Home ΗΠΑ Το νοσοκομείο του στρατού έφυγε από το Σιάτλ μετά από 9 ημέρες. Δεν είδε εκεί ούτε έναν ασθενή του «κορωνοϊού»

Το νοσοκομείο του στρατού έφυγε από το Σιάτλ μετά από 9 ημέρες. Δεν είδε εκεί ούτε έναν ασθενή του «κορωνοϊού»

by _
0 comment 111 views

U.S. Army soldiers set up a military field hospital inside CenturyLink Field Event Center on Sunday, April 5, 2020, in Seattle. The 250-bed hospital for non COVID-19 patients was deployed by soldiers from the 627th Army Hospital from Fort Carson, Colorado, as well as soldiers from Joint Base Lewis-McChord.
CREDIT: KUOW PHOTO/MEGAN FARMER

Το νοσοκομείο του στρατού των ΗΠΑ για το Covid-19 φεύγει από το Σιάτλ μετά από 9 ημέρες. Δεν είδε εκεί ούτε έναν ασθενή…

Δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλ. 2020


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> «Κορωνοϊός»: ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΩΡ των Ροκφέλερ και Σόρος ο …ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ!!!


Το γραφείο του Gov. Jay Inslee ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το κράτος θα επιστρέψει ένα ειδικό νοσοκομείο του αμερικανικού στρατού, που είχε εγκατασταθεί προσωρινά στο CenturyLink Field Event Center, στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ….

Η εγκατάσταση των 250 κλινών, για την οποία είχε ξεκινήσει η οργάνωση στις 30 Μαρτίου, είχε ως στόχο να βοηθήσει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της πολιτείας της Ουάσινγκτον να φροντίζει ασθενείς που δεν είχαν το Covid-19 σε περίπτωση μεγάλης έξαρσης κρουσμάτων από τον κορωνοϊό.

Αλλά μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκατάστασης ήταν έτοιμη να δεχτεί ασθενείς, αξιωματούχοι λένε τώρα ότι επιστρέφουν το νοσοκομείο στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η δράση στοχεύει να βοηθήσει μια άλλα πολιτεία με μια πιο σημαντική ανάγκη για νοσοκομειακή ικανότητα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Γραφείο του Κυβερνήτη. Η εγκατάσταση δεν είδε κανέναν ασθενή [από τον κορνωναιό] κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του στο Σιάτλ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://www.kuow.org/stories/washington-state-to-return-centurylink-field-hospital-to-feds?fbclid=IwAR2WwyR17cVI0pbQVhl5yJwhE-vmzcFd0dWagCu7h_-p3rgGqYyXXG7VPSw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr