την Αμερική – κάτι που μπορεί να διαρκέσει 10 εβδομάδες ή περισσότερο – κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του ως συνήθως ή να χαλαρώσει τα μέτρα του κλείσιμου.»

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι οι επιπτώσεις του νέου κοροναϊού θα μπορούσαν να καθυστερήσουν άλλους 18 μήνες περίπου, έως ότου αναπτυχθεί ένα εμβόλιο. Ερώτηση: Μαζί, δηλαδή, με την προτεινόμενη παράτασή του για τη καραντίνα;

 

Πόσο ωραίο για τον ωραίο δισεκατομμυριούχο με το αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Ή δύο.

 

Αλλά για τα άτομα χαμηλής κοιωνικής στάθμης της Αμερικής, η εργασία δεν είναι επιλογή. Είναι το φαγητό. Είναι η επιβίωση. Και η κοινωνική πρόνοια από την κυβέρνηση, ενώ είναι απαραίτητη σε περιόδους κρίσεων, δεν αντισταθμίζει μια χρεοκοπημένη επιχείρηση.

 

Η μοίρα ενός σκληρού κερδισμένου ονείρου δεν πρέπει να επαναπαυτεί σε έναν δισεκατομμυριούχο-παγκοσμιοποιητή που προειδοποιεί για τις τρομερές συνέπειες του κοροναϊού που θα έρθουν – ενώ παράλληλα τα κονομάει ΧΟΝΤΡΑ από τον κοραναϊό, ενώ διατηρεί κορυφαίο στάτους σε έναν από τους παγκόσμιους φορείς (τον ΠΟΥ) επιφορτισμένο να «σημαίνει τον συναγερμό» για παγκόσμιες κρίσεις υγείας….

 

«Το Bill & Melinda Gates Foundation Trust (το Τράστ Του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς) επένδυσε μια μεγάλη επένδυση στο The Mexico Fund, ένα αμοιβαίο κεφάλαιο κλειστού τύπου που εστιάζει τις επενδύσεις σε αυτήν τη χώρα», μόλις ανέφερε το περιοδικό «Barron’s» (του «Βαρόνου»). «Το ταμείο έχει μαραθεί ενόψει της διαταραχής της αγοράς που προκαλείται από την πανδημία του κοροναϊού».

Οι μετοχές του Mexico Fund στο Χρηματιστηρίο της Νέας Υόρκης κατρακύλες κατά 42% τις τελευταίες εβδομάδες. Το τράστ του Γκέιτς μόλις αγόρασε ένα μερίδιο 5 τοις 100, για να γίνει ο τέταρτος μεγαλύτερος επενδυτής του αμοιβαίου κεφαλαίου. Τι μεγάλη αγορά! Κάποιοι μπορεί όμως να πουν, τι μεγάλη…ΚΛΕΨΙΑ!

 

Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο Γκέιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενός από τους πρωτοπόρους οργανισμούς που προειδοποιεί, συμβουλεύει και συμβουλεύει κυβερνήσεις του πλανήτη για θέματα που σχετίζονται με επιδημίες και πανδημίες. Σε θέματα σχετικά με την πανδημία που έχει δηλωθεί από τον ίδιον τον ΠΟΥ.

 

Αλλά ο ΠΟΥ δεν έβλεπε πάντα τον κοροναϊό ως πανδημία.

 

Στην πραγματικότητα, ο ΠΟΥ δεν είχε ανακοινώσει τον κοροναϊό ως πανδημία μέχρι την 11 Μαρτίου αφού ο Γκέιτς –που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΟΥ να κηρύξει τον κοροναϊό πανδημία- έκανε πρώτα μια πολύ μεγάλη δωρεά σε προγράμματα που ωφελούν τον…ΠΟΥ την ημερα ΠΡΙΝ στις 10 Μαρτίου!

 

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το χρονοδιάγραμμα….

 

Στις 10 Μαρτίου, το «Business Insider» έγραψε: «Ο Bill Gates ηχεί τον συναγερμό για τον κοροναϊό COVID-19, αποκαλώντας τον «πανδημία», παρόλο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν του έχει δώσει ακομη τον χαρακτηρισμό αυτόν».

 

Πιο συγκεκριμένα, το ίδιο άρθρο του Business Insider επισημαίνει «Το Ίδρυμα Gates, Wellcome και Mastercard δεσμεύουν 125 εκατομμύρια δολάρια σε εταιρείες που αναπτύσσουν θεραπείες για το νέο coronavirus» και ότι «η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για ένα COVID-19 Therapeutics Accelerator» για να βοηθήσει στην επιτάχυνση των θεραπειών του coronavirus για τους μολυσμένους.»

 

Το Ίδρυμα Γκέιτς, εν τω μεταξύ, διευκρίνισε στη δική του διαδικτυακή ανάρτηση ότι η δωρεά του Γκέιτς εκ των συνολικά 125 εκατομμυρίων δολαρίων θα ήταν 50 εκατομμύρια δολάρια.

 

Το Ίδρυμα Γκέιτς δημοσίευσε επίσης αυτό: «Το COVID-19 Therapeutics Accelerator θα συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κυβερνητικούς και ιδιωτικούς χρηματοδότες και οργανισμούς, καθώς και τα παγκόσμια ρυθμιστικά όργανα και τα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές ολόκληρων χωρών».

 

Μιλάμε για τον ίδιο ΠΟΥ και παγκόσμια ρυθμιστικά όργανα και ιδρύματα που ο ίδιος ο Γκέιτς χρηματοδοτεί σε ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ …ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!! 

Μέχρι τις 10 Μαίου, ο ΠΟΥ και οι οργανώνσεις που υπάγονται σε αυτόν, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να κηρύξουν τον κόσμο σε μια κατάσταση πανδημίας, για ευνόητους λόγους, αλλά την ίδια μέρα, τους πλησιάζει ο Γκέτις, με έναν…ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, και την επομένη,…ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΡΩΝΟΟΊΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ….ΕΠΙΣΗΜΗ…!!!

Και για να καταλάβετε το πως ο ΠΟΥ άλλαξε «ρότα» τόσο γρήγορα, εν μια νυχτή, μόλις εγεύθη το χρήμα το…ΒΡΩΜΙΚΟ Μπίλ Γκέιτς, στο σημερινό άρθρο του σάιτ ProNews.gr με τίτλο Ποιος εμπιστεύεται τον ΠΟΥ; – Τώρα λέει «εμβόλιο σε ένα χρόνο» – Στις 17/02 έλεγαν «Δεν είναι τόσο θανατηφόρος»! διαβάζουμε τα εξής….

Ποιος εμπιστεύεται τον ΠΟΥ; Τον λεγόμενο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όταν λέει πως δεν θα βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για τουλάχιστον 12 μήνες; Και το αντίθετο να έλεγε πάλι ποιος θα τον πίστευε;

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το tweet του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στις 14 Ιανουαρίου φαίνεται στο οποίο ενημέρωνε τους 7,2 εκατομμύρια ακολούθους του πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει από άνθρωπο σε άνθρωπο(!), βασιζόμενος σε «μελέτη» της κυβέρνησης της Κίνας!

 

«Οι προκαταρκτικές έρευνες που διεξήχθησαν από τις κινεζικές αρχές δεν βρήκαν σαφή στοιχεία για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο του νέου κορωνοϊού (2019-nCoV) που εντοπίστηκε στη Γουχάν», υποστήριζε τότε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Αλλά και τέλη Φεβρουαρίου, για την ακρίβεια στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ η Ιταλία και πολλές άλλες χώρες είχαν ήδη πολλά κρούσματα ο διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους ανακοίνωνε ότι «Ο ΠΟΥ θεωρεί επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο να ανασταλούν οι κρουαζιέρες» κι ενώ οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess παρέμεναν ακόμη σε καραντίνα στην Ιαπωνία!

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη ότι λεπτομερής επιδημιολογική μελέτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Κίνα αναφέρει ότι υπάρχουν περισσότερα από 44.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και ότι το 80% και πλέον των ασθενών νοσούν ελαφρά και η υγεία τους αποκαθίσταται. «Φαίνεται ότι ο Covid-19 δεν είναι τόσο θανατηφόρος όσο οι άλλοι κοροναϊοί, ιδιαίτερα ο SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) και ο MERS (αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής)», προσέθετε!

 

Ο δρ Μάικ Ράιαν, διευθυντής του προγράμματος εκτάκτων καταστάσεων του ΠΟΥ, όταν ρωτήθηκε αν ο Covid-19 έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας, δήλωνε ότι «επί του παρόντος δεν το παρατηρούμε αυτό».’

 

Εξω από την επαρχία Χουμπέι στην κεντρική Κίνα, «Η επιδημία προσβάλλει ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού, συνεπώς αν πρέπει να διακόψουμε όλες τις κρουαζιέρες του κόσμου στην περίπτωση που θα υπήρχε μια εν δυνάμει επαφή με έναν πιθανό παθογόνο παράγοντα, τότε πού θα σταματήσουμε;», τόνισε.

 

Μόλις 1,5 μήνα μετά, είναι πλέον φανερό πως ο ιός είναι εξόχως κολλητικός και δε νομίζουμε ότι αμφιβάλλει κανείς γιαυτό.

 

Σήμερα λοιπόν ο ίδιος «αξιόπιστος» οργανισμός προχώρησε στην εκτίμηση ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει να δει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε λιγότερο από 12 μήνες έκανε εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μιλώνας την Τρίτη από τη Γενεύη.

 

«Δεν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εμβόλιο για τουλάχιστον 12 μήνες» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της Μάργκαρετ Χάρις.

Όμως έχει και συνέχεια καθώς ο ΙΔΙΟΣ οργανισμός προχώρησε χθες στην δήλωση ότι «Εβδομήντα εμβόλια κατά του κορoνοϊού αναπτύσσονται σε όλον τον κόσμο, ενώ τρία από αυτά δοκιμάζονται σε ανθρώπους»!

 

Οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν κούρσα για την εύρεση θεραπείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, αυτό που έχει προχωρήσει περισσότερο στην κλινική διαδικασία είναι ένα πειραματικό εμβόλιο από την εταιρεία CanSino Biologics (Χονγκ Κονγκ) και το Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας του Πεκίνου, καθώς βρίσκεται ήδη στη Φάση 2.

 

Ακόμη δύο δοκιμάζονται σε ανθρώπους -πρόκειται για το εμβόλιο που αναπτύσσουν ξεχωριστά οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες Moderna και Inovio, σύμφωνα με έγγραφο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η πρόοδος σημειώνεται με πρωτοφανή ταχύτητα στην ανάπτυξη εμβολίων, καθώς ο ιός  φαίνεται απίθανο να εξαλειφθεί μόνο με τα περιοριστικά μέτρα.

 

Οι μεγάλες και οι μικρές εταιρείες του κλάδου κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο, το οποίο θα αποτελέσει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να περιοριστεί ο ιός. Φαρμακευτικοί κολοσσοί όπως η Pfizer Inc. και η Sanofi έχουν υποψήφια εμβόλια σε προκλινικά στάδια, σύμφωνα με το έγγραφο του ΠΟΥ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σήμερα λέει ότι το νέο εμβόλιο θα είναι έτοιμο σε 12 μήνες ενώ χθες έλεγε πως γίνεται «αγώνας δρόμου» ανάμεσα στις φαρμακευτικές όλου του πλανήτη για το ποια θα το φτιάξει πρώτη (για να «μοσχοπουλήσει» αργότερα την φόρμουλα).

 

Τι να πιστέψουμε τώρα από τον ΠΟΥ;

 

Πηγή >> https://www.pronews.gr/ygeia/868510_poios-empisteyetai-ton-poy-tora-leei-emvolio-se-ena-hrono-ton-ianoyario-elege-kanena

ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΨΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΈΝΑΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΛΙΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 10 ΜΕ 15 ΤΟΙΣ 100!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!! Σύμφωνε με την New York Times, o Bill Gates άρχισε τη σχέση του με τον Επστάιν ΜΕΤΑ την καταδίκη του ίδιου για σεξουαλικά εγκλήματα και ότι τον γνώριζε ΧΡΟΝΙΑ!!! Διαβάστ και το άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!.

 

Και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, ήταν ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, που σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Τζόν Χόπκις, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμε, την CIA και τις φαρμακευτικές εραιρείας που πρωτο-στήσαν την όλη ΑΠΑΤΗ του ψεύτικου «κορωναϊού»!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! για περισσότεα.

Και είναι ΠΑΛΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ που ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΑΛΚΕΙ ΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr