Home Greek News “Κορωνοϊός”: 33 νέα “κρούσματα” – Στους 98 οι “νεκροί” από την “πανδημία”. Οι ΜΑΣΟΝΟΙ χειραγωγούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

“Κορωνοϊός”: 33 νέα “κρούσματα” – Στους 98 οι “νεκροί” από την “πανδημία”. Οι ΜΑΣΟΝΟΙ χειραγωγούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

by _
0 comment 162 views

GreekNewsOnDemand.com: “Κορωνοϊός”: 33 νέα “κρούσματα” – Στους 98 οι “νεκροί” από την “πανδημία”. Οι ΜΑΣΟΝΟΙ χειραγωγούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του «ΠΘ», διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο  ΙΔΟΥ ο ΜΟΝΟΣ ‘ιος’ που πλήττει την Ελλάδα: Ο…κορωνο-ΥΙΟΣ που βάζει τους Μασόνους να παραπλανούν το κόσμο! όπου σας εξηγούμε τον τρόπο λειτουργίας των…ΜΑΣΟΝΩΝ σε σχέση με την ΑΠΑΤΗ τους που λέγεται…«κορωνοιος». Π.χ., όταν θέλουν να σηματοδοτήσουν στον κόσμο ότι τους…ΕΞΑΠΑΤΑ, με οποιοδήποτε απατηλό θέμα, συνήθως, μας πετάνε συβολικούς για αυτούς αριθμούς ή / και συμβολισμούς στις τηλεοράσεις. Π.χ, όπου παρατηρείτε τον αριθμό 33, να είστε ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό σημαίνει ότι οι Μασόνοι «τρέχουν» κάποια…ΑΠΑΤΗ εις βάρος του ευρέως κοινού!

Και αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ που παρατηρούμε στον τίτλου του παρακάτω άρθρου του «ΠΘ»! «Κορωνοϊός: 33 νέα κρούσματα – Στους 98 οι νεκροί από την πανδημία».

Και ΓΙΑΤΙ ο αριθμός αυτός? Γιατί τυχάνει κι ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ, του…ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!…


ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Κορωνοϊός: 33 νέα κρούσματα – Στους 98 οι νεκροί από την πανδημία

Τριάντα τρία νέα κρούσματα του κορωνοϊού και πέντε θάνατοι καταγράφηκαν στη χώρα μας – Στους  98 ανέρχονται συνολικά οι νεκροί

Στα 2114 έφτασε ο  συνολικός αριθμός των κρουσμάτων, καθώς ανακοινώθηκαν την Κυρικάη 33 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Από τα κρούσματα το 56.9% αφορά άνδρες. Τα 542 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 819 (38.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

76 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (19.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 80.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

15 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 98 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 26 ήταν γυναίκες (26.5%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 72 έτη και το 88.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Έχουν συνολικά ελεγχθεί 42261 κλινικά δείγματα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr