Home ΗΠΑ Δείτε τους γιατρούς να…ΧΟΡΕΥΟΥΝ & ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ εν μέσω…ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Δείτε τους γιατρούς να…ΧΟΡΕΥΟΥΝ & ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ εν μέσω…ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

by _
0 comment 151 views

Δείτε τους γιατρούς να…ΧΟΡΕΥΟΥΝ & ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ εν μέσω…ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!


Στην σημερινή εκπομπή του «ΚΩΔΙΚΑ ΜΗΣΤΗΡΙΩΝ» με τον κο Βασίλη Μπαντίδη θα μιλήσει και πάλι το μεγάλο αστέρι του YouTube RussianVids για τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ του «κορνοϊού»! Θα μίλσει επίσης κι ο κος Ιωάννης Κουντούρης από τούτο σάιτ για τις πρόσφατες αποκαλύψεις του για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναίό! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

Δείτε τώρα την εκπομπή που μεταδίδεται ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ!…

Θα μας αποκαλύψει επίσης τις εξής ΓΕΛΟΙΕΣ εικόνες όπου οι ιατροί νοσοκομείων από όλες τις ΗΠΑ βάζουν τα προσωπικά τους να…ΧΟΡΕΥΟΥΝ, ΓΛΕΝΤΑΝΕ, κτλ, ενω, υποτίθεται ότι «συσωρεύονται» οι «σωροί» από τον δήθεν «κορωνοϊό»!!!

Τα ακόλουθα βίντεο προέρχονται από τον λογαριαμό Twitter  Markham Stouffville Hospital και αναρτήθηκαν εκεί στις 10 Απριλ. 2020…

Δείτε επίσης τα επόμενα βίντεο….

Και στο παρακάτω και τελευταίο βίντεο βλέπουμε το προσωπικό του τμήματος των Σερίφηδων της πόλεως του Ορλάντο, των Νομού Orange της Φλόριδα, όπου, ΜΕΤΑ τον μεγάλο «πυροβολισμό» που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έγινε εκει το 2016, αρχίζει να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑ, δηλαδή, ΝΑ…ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ «ΕΊΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ» ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ “PULSE” ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr