Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Γιατρός που έφτιαξε το τέστ για τον «κορωνοϊό»: ΔΕΝ είναι για τις μολυσματικές ασθένειες!

ΒΟΜΒΑ: Γιατρός που έφτιαξε το τέστ για τον «κορωνοϊό»: ΔΕΝ είναι για τις μολυσματικές ασθένειες!

by _
0 comment 219 views

 


ΒΟΜΒΑ: Γιατρός που έφτιαξε το τέστ για τον «κορωνοϊό»: ΔΕΝ είναι για τις μολυσματικές ασθένειες!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε επίσης! >> «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


Οι γιατροί των ΗΠΑ τα ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ από την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊόυ

Πριν λίγες μέρες, στις ένας γνωστός Αμερικανός ιατρός ονόματι Scott Jensen (Σκότ Τζένσεν) βγήκε στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι σε όλες τις Ηηνωμένες Πολιτείες, το Fox News, για να καταγγείλει τα εξής απίστευτα όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίον οι Αμερικανοί γιατροί χειρίζονται όλα αυτά δήθεν «κρούσματα» του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού…

-Όποιος εισηχθεί σε νοσοκομεία έχοντας διαγνωσθεί με τον «κορωνοϊό» φέρνει στο νοσοκομείο  13.000 δολάρια, αρκεί να έχει ιατρική ασφάλιση από τον μεγάλο πάροχο ιατρικής ασφάλισης Medicare. Μιλάμε για…44 εκατομμύρια δικαιούχους σε όλιες τις ΗΠΑ!!!

-Αν τον ασθενή βάζουν μετά σε έναν αναπνευστήρα, τότε το νοσοκομείο λαμβάνει 39.000 δολάρια!

-Οι γιατοί βγάζουν μια τεράστια ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ αν χαρακτηρίσουν κάποιον ως έχοντας κολλήσει ή / και πεθάνει από τον κορωνοϊό

Οι πληροφορίες του Δρ Τζένσεν έχουν την προέλευσή τους από το CDC (the Center for Disease Control ), δηλαδή, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ! Πατήστε το παρακάτω λινκ για του λόγου το αληθές…

https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/vsrg/vsrg03-508.pdf

Το ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ έχει ανασχηματιστεί ώστε οι γιατροί να είναι σε θέση να χαρακτηρίζουν τους εισερχομένους στα νοσοκομεία ως έχοντας τον δήθεν “κορωνοϊό” ενώ, στην πραγματικοτητα, είναι είτε υγείες, ως επι το πλείστον, ή άρρωτοι από κάποια άλλη νόσω!!!

Το ιατρικό τέστ για τον «κορωνοϊό» μόνο για τον «κορωνοϊό» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Αυτό που έχουν αρχίσει πολλοί να αναφέρουν πολλοί γιατροί, και όπως μαθαίνουμε στο παρακάτω βίντεο, το ιατρικό τέστ που χρησιμοποιούν σήμερα ΟΛΟΙ στον κόσμο για τη για τη διάγνωση ανθρώπων για «κοροναϊό», που λέγεται το RT PCR Test (Reverse Transcriptase-Polymerase Chain Reaction, Ανάστροφη µεταγραφάση — αλυσιδωτή αντίδραση της πολυµεράσης), μόνο για τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «κορωναϊό» του…ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ αλλά για τη συλλογή…του υλικού DNA που να έχει σχέση με την φλεγμονή. Έτσι, κάθε είδος ασθένειας με φλεγμονή μπορεί να εμφανιστεί ως Covid-19 σε αυτή την εξέταση!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…ΣΤΗΜΕΝΟ, ΦΤΙΑΧΤΟ!!!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ του εν λόγω τέστ, RT PCR test, ο κος Kary Mullis, έχει ήδη δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι η εξέτασή του δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση μολυσματικών ασθενειών!!!

Πολλά πιστοποιητικά θανάτου Αμερικανών αναφέρουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ως αιτία θανάτου τον «κορωνοϊο» ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

Πιο αναλυτικά, στην ίδια συνέντευξη στο FOX NEWS, μάθαμε τα εξής από τον Δρ. Τζένσεν…

Πριν από αρκετές ημέρες, Ο Δρ Τζένσεν δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έλαβε οδηγία από το Υπουργείο Υγείας της Μινεσότα για να καταγράψει το COVID-19 ως αιτία θανάτου σε πιστοποιητικά θανάτου, ακόμη και αν οι ασθενείς δεν είχαν εξεταστεί ποτέ γι ‘αυτό.  Όταν ρωτήθηκε γιατί οι αξιωματούχοι θα ήθελαν να φουσκώσουν τα στατιστικά στοιχεία θανάτου, ο Jensen είπε: «Ο φόβος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον έλεγχο των ανθρώπων και ανησυχώ γι ‘αυτό».

 

Στο βίντεο αναφέρει ότι το ίδιο κάνουν και στην Ιταλία και προφανώς σε όλες τις χώρες.Αραγε εδώ στην Ελλάδα, τα νοσοκομεία πληρώνονται για να υπερβάλλουν για τους θανάτους ή μονο τα ΜΜΕ θησαυρίζουν;Ενα λεπτό εξετάσεις δεν κάνουν, στους θανάτους, γράφουν ότι επιθυμούν και οι οδηγίες είναι να μετράνε προς τα επάνω, ο αριθμός των νεκρών που πέθανε παγκοσμίως , αλλά και κατά χώρα, δεν έχει αυξηθεί,  βλέπετε εσείς κάπου την πανδημία ;

 

Χθες το βράδυ ο γερουσιαστής Δρ. Scott Jensen από τη Μινεσότα πήγε στο The Ingraham Angle για να συζητήσει πώς η AMA ενθαρρύνει Αμερικανούς γιατρούς να υπερβάλλουν τους θανάτους από κοροναϊό στις ΗΠΑ.

 

Ο κ. Scott Jensen, ένας γιατρός της Μινεσότα και δημοτικός γερουσιαστής, δήλωσε σε έναν τοπικό σταθμό ότι έλαβε ένα έγγραφο 7 σελίδων για να συμπληρώσει πιστοποιητικά θανάτου με διάγνωση COVID-19 χωρίς εργαστηριακό τεστ που να επιβεβαιώνει οτι ο ασθενής είχε τον ιό.

 

Ο Δρ Jensen αποκάλυψε επίσης ότι τα νοσοκομεία πληρώνονται περισσότερο εάν καταγράφουν ασθενείς με διάγνωση COVID-19.

 

Και τα νοσοκομεία πληρώνονται ΤΡΕΙΣ φορές πιο πολύ, εάν ο ασθενής συνεχίσει να λειτουργεί με αναπνευστήρα.

 

Γερουσιαστής Δρ. Scott Jensen:

 

Αυτή τη στιγμή το Medicare καθορίζει ότι αν έχετε εισδοχή COVID-19 στο νοσοκομείο θα λάβετε 13.000 δολάρια.

Αν αυτός ο ασθενής COVID-19 μπεί σε έναν αναπνευστήρα κερδίζετε 39.000 δολάρια, τρεις φορές περισσότερο. Κανείς δεν μπορεί να μου πει μετά από 35 χρόνια στον κόσμο της ιατρικής ότι μερικές φορές τέτοια πράγματα δεν έχουν αντίκτυπο σε αυτό που κάνουμε.

 

Περισσότερα εδώ >> https://dionios.blogspot.com/2020/04/13.html?

Είπε επίσης ο Δρ. ότι οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης σχεδιάζουν πιστοποιητικά θανάτου για άτομα που υποτίθεται ότι έχασαν τη ζωή τους, όμως αυτό δεν είναι επαληθεύσιμο. Οι γιατροί προσθέτουν πληροφορίες, σχετικά με τον κορωνοϊό, στα πιστοποιητικά θανάτου επειδή ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ!!!

Επίσης, σύμφωνα με ιταλικούς αξιωματούχους, επανακατηγοριοποιούν πλέον τους θανάτους από «κοροναϊό», επειδή έχουν παραφωσκώσει υπερβολικά τους αριθμούς τους! Δηλαδή, έχουν αρχίσει να παραδέχονται σιγά-σιγά ότι όλα αυτά είναι…ΨΕΜΑΤΑ και ότι απέδωσαν σκοπίμως τους πρόσφατους θανάτους στη χώρα τους στον «κοροναϊό», κάτι το οποίο γίνεται…ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, για να φαίνεται πως οι άνθρωποι που πεθαίνουν πραγματικά, από διάφορα αίτια, πεθαίνουν από τον «κορωνοϊό»!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr